reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nie goszczyn nie podlega pod Radom:) ale jest pomiędzy Warszawa a Radomiem własnie. Ogólnie podlega pod Grójec, ale raz tam rodzilam i nie bede wiecej tam rodzic...
Pytam sie o Józefów bo slyszlam ze jest tam nieźle. A jak z oplatami za poród, jakie sa warunki itd?
Ja czuje sie juz dobrze, wszystkie dolegliwosci mi minely:D tez już czulam ruchy dzidzi, mąż też akurat mial reke na brzuchu i poczul:)
Co do zachcianek to mam raczej na słodkie. A tak to dajemy sobie rade:D

Witajcie wieczorkiem...
Czarna wiedźma- mi lekarz mówił dokładnie to samo o odczuwaniu ruchów dziecka... ale ja sobie nie dam teraz powiedzieć, że to co myślałam, że to to, to jednak nie to, skoro czuję, że to to :rofl2: Ale mąż jeszcze nic nie czuje...
Klementinka- udanego masz męża :-)

Ja dziś też szybciej będę szła spać, bo jutro do pracy :-(Pierwszy dzień i od razu konkretnie- od 9 do 19.30... Nie piszcie za dużo, bo nie dam rady później doczytać...

koriander - a więc udało się zajrzeć jeszcze dziś!
wróciłam z zajęć ... nie było nawet tak źle ale z energią to u mnie nie za dobrze ...;(
może za wcześnie wstałam???

ja jestem z tych pulchniejszych ... więc na ruchy dzidziusia będę musiała chyba jeszcze trochę poczekać... ale co się odwlecze nie uciecze ;) jeszcze się nacieszę :-)

hefi - nie martw się, Ty przynajmniej mieszkasz u siebie a ja wciąż czekam na mieszkanie ... ;( gość znów się z niczym nie wyrabia ... byliśmy właśnie i od dwóch dni robota prawie nie ruszona ... zła jestem jak osa ....

Kochana a Ty tam za karę idziesz:-:)shocked2:?
ja protestuje w imieniu wszystkich czerwcówek, nie wolno ci się przemęczać!:-)

Dzięki, kochana jesteś... Ale to na własne życzenie, w końcu mogłam wziąć dalej zwolnienie, ale sama nie chciałam.... Poza tym sama tak sobie ułożyłam plan, że poniedziałki i czwartki mam takie okropne, ale za to środę wolną- no i ja było nie było pracuję na ponad dwa etaty ...

reklama
Dzięki, kochana jesteś... Ale to na własne życzenie, w końcu mogłam wziąć dalej zwolnienie, ale sama nie chciałam.... Poza tym sama tak sobie ułożyłam plan, że poniedziałki i czwartki mam takie okropne, ale za to środę wolną- no i ja było nie było pracuję na ponad dwa etaty ...

no i znowu kłania się Polska rzeczywistość, żeby zarobić trzeba się narobić :wściekła/y:
jak mnie to denerwuje, znam ludzi, którzy pracują po 12 godzin dziennie i i tak nie jest im lekko finansowo :-(

Do góry