reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

az mi się ciepło zrobiło jak przeczytałam to zdanie,:-) taka się czuje ostatnio coraz bardziej spokojna i szcześliwa :-) najgorszy okres niepokojów juz mija, jeszcze tylko jak po wizycie ginka potwierdzi ze wszystko ok to chyba będe fruwać:-D
napewno bedziesz
wszystko napewno jest super ja w to wierze :tak: juz u Kazdej z nas musi byc do czerwca wszystko super:tak:

mi konczy sie 15 tydz i we wtorek zaczyna sie 16 coraz blizej do połowy i jestem najszczesliwsza juz nawet kupilam sobie z radosci taki komplecik do szpitala wyprawke
ale kupilam kreomwy kolorek zeby nie bylo niespodzianek i zeby dziewczynka np nie wyszła ze szpitala na niebiesko hi hi:-D

reklama
az mi się ciepło zrobiło jak przeczytałam to zdanie,:-) taka się czuje ostatnio coraz bardziej spokojna i szcześliwa :-) najgorszy okres niepokojów juz mija, jeszcze tylko jak po wizycie ginka potwierdzi ze wszystko ok to chyba będe fruwać:-D
Ja też czekam na USG jak na zbawienie...Pierwszy raz zobaczymy naszą kruszynkę....i mam nadzieje, że usłyszę słowa iż wszystko jest w jak najlepszym porządku.....
Co do luteiny to ja jej wogóle nie brałam...Nie miałam żadnych plamień w ciązy....Poza tym to Anglia rozumiecie....Na samo spotakanie z położną czeka się do conajmniej 10 tygodnia ciąży....

kiedys juz pisałam Klementinko ze we wrzesniu miałam z mezem wypadek samochodowy:-( po wyjsciu ze szpitala dostałam silnej żółtaczki miałam ostre zapalenie wątroby i niestety poł roku diety

stad własnie ta moja dietka niestety
a tak bardzo chciałabym sie objadac jak Wy wszystkm na co ma sie ochote ale sie nie da niestety:no::no::no:

ale dzieki temu nic nie przytyłam narazie tylko brzusio fajnie rosnie sobie

bidulko, oby Ci te pol roku szybko zlecialo

czyli do którego tygodnia? ja biore dopochwowo, bo ginka mówiła mi właśnie że doustnie nie poleca bo to wzmaga mdłości, ale sama nie wiem co gorsze. Mam nadzieje że jak pójde 17.12 na wizyte to mi pozwoli odstawić

wydaje mi sie ze lozysko tworzy sie do okolo 12 tyg.

Ja też nie miałam plamień a luteinę biorę od samego początku a w zasadzie od ok 4 tygodnia ciąży bo miałam ją przepisaną na wywołanie miesiączki :-p

czyli do którego tygodnia? ja biore dopochwowo, bo ginka mówiła mi właśnie że doustnie nie poleca bo to wzmaga mdłości, ale sama nie wiem co gorsze. Mam nadzieje że jak pójde 17.12 na wizyte to mi pozwoli odstawić

Nie biorę od ok 4 dni. Ja miałam mdłości na samą myśl jak szłam po tabletkę :eek:

wydaje mi sie ze lozysko tworzy sie do okolo 12 tyg.

Oby tak było :) W czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że będzie wszystko ok.

Ostatnia edycja:
napewno bedziesz
wszystko napewno jest super ja w to wierze :tak: juz u Kazdej z nas musi byc do czerwca wszystko super:tak:

mi konczy sie 15 tydz i we wtorek zaczyna sie 16 coraz blizej do połowy i jestem najszczesliwsza juz nawet kupilam sobie z radosci taki komplecik do szpitala wyprawke
ale kupilam kreomwy kolorek zeby nie bylo niespodzianek i zeby dziewczynka np nie wyszła ze szpitala na niebiesko hi hi:-D

Mi też już sie marzy bieganie po sklepach za wyprawką...no ale narazie nie kupiłam jeszcze nic....Jak ten czas leci ....niektóre z na wchodzą już w czwarty miesiąc ciązy....a wydaje się jakby dopiero wczoraj zaczynałyśmy poznawać sie i nieśmiało dołączać do naszego forum....Jak fajnie

Jak ten czas leci ....niektóre z na wchodzą już w czwarty miesiąc ciązy....a wydaje się jakby dopiero wczoraj zaczynałyśmy poznawać sie i nieśmiało dołączać do naszego forum....Jak fajnie

Faktycznie strasznie mi zleciało te 10 tygodni tutaj :-D W sumie co się dziwić już mamy 750 stron głównego tematu czerwcówek. Nim się obejrzymy to będziemy zdawać relację o rozwoju naszych maleństw :-D:-D

Faktycznie strasznie mi zleciało te 10 tygodni tutaj :-D W sumie co się dziwić już mamy 750 stron głównego tematu czerwcówek. Nim się obejrzymy to będziemy zdawać relację o rozwoju naszych maleństw :-D:-D

pewnie czas do czerwca szybko zleci
i juz nie dlugo bedziemy tulic nasze kochane malenstwa :tak:

reklama
Do góry