Klementinka
Fanka BB :)
wiem :-):-);-)Ale słodki ten Twoj mąż
przepis wrzuce tylko on robi wszystko na oko, bez proporcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem :-):-);-)Ale słodki ten Twoj mąż
wiem :-):-);-)
przepis wrzuce tylko on robi wszystko na oko, bez proporcji
Wpadnij to poczęstujeOoooo tez uwielbiam:-)
Klementinka tylko pogratulować takiego męża pracusia...to może wrzuć przepis na ciasto na pizzę w wątek z przepisami
juz jestto czekamy na przepis
super na pewno skorzystamjuz jest
Wpadnij to poczęstuje
polecam, chociaz ja nie lubie tej zabawy z wyrabianiem ciastasuper na pewno skorzystam
a gdzie ja mam go szukacpolecam, chociaz ja nie lubie tej zabawy z wyrabianiem ciasta
to meza dzialka
Kochana a jak u Cieie dzisiaj z jedzonkiem???Pozdrawiam przyszłe mamusie, które co dopiero wróciły z pracy tak jak jaAcha zapomniałabym, może wiecie przez ile miesiecy wypłaca pracodawca chorobowe w czasie ciąży??
Acha przepraszam, że marudzę ale czy może znacie sie na wynikach tokspolazmozy>??Ja mam taki i nie wiem jak to interpretowac:
wynik <0,127 IU/ml [<3] proszę pomóżcie