reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nie goszczyn nie podlega pod Radom:) ale jest pomiędzy Warszawa a Radomiem własnie. Ogólnie podlega pod Grójec, ale raz tam rodzilam i nie bede wiecej tam rodzic...
Pytam sie o Józefów bo slyszlam ze jest tam nieźle. A jak z oplatami za poród, jakie sa warunki itd?
Ja czuje sie juz dobrze, wszystkie dolegliwosci mi minely:D tez już czulam ruchy dzidzi, mąż też akurat mial reke na brzuchu i poczul:)
Co do zachcianek to mam raczej na słodkie. A tak to dajemy sobie rade:D

Witajcie wieczorkiem...
Czarna wiedźma- mi lekarz mówił dokładnie to samo o odczuwaniu ruchów dziecka... ale ja sobie nie dam teraz powiedzieć, że to co myślałam, że to to, to jednak nie to, skoro czuję, że to to :rofl2: Ale mąż jeszcze nic nie czuje...
Klementinka- udanego masz męża :-)

Ja dziś też szybciej będę szła spać, bo jutro do pracy :-(Pierwszy dzień i od razu konkretnie- od 9 do 19.30... Nie piszcie za dużo, bo nie dam rady później doczytać...

koriander - a więc udało się zajrzeć jeszcze dziś!
wróciłam z zajęć ... nie było nawet tak źle ale z energią to u mnie nie za dobrze ...;(
może za wcześnie wstałam???

ja jestem z tych pulchniejszych ... więc na ruchy dzidziusia będę musiała chyba jeszcze trochę poczekać... ale co się odwlecze nie uciecze ;) jeszcze się nacieszę :-)

hefi - nie martw się, Ty przynajmniej mieszkasz u siebie a ja wciąż czekam na mieszkanie ... ;( gość znów się z niczym nie wyrabia ... byliśmy właśnie i od dwóch dni robota prawie nie ruszona ... zła jestem jak osa ....

Kochana a Ty tam za karę idziesz:-:)shocked2:?
ja protestuje w imieniu wszystkich czerwcówek, nie wolno ci się przemęczać!:-)

Dzięki, kochana jesteś... Ale to na własne życzenie, w końcu mogłam wziąć dalej zwolnienie, ale sama nie chciałam.... Poza tym sama tak sobie ułożyłam plan, że poniedziałki i czwartki mam takie okropne, ale za to środę wolną- no i ja było nie było pracuję na ponad dwa etaty ...

reklama
Dzięki, kochana jesteś... Ale to na własne życzenie, w końcu mogłam wziąć dalej zwolnienie, ale sama nie chciałam.... Poza tym sama tak sobie ułożyłam plan, że poniedziałki i czwartki mam takie okropne, ale za to środę wolną- no i ja było nie było pracuję na ponad dwa etaty ...

no i znowu kłania się Polska rzeczywistość, żeby zarobić trzeba się narobić :wściekła/y:
jak mnie to denerwuje, znam ludzi, którzy pracują po 12 godzin dziennie i i tak nie jest im lekko finansowo :-(

Do góry