reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć cześć!
My wrócilismy przed chwilą z kościółka, jakiś obiad muszę zrobić i na 16 do pracy :wściekła/y: No nic, przeżyję...
Agi78 - dobrze, że znaleźliście domek, na pewno jak się do niego wprowadzicie to przekonacie sie do niego do końca :-)
magdalena79- ja brałam bardzo długo duphaston i od tygodnia już nie biorę... na pewno na następnej wizycie lekarz też Ci odłoży tę luteinę... A gdzie Ty mieszkasz, że masz już taką zimę? Może skoczymy do Ciebie z moim synkiem na sanki :-)

Miłego dnia wszystkim :-)

Witam się i ja:-)
tez z córką wypatrujemy sniegu ale ani widu ani słychu:-)

dzisiaj po kościele pojechaliśmy po zakupy - i juz ostatni prezent zakupiony. Nareszcie mam to juz z głowy:-)

Luteinę biorę do tej pory. jak byłam 30 na wizycie to soatałam jeszcze trzy opakowania, lekarz powiedział że mam ją brać do następnej wizyty czyli do 22 grudnia, biorę dopochwowo więc tragedii nie ma:-)

Miłego popołudnia, my się chyba wybierzemy do rodziców na kawę, ale najpierw obiadek:-)

magdalena79- ja brałam bardzo długo duphaston i od tygodnia już nie biorę... na pewno na następnej wizycie lekarz też Ci odłoży tę luteinę... A gdzie Ty mieszkasz, że masz już taką zimę? Może skoczymy do Ciebie z moim synkiem na sanki :-)
mieszkam w krynicy otoczonej górami;-) zapraszam na sanki i narty;-)niedługo zacznie się sezon:-), ja osobiście nie umiem jeździc na nartach:zawstydzona/y:, miałam nadzieje od tego sezonu zacząc naukę, no ale cóż...synal za to ma treningi po kilka razy w tygodniu, wiec niedługo nam się zacznie:rofl2:

My już po wizycie u księdza, jednak strach ma wielkie oczy :-)
Było sporo osób w tym jeden tatuś w sprawie chrzcin, aż mu pozazdrościłam :-) Ustaliliśmy termin na początek lutego czyli tak jak chcieliśmy, nie było problemu ponieważ raczej mało kto się decyduje na ślub w lutym. Musimy tylko jak najszybciej wszystkie papierkowe sprawy pozałatwiać, wszędzie jest okropna biurokracja. Jestem zadowolona bo i brzuch jeszcze nie będzie taki uciążliwy :-)
Mam jednak problem z tym w co się ubiorę, nie dość ze będzie zimno to jeszcze brzuszek hmmm :zawstydzona/y:

Dzisiaj postanowiłam że pokój malucha będzie błękitny ewentualnie lawendowy :-) bez znaczenia czy to będzie chłopiec czy dziewczynka. Kto powiedział że niebieski jest tylko dla chłopców a różowy dla dziewczynek :-D

Ostatnia edycja:
super anecznik z tym ślubem :-)
Co do koloru ścian to ja bym chciała w pokoju dzieciecym żeby był fiolet taki jasny ciepły:-)

Sobie właśnie trochę poćwiczyłam :-) od taki zestaw dla ciężarnych i jedno wiem kondycje to trzeba poprawić :-) inaczej będzie ciężko :-D

A ja właśnie zajadam się chipsami solonymi (ale małą paczuszką)...mimo wszystko żeby nie czuć się winną...umyłam sobie również jagódki i arbuzka pokroiłam, żeby dzidzia dostała coś co jest dobre dla niej:biggrin2:

Matko tak się objadłam na tych urodzinach,że wstyd się przyznać wogóle...:zawstydzona/y::-p:sorry: masakra jakas po prostu:eek:teraz na nic nie mam siły:no::-DA jaki torcik chrześniak miał świetny!!!w kształcie kombajna:-):-Dhihi Ja mojemu synusiowi na roczek zrobiłam w kształcie samochodu, ale na pomysł kombajna nie wpadłam...:no:

Miłego wieczorku:-)

reklama
Do góry