reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
co jest wszyscy juz spia tylko ja mam jeszcze werwe dzisiaj? niedawno wróciliśmy od znajomych mają słodkiego 5 miesięcznego maluszka no i miałam dzisiaaj wizyte wszystko jest ok ale nie miałam robionego USG musze zadzwonic w przyszłym tyg i sie umówic wyniki sa super wiec czekam do nastepnej wizyty

izia-tcz nie tylko Ty :D. Ja właśnie skończyłam prasowanie, przeleciałam jeszcze podłogi w mieszkaniu i teraz czekam na moje kochanie jak z pracy wróci.
Gratuluję świetnych wyników, i niech tak już zostanie do końca :).

Witam z rana:-)Jak zwykle nie wyspałam się ale już chyba się przyzwyczajam:tak::-Dkryzys bedzie ok godz. 14:eek: Miłego dnia drogie czerwcóweczki:-)

co jest wszyscy juz spia tylko ja mam jeszcze werwe dzisiaj? niedawno wróciliśmy od znajomych mają słodkiego 5 miesięcznego maluszka no i miałam dzisiaaj wizyte wszystko jest ok ale nie miałam robionego USG musze zadzwonic w przyszłym tyg i sie umówic wyniki sa super wiec czekam do nastepnej wizyty

Ciesze się że wszystko dobrze:tak:cby tak dalej:tak::-)

Dzień dobry wszystkim ;-)

Izia_tcz super że wyniki masz dobre :tak:

Ja zmykam zaraz szykować się do pracy, miłego dnia dziewczynki :-D

DZIEN DOBRY wszystkim czerwcowkom,mnie dzis czeka mycie okna u mojego starszego synka w pokoju,bo jak narazie tylko u mnie w sypialni umylam:-(myslalam ze sprawniej mi to pojdzie.Piatek i sobota na sprzatanie swiateczne odpada bo Xavus skonczyl w poniedzialek 2 latka i w sobote wyprawiamay a wiec w piatek gotowanie:zawstydzona/y:jak mi sie nie chce:zawstydzona/y::wściekła/y:ja tez przysypiam popoludniami:-p

Dzien dobry :-D

Dolaczam sie do niewyspanych, w nocy dopadl mnie jakis dziwny kaszel i wstalam zmeczona jak zombi. Czyli jednak przeziebienie nadal sobie siedzi, a wiec syropkow domowych ciag dalszy :confused2:

Wczoraj naszla mnie taka ochota na duszona kapustke na slodko-kwasno i tak ja szatkowalam az zasnelam :-p No ale dzis wystarczy ja wrzucic do granka i podsmazyc, na szczescie nadal mam na nia ochote

hefi, jak tam dywan? Czy mi sie snilo czy on w kolorze pomidorowki mial byc?
izia gratuluje wynikow :tak:
kpi to ciesze sie ze wrocilas cala i zywa, dzis tez musisz na zajecia?
Kajdusia to powodzenia w pracy, na pewno szybko sie wkrecisz :tak:

Cześć:-)

Widzę że dzisiaj jakaś kryzysowa noc, bo większość się nie wyspała.:-(
W sumie to ja też:-(
Idę jeszcze do mężusia, bo coś nie może wstać. Zaczął mu się dzisiaj urlop i będzie się tak lenił do stycznia:-)

reklama
A ja sie witam wyspana :) Wspolczuje tym co sie musza do pracy szykowac.. Ja po ponad miesiacu leniuchowania tak sie odzwyczailam od pracy ze szok! Ciesze sie ze jestem na tym zwolnieniu bo w mojej firmie zle sie dzieje:no: Za dwa lata kiedy planuje wrocic moze juz nie byc do czego :no: No ale los oczywiscie przewrotny jest i kilka dni temu pojawila sie mozliwosc super pracy dla mnie, wymarzonej, ale oczywiscie gdybym w ciazy nie byla, hehe To juz chyba trzeci taki przypadek na naszym forum :rofl2:

Zjadlam zapiekaneczki na sniadanie i teraz leniu****e pod kolderka ogladajac Dzien Dobry TVN :tak:

Do góry