reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Pracodawca tylko ok 30 dni potem to już ZUS.
Co do mojego jedzenia dziś to jakaś masakra, obowiązkowo był pomidor ale już obiadu nie zjadłam. Zrobiłam gulasz z kaszą gryczaną (uwielbiam) ale nie byłam wstanie zjeść nawet łyżki bo od razu odruch wymiotny :szok: nie wiem dlaczego tak się stało :-( więc tylko patrzyłam jak mój mąż go pałaszuje.

To chyba oznacza że masz wynik ujemny czyli jesteś zdrowa :-) W necie jest kilka stron z interpretacją to będziesz miała pewność :-)
Dziękuje anecznik troszkę mnie uspokoiłaś bo sie bałam a wizyte mam 16:)Ja pomidorowa spałaszowąłam i zaraz zrobie biały serek z rzodkiewka pomidorem:)

reklama
Czesc dziewczyny
ja jakis czas temu do domku musiałam po pracy załatwic pare spraw
jestem jakas dzisiaj zmeczona:-p

a co do ruchów ja dzisiaj poczułam tak jakby ktoś pukał od środka do mnie i mówil,,mamo ja naprawde tutaj jestem:-Dto było takie słodkie i jest bo teraz tez sie zdażyło:-D:-D:-D

własnie szukam jakiegos fajnego wdzianka na świeta brzuszek sie powiększa wiec trzeba po mału zmieniac garderobę....
jak znajde jakies fajne linki to wkleje:tak::tak:

Widzę że znowu teat jedzenia tematem nr 1:-):-):-)
Polecam pizzę. Mój mąz przywiózł właśnie taka z szynką i mięsem z kurczaka i wieloma innymi rzeczami PYCHA

Ja właśnie mojego biedaczka wysłałam do KFC do Magnolii, nie był zachwycony ale pojechał. Mam taaaaką ochotę na kubełeeeeeeek!!!:-):-)
Ma się te swoje sposoby żeby go przekonywać:tak::tak::tak:

juz mi sie odechciało szukac he he
ah te hormony;-)

wkleilam na wątek z linkami jakies swterki fajne tylko nie wiem który wybrac:no: jestem nie zdecydowana:-D

Chyba temat jedzenia to jeden z naszych ulubionych ale wkońcu maluszki rosną i potszebują witaminek:tak:
Biedni ci nasi faceci tylko latają jak nam się czegoś zachce ja ledwo co zjadłam obiadek przespałam się chwilke i oczywiście mój już jest w drodze do sklepu będzie przyżądzał zapiekaneczki:-p

reklama
Witajcie,
dotarłam wkońcu do domu po pracy. na szczęście to mój ostatni dyżur do 18:-) obiadek już zjedzony, dzisiaj gołąbki które jakiś czas temu robiłam i miałam zamrozone.
Zaraz idę się myć i spać bo normalnie padam. W pracy ledwo wytrzymałam o 17 miałam kryzys więc trochę was poczytałam:-)

Miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
Do góry