reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
co jest wszyscy juz spia tylko ja mam jeszcze werwe dzisiaj? niedawno wróciliśmy od znajomych mają słodkiego 5 miesięcznego maluszka no i miałam dzisiaaj wizyte wszystko jest ok ale nie miałam robionego USG musze zadzwonic w przyszłym tyg i sie umówic wyniki sa super wiec czekam do nastepnej wizyty

izia-tcz nie tylko Ty :D. Ja właśnie skończyłam prasowanie, przeleciałam jeszcze podłogi w mieszkaniu i teraz czekam na moje kochanie jak z pracy wróci.
Gratuluję świetnych wyników, i niech tak już zostanie do końca :).

Witam z rana:-)Jak zwykle nie wyspałam się ale już chyba się przyzwyczajam:tak::-Dkryzys bedzie ok godz. 14:eek: Miłego dnia drogie czerwcóweczki:-)

co jest wszyscy juz spia tylko ja mam jeszcze werwe dzisiaj? niedawno wróciliśmy od znajomych mają słodkiego 5 miesięcznego maluszka no i miałam dzisiaaj wizyte wszystko jest ok ale nie miałam robionego USG musze zadzwonic w przyszłym tyg i sie umówic wyniki sa super wiec czekam do nastepnej wizyty

Ciesze się że wszystko dobrze:tak:cby tak dalej:tak::-)

Dzień dobry wszystkim ;-)

Izia_tcz super że wyniki masz dobre :tak:

Ja zmykam zaraz szykować się do pracy, miłego dnia dziewczynki :-D

DZIEN DOBRY wszystkim czerwcowkom,mnie dzis czeka mycie okna u mojego starszego synka w pokoju,bo jak narazie tylko u mnie w sypialni umylam:-(myslalam ze sprawniej mi to pojdzie.Piatek i sobota na sprzatanie swiateczne odpada bo Xavus skonczyl w poniedzialek 2 latka i w sobote wyprawiamay a wiec w piatek gotowanie:zawstydzona/y:jak mi sie nie chce:zawstydzona/y::wściekła/y:ja tez przysypiam popoludniami:-p

Dzien dobry :-D

Dolaczam sie do niewyspanych, w nocy dopadl mnie jakis dziwny kaszel i wstalam zmeczona jak zombi. Czyli jednak przeziebienie nadal sobie siedzi, a wiec syropkow domowych ciag dalszy :confused2:

Wczoraj naszla mnie taka ochota na duszona kapustke na slodko-kwasno i tak ja szatkowalam az zasnelam :-p No ale dzis wystarczy ja wrzucic do granka i podsmazyc, na szczescie nadal mam na nia ochote

hefi, jak tam dywan? Czy mi sie snilo czy on w kolorze pomidorowki mial byc?
izia gratuluje wynikow :tak:
kpi to ciesze sie ze wrocilas cala i zywa, dzis tez musisz na zajecia?
Kajdusia to powodzenia w pracy, na pewno szybko sie wkrecisz :tak:

Cześć:-)

Widzę że dzisiaj jakaś kryzysowa noc, bo większość się nie wyspała.:-(
W sumie to ja też:-(
Idę jeszcze do mężusia, bo coś nie może wstać. Zaczął mu się dzisiaj urlop i będzie się tak lenił do stycznia:-)

reklama
A ja sie witam wyspana :) Wspolczuje tym co sie musza do pracy szykowac.. Ja po ponad miesiacu leniuchowania tak sie odzwyczailam od pracy ze szok! Ciesze sie ze jestem na tym zwolnieniu bo w mojej firmie zle sie dzieje:no: Za dwa lata kiedy planuje wrocic moze juz nie byc do czego :no: No ale los oczywiscie przewrotny jest i kilka dni temu pojawila sie mozliwosc super pracy dla mnie, wymarzonej, ale oczywiscie gdybym w ciazy nie byla, hehe To juz chyba trzeci taki przypadek na naszym forum :rofl2:

Zjadlam zapiekaneczki na sniadanie i teraz leniu****e pod kolderka ogladajac Dzien Dobry TVN :tak:

Do góry