reklama
Cześć cześć!
My wrócilismy przed chwilą z kościółka, jakiś obiad muszę zrobić i na 16 do pracy No nic, przeżyję...
Agi78 - dobrze, że znaleźliście domek, na pewno jak się do niego wprowadzicie to przekonacie sie do niego do końca :-)
magdalena79- ja brałam bardzo długo duphaston i od tygodnia już nie biorę... na pewno na następnej wizycie lekarz też Ci odłoży tę luteinę... A gdzie Ty mieszkasz, że masz już taką zimę? Może skoczymy do Ciebie z moim synkiem na sanki :-)
Miłego dnia wszystkim :-)
My wrócilismy przed chwilą z kościółka, jakiś obiad muszę zrobić i na 16 do pracy No nic, przeżyję...
Agi78 - dobrze, że znaleźliście domek, na pewno jak się do niego wprowadzicie to przekonacie sie do niego do końca :-)
magdalena79- ja brałam bardzo długo duphaston i od tygodnia już nie biorę... na pewno na następnej wizycie lekarz też Ci odłoży tę luteinę... A gdzie Ty mieszkasz, że masz już taką zimę? Może skoczymy do Ciebie z moim synkiem na sanki :-)
Miłego dnia wszystkim :-)
Witam się i ja:-)
tez z córką wypatrujemy sniegu ale ani widu ani słychu:-)
dzisiaj po kościele pojechaliśmy po zakupy - i juz ostatni prezent zakupiony. Nareszcie mam to juz z głowy:-)
Luteinę biorę do tej pory. jak byłam 30 na wizycie to soatałam jeszcze trzy opakowania, lekarz powiedział że mam ją brać do następnej wizyty czyli do 22 grudnia, biorę dopochwowo więc tragedii nie ma:-)
Miłego popołudnia, my się chyba wybierzemy do rodziców na kawę, ale najpierw obiadek:-)
tez z córką wypatrujemy sniegu ale ani widu ani słychu:-)
dzisiaj po kościele pojechaliśmy po zakupy - i juz ostatni prezent zakupiony. Nareszcie mam to juz z głowy:-)
Luteinę biorę do tej pory. jak byłam 30 na wizycie to soatałam jeszcze trzy opakowania, lekarz powiedział że mam ją brać do następnej wizyty czyli do 22 grudnia, biorę dopochwowo więc tragedii nie ma:-)
Miłego popołudnia, my się chyba wybierzemy do rodziców na kawę, ale najpierw obiadek:-)
magdalena79
Fanka BB :)
mieszkam w krynicy otoczonej górami;-) zapraszam na sanki i narty;-)niedługo zacznie się sezon:-), ja osobiście nie umiem jeździc na nartach, miałam nadzieje od tego sezonu zacząc naukę, no ale cóż...synal za to ma treningi po kilka razy w tygodniu, wiec niedługo nam się zaczniemagdalena79- ja brałam bardzo długo duphaston i od tygodnia już nie biorę... na pewno na następnej wizycie lekarz też Ci odłoży tę luteinę... A gdzie Ty mieszkasz, że masz już taką zimę? Może skoczymy do Ciebie z moim synkiem na sanki :-)
My już po wizycie u księdza, jednak strach ma wielkie oczy :-)
Było sporo osób w tym jeden tatuś w sprawie chrzcin, aż mu pozazdrościłam :-) Ustaliliśmy termin na początek lutego czyli tak jak chcieliśmy, nie było problemu ponieważ raczej mało kto się decyduje na ślub w lutym. Musimy tylko jak najszybciej wszystkie papierkowe sprawy pozałatwiać, wszędzie jest okropna biurokracja. Jestem zadowolona bo i brzuch jeszcze nie będzie taki uciążliwy :-)
Mam jednak problem z tym w co się ubiorę, nie dość ze będzie zimno to jeszcze brzuszek hmmm
Dzisiaj postanowiłam że pokój malucha będzie błękitny ewentualnie lawendowy :-) bez znaczenia czy to będzie chłopiec czy dziewczynka. Kto powiedział że niebieski jest tylko dla chłopców a różowy dla dziewczynek
Było sporo osób w tym jeden tatuś w sprawie chrzcin, aż mu pozazdrościłam :-) Ustaliliśmy termin na początek lutego czyli tak jak chcieliśmy, nie było problemu ponieważ raczej mało kto się decyduje na ślub w lutym. Musimy tylko jak najszybciej wszystkie papierkowe sprawy pozałatwiać, wszędzie jest okropna biurokracja. Jestem zadowolona bo i brzuch jeszcze nie będzie taki uciążliwy :-)
Mam jednak problem z tym w co się ubiorę, nie dość ze będzie zimno to jeszcze brzuszek hmmm
Dzisiaj postanowiłam że pokój malucha będzie błękitny ewentualnie lawendowy :-) bez znaczenia czy to będzie chłopiec czy dziewczynka. Kto powiedział że niebieski jest tylko dla chłopców a różowy dla dziewczynek
Ostatnia edycja:
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
A ja właśnie zajadam się chipsami solonymi (ale małą paczuszką)...mimo wszystko żeby nie czuć się winną...umyłam sobie również jagódki i arbuzka pokroiłam, żeby dzidzia dostała coś co jest dobre dla niej
Gosia***
Fanka BB :)
Matko tak się objadłam na tych urodzinach,że wstyd się przyznać wogóle... masakra jakas po prostuteraz na nic nie mam siłyA jaki torcik chrześniak miał świetny!!!w kształcie kombajna:-)hihi Ja mojemu synusiowi na roczek zrobiłam w kształcie samochodu, ale na pomysł kombajna nie wpadłam...
Miłego wieczorku:-)
Miłego wieczorku:-)
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny jakie potrawy robicie na wigilię?? borobię listę i brakuje mi 3 do 12 potraw