reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkie panie :)

Przez ostatni tydzień miałam zapalenie gardła i teraz przerzuciło mi się na zatoki... :(
Nie wiem czy któraś z Was kiedy kiedyś miała zapalenie zatok, ale jest to niesamowity ból... Boli mnie cała głowa, kość policzkowa i zęby... jest to taki ból że nie mogę spać ani tak naprawdę usiedzieć w miejscu... już byłam u lekarza i dostałam kolejną serie leków. Mówię Wam że już mam dosyć... cały tydzień leżałam i zamiast się polepszyć to jest jeszcze gorzej... :eek: Może któraś z Was zna jakiś domowy sposób na złagodzenie tego bólu? Jeśli tak to bardzo proszę o pomoc... :'(

reklama
Ogladam "piekielna kucnie" i objadam sie pierogami z truskawkami, takie lenistwo we mnie siedzi, ze dzisiaj tylko obiad zrobiłam. pewnie posiedze przed tv do 24, przestawiłam sie i pozno teraz chodze spac, za to rano do 10-11 w łóżku

witam i ja z rana też myślałam że sypnie śniegiem tyle o tym mówią w ostatnich dniach a tu nic życze wszystkim miłej niedzieli

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :-)
Co do ciszy to weekend :-D
Ja sie nie wyspalam :eek: musialam chyba źle spać bo mnie tak plecy bolą.
Miłej niedzieli :-D

reklama
Ja tylko przywitam się szybciutko i zmykam...
Miałam okropny tydzień, dużo pracy i ciągle załatwialiśmy coś z domem (znaleźliśmy dom, choć ja chyba troszkę bardziej byłam przekonana do tego pierwszego co nam zabrali go sprzed nosa)...I tak 9 stycznia sie przeprowadzamy...
Poza tym u mnie gorzej....coraz czestsze mdłości o wymiotach nawet nie wspomnę...ale o ironio ja się nawet cieszę bo w końcu zaczęłam odczuwać jakieś dolegliwości ciążowe (szkoda że te no ale cóż:biggrin2:)...We wtorek mam pierwsze USG i zaczynam się bać...mam nadzieję, że wszystko jest ok z moim maleństwem i ze zobaczymy je wyraźnie na ekranie....Nie mogę się doczekać....
A co do śniegu to u nas go też nie widać...ale czuje się takie mroźne zimowe powietrze..:biggrin2:
Teraz zmykam spróbuję dziś troszkę ogarnąć w domu....zwłaszcza w naszej sypialni...może się uda i postaram się odezwać poźniej
Miłego dnia życzę:biggrin2:

Do góry