P
paula24211
Gość
Ide dziewczyny do łóżeczka słodkich snów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej emilka chodziło Ci o mnie??he he a ja z Zawoni.... a do kogo chodzisz? zresztą jak masz gg to pisz 8363312. Ale fajnie mięć swojego ludzia na forum.
Ja dziś też szybciej będę szła spać, bo jutro do pracy :-(Pierwszy dzień i od razu konkretnie- od 9 do 19.30... Nie piszcie za dużo, bo nie dam rady później doczytać...
O...witam sąsiadkę i to bardzo bliską....Ja jestem z bliskich okolic Grójca...Odrzywołek
Kochana a Ty tam za karę idziesz:-shocked2:?
ja protestuje w imieniu wszystkich czerwcówek, nie wolno ci się przemęczać!:-)
Dzięki, kochana jesteś... Ale to na własne życzenie, w końcu mogłam wziąć dalej zwolnienie, ale sama nie chciałam.... Poza tym sama tak sobie ułożyłam plan, że poniedziałki i czwartki mam takie okropne, ale za to środę wolną- no i ja było nie było pracuję na ponad dwa etaty ...