reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kochane Wy o pizzy a ja właśnie zjadłam cały słoiczek surówki z buraczków, papryki i cebuli :-):-D taka mnie naszła ochota,że po drodze do domu weszłam do sklepu i kupiłam sobie :-):-D i jeszcze bym zjadła jakiegoś ogórka konserwowego :-D:-D:-D

reklama
Kochana a jak u Cieie dzisiaj z jedzonkiem???Pozdrawiam przyszłe mamusie, które co dopiero wróciły z pracy tak jak ja:)Acha zapomniałabym, może wiecie przez ile miesiecy wypłaca pracodawca chorobowe w czasie ciąży??

Pracodawca tylko ok 30 dni potem to już ZUS.
Co do mojego jedzenia dziś to jakaś masakra, obowiązkowo był pomidor ale już obiadu nie zjadłam. Zrobiłam gulasz z kaszą gryczaną (uwielbiam) ale nie byłam wstanie zjeść nawet łyżki bo od razu odruch wymiotny :szok: nie wiem dlaczego tak się stało :-( więc tylko patrzyłam jak mój mąż go pałaszuje.

Acha przepraszam, że marudzę ale czy może znacie sie na wynikach tokspolazmozy>??Ja mam taki i nie wiem jak to interpretowac:
wynik <0,127 IU/ml [<3] proszę pomóżcie:(

To chyba oznacza że masz wynik ujemny czyli jesteś zdrowa :-) W necie jest kilka stron z interpretacją to będziesz miała pewność :-)

Do góry