reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Widzę że już piszecie że idziecie do łóżeczek:-)
Fakt, że wcale z niego od rana nie wstałam:-) ale skoro wszyscy idą to ja też idę.
Pikantne skrzydełka zjedzone więc idę spać:-):-) Coś mnie głowa też pobolewa:-(
Dobranoc:-):-)

reklama
A my wróciliśmy ze sklepu. Kupiliśmy dywan :-D jedyna dobra rzecz tego dnia, nie licząc pomidorowej która właśnie mi sie robi.
Zjem i mykam też spać bo jestem wykończona, a jutro też dzień i też do pracy.
Teściowa ma jeszcze do nas przyjechać ale chyba daruję sobie widzenie się z nią i bezczelnie pójdę lulu :tak:
Dobranoc wszystkim:happy:

hefi - fajnie, ze się udało z dywanem ;)

kajdusia - super mieć pracę którą się lubi lub nawet kocha ;), ja może swojej nie kocham ale bardzo lubię i dobrze mi tam, i warunki finansowe całkiem niezłe ...
cieszę się też, ze obydwoje pracujemy - zawsze to lżej ...

dobranoc życzę naszym śpioszkom ...

ja tez już uciekam lulu, właśnie się uporałam z całym zlewem naczyń, co czekały cały dzień aż je ktoś pozmywa:-):-D ja nie wiem kto w tym domu tyle je,że się brudzi tyle naczyń;-):-D:-D Mały już śpi i ja też uciekam na film a potem spać:-)
dobranoc

reklama
Do góry