reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

;-)czesc dziewczynki wczoraj juz sie nie odezwałam bo strasznie poźno wróciliśmy ale fajnie było dużo jedzonka ale niestety ja nie pojadałam:-( przerąbane z tą dietą mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u nas dzisiaj snieżek posypał troszke ale tylko chwile

no cisza tutak cisza faktycznie myślałam ze bede miała pewłno stron do nadrobienia od wczoraj a tu taka miła niespodzianka;-):tak::-D
mąż pojechał po świeże bułeczki juz jestem taka głodna ze az mnie ssie od środka az czułam maluszka jak pukał od środka:tak::tak::tak:
życze każdej z Was miłej i spokojnej niedzieli:-D

reklama
hej
ja dopiero przy sniadaniu, pozeram musli
a skad ta dietka paulo?
u mnie zaczyna sie apetycik
wczoraj zjadlam kolacje, jeszcze zagryzlam lodami, calkiem spora porcja a i tak kolo polnocy ssalo mnie z glodu:szok:
zaraz ide po jakies ciacho do piekarni
kolezanka wpada na kawke

A ja dziś lenie się jak niewiem co leże sobie w łóżeczku wstałam tylko na chwilke przynieść sobie śniadanko do łóżeczka:-)A co należy mi się ! raz na dwa tygodnie jeden dzień wolnego to wkońcu muszę odpocząć:tak:

Witam się i ja:-) a u nas sypie cały czas, już biało za oknem i mroźnoo hu hu, a synoptycy przewidują na następny tydzień mrozy do 25 stopni w górach, ciekawe jak mój akumulator się bedzie spisywał z rana, a skrobania ile będzie, juz się boje:szok:
Dziewczyny powiedzcie a wy bierzecie dalej luteinę bo ja mam już jej szczerze dość:wściekła/y: tyle z tym paprania:wściekła/y:mam nadzieje że nie bede musiała do końca ciąży jej zapodawac
pozdrawiam;-)

co do luteiny to wstyd się przyznać ale ja już jej nie biorę :sorry: było mi niedobrze po niej (brałam doustnie) i jednego dnia zapomniałam a drugiego już jej nie wzięłam poprostu. z tego co rozmawiałam z lekarzem jak nic się nie dzieje to luteinę bierze się do wykształcenia się łożyska.

hej

a skad ta dietka paulo?

kiedys juz pisałam Klementinko ze we wrzesniu miałam z mezem wypadek samochodowy:-( po wyjsciu ze szpitala dostałam silnej żółtaczki miałam ostre zapalenie wątroby i niestety poł roku diety

stad własnie ta moja dietka niestety
a tak bardzo chciałabym sie objadac jak Wy wszystkm na co ma sie ochote ale sie nie da niestety:no::no::no:

ale dzieki temu nic nie przytyłam narazie tylko brzusio fajnie rosnie sobie

co do luteiny to wstyd się przyznać ale ja już jej nie biorę :sorry: było mi niedobrze po niej (brałam doustnie) i jednego dnia zapomniałam a drugiego już jej nie wzięłam poprostu. z tego co rozmawiałam z lekarzem jak nic się nie dzieje to luteinę bierze się do wykształcenia się łożyska.
czyli do którego tygodnia? ja biore dopochwowo, bo ginka mówiła mi właśnie że doustnie nie poleca bo to wzmaga mdłości, ale sama nie wiem co gorsze. Mam nadzieje że jak pójde 17.12 na wizyte to mi pozwoli odstawić

Dziewczyny powiedzcie a wy bierzecie dalej luteinę bo ja mam już jej szczerze dość:wściekła/y: tyle z tym paprania:wściekła/y:mam nadzieje że nie bede musiała do końca ciąży jej zapodawac
pozdrawiam;-)

ja brałam dwa razy luteinke bo mialam na poczatku ciazy jednorazowe plamienia i przez tydzien brałam raz a potem po okolo miesiecu znowu miałam jednorazow brązowe plamienie i wtedy tez bralam okolo tygodnia zeby nie spadł progesteron i zeby zapobiec poronieniu ale nie bylo wiecej juz ich wiec wiecej nie brałam jej;-)

czyli do którego tygodnia? ja biore dopochwowo, bo ginka mówiła mi właśnie że doustnie nie poleca bo to wzmaga mdłości, ale sama nie wiem co gorsze. Mam nadzieje że jak pójde 17.12 na wizyte to mi pozwoli odstawić

ja brałam w 7b tygodniu i potem w 11 tygodniu wiec jakos w 12 tygodniu skonczyłam;-)

napewno pozwoli odstawic bo dzidzia pewnie jest zdrowa i silna:tak:

reklama
napewno pozwoli odstawic bo dzidzia pewnie jest zdrowa i silna:tak:

az mi się ciepło zrobiło jak przeczytałam to zdanie,:-) taka się czuje ostatnio coraz bardziej spokojna i szcześliwa :-) najgorszy okres niepokojów juz mija, jeszcze tylko jak po wizycie ginka potwierdzi ze wszystko ok to chyba będe fruwać:-D

Do góry