reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jaki tu spokój nananana nic sie nie dzieje nanaana..... hi hi

cisz cisza
oki ja dziewczyny spadam ide sie szykowac odezwe sie wieczorkiem jak nie wroce pozno
zycze Wam miłego dnia buziaczki

reklama
Rzeczywiście strasznie tu dziś cicho!
ja właśnie wróciłam z pracy i zjadam obiadek a po obiadku czeka mnie wielkie sprzątanie ale wyjątkowo mam na nie ochote:tak:

jestem po porządkach po wczorajszych gościach i po obiedzie u mamusi ale synuś mnie wygania od kompa bo chce z kolesiami pogadać mam przerąbane w domu wygania mnie mój M a tu młody

witajcie
nie udzielalam sie w tym tygodniu bo moj komp troche nawala,ale czujemy sie w miare dobrze wiec oby tak dalej...tyje powolutku co widac na zdjeciu w brzuszkach...:tak::tak::tak:
u mnie wekend pracujacy ale tylko po 3-4 godzinki wiec spoko...
za tydzien juz jedziemy do PL na SWIETA!!!!!!!!!!!!!!!!!
mnie juz tez wyganiaja z kompa .noo coz dlugo nie posiedzialam ale bede zagladac w miare mozliwosci...
Pozdrowienia mamusie z deszczowo wietrznej Holandi:no:
ponizej moj smieszek kochany:-D:-D

Załączniki

• Snapshot_20090918_7.jpg
    Snapshot_20090918_7.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 46
Ja jestem tutaj:-D

Ale pogoda taka że ciągle mi się spać chce:eek::sorry:jutro jadę do chrześniaka na urodzinki:tak:przytyję trochę napewno, bo jego mama jest kucharką i robi same pyszności:tak::-D:-)mniam!

Pospałam, dopiero się obudziłam :zawstydzona/y:
Mama mikolaja- super ten Twój synuś :-)
Gosia***- słodkiego obżarstwa jutro! :-)
Kasiulka
- a Ty nie na Starym Rynku? Jest festiwal rzeźby lodowej... Widziałam raz zdjęcia z tej imprezy- chyba z zeszłego roku- coś pięknego- wszystkie te rzeźby pięknie oświetlone, wyglądają jak gigantyczne lampy... Gdybym była w Poznaniu nie odpuściłabym sobie i rodzinie :biggrin2:

Ostatnia edycja:
Kasiulka- a Ty nie na Starym Rynku? Jest festiwal rzeźby lodowej... Widziałam raz zdjęcia z tej imprezy- chyba z zeszłego roku- coś pięknego- wszystkie te rzeźby pięknie oświetlone, wyglądają jak gigantyczne lampy... Gdybym była w Poznaniu nie odpuściłabym sobie i rodzinie :-)

Nawet nie wiedziałam :-D

Ale wiesz, jest tak zimno, że nie chce mi się opuszczać i tak mojego ciepłego łóżeczka :-D

J
Ale pogoda taka że ciągle mi się spać chce:eek::sorry:jutro jadę do chrześniaka na urodzinki:tak:przytyję trochę napewno, bo jego mama jest kucharką i robi same pyszności:tak::-D:-)mniam!

u mnie dzis snieg pruszyl, takie wielkie platy
moze jutro do Was zawita
dlugo nie polezal ale juz poczulo sie zime

co do tycia to jestem na najlepszej drodze, apetyt wrocil i teraz najlepiej smakuja lody i paczki

reklama
Do góry