Lenuszka
Mamusia Gajusi
Super Patija tez juz czuje ruchy,bardzo delikatne jakby mnie ktos "laskotal" w szyjke:-)
W 1 ciazy czulam w 18 tc,w 2 ok 16 tc a teraz juz!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Patija tez juz czuje ruchy,bardzo delikatne jakby mnie ktos "laskotal" w szyjke:-)
W 1 ciazy czulam w 18 tc,w 2 ok 16 tc a teraz juz!
Super zakupy! Szczegolnie mi sie podoba ta koszula Moze sobie taka sprawie Tylko tak sobie mysle po co mi tyle ubran jak do pracy nie chodze...Zamówiłam sobie na poprawę humorku kilka rzeczy
świetna tunika bombka z paskiem tylko od KREATOR (840427543) - Aukcje internetowe Allegro
PAS CIĄŻOWY UNIWERSALNY NAJTANIEJ NA ALLEGRO (836421265) - Aukcje internetowe Allegro
NAJNOWSZY MODEL KOSZULA TUNIKA koła S/M (830359161) - Aukcje internetowe Allegro
ORYGINALNA PASZMINA KASZMIR JEDWAB SUPER CENA ! (831676047) - Aukcje internetowe Allegro
Jak bedzie taka potrzeba to paski z bluzek pozdejmuję i myślę ze w nich troszkę pochodzę:-)
Ja mam na cos ochotę do jedzenia i nie wiem na comoże poradzicie cośW sumie w pracy jadła kanapeczki i do tego lodynie mogłam się oprzeć
Droga Gosiu oj chętnie..ale naszła mnie ochota na ser biały z rzodkiewką, szczypiorkiem i pomidorami. Już zwerbowałam mojego lubego do zakupu:-)Polecam pizzę. Mój mąz przywiózł właśnie taka z szynką i mięsem z kurczaka i wieloma innymi rzeczami PYCHA
Hefi wszystko będzie okWitam się wieczorową porą.
Jestem masakrycznie zmęczona po pracy a jeszcze wyjazd do sklepu w poszukiwaniu dywanu nas czeka
Z tym malowaniem i zachwytem się za szybko pochwaliłam ale już nie mam siły pisać bo jestem wkurzona...
miłego wieczorku.
Ale słodki ten Twoj mążna koniec jeszcze powiedzial ze nie moze sie doczekac jak bedziemy przygotowywac Swieta z Maluchem
hefi daruj sobie ten dywanWitam się wieczorową porą.
Jestem masakrycznie zmęczona po pracy a jeszcze wyjazd do sklepu w poszukiwaniu dywanu nas czeka
Z tym malowaniem i zachwytem się za szybko pochwaliłam ale już nie mam siły pisać bo jestem wkurzona...
miłego wieczorku.
Droga Gosiu oj chętnie..ale naszła mnie ochota na ser biały z rzodkiewką, szczypiorkiem i pomidorami. Już zwerbowałam mojego lubego do zakupu:-)