Kamil i Michał my z imionami to tak.tradycyjnie chodź wsłuchując się w imiona na podwórku to te "tradycyjne" wydają się być teraz "egzotyczne". My na szczęście mamy prawie wszystko, w sumie wózek to już ok 11 lat ma ale jeździ no i nie mam nic różowego, ale.nigdy nie byłam fanką tego koloru
reklama
Ola_fasola
Moderatorka
U mnie tez juz koniec pierwszego, wg usg leci juz 14 tydzien Ja dzis do sklepu wybrałam sie w cienkiej ścisłej koszulce i Pani tak popatrzyła i sie uśmiechnęła druga to samo
napisałam ci priv
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
napisałam ci priv
Ola_fasola
Moderatorka
Izuś i napisz czy to cena 2w1 czy 3w1
Ola_fasola
Moderatorka
Moja do zerówki
Jak sie czujesz? Juz wiesz czy dziewczynka czy chłopiec ??
Jak sie czujesz? Juz wiesz czy dziewczynka czy chłopiec ??
Kasiula1982
Fanka BB :)
Fili ponownie w zerówce jak widziałam jego książki na ten rok, to jestem przerażona, czego się będą uczyć....pod koniec ma czytanki na całą stronę...a na dziś ledwie wszystkie litery rozpoznaje
Mój też w zerówce i po przejrzeniu książek bardziej się zastanawiam czego będzie się uczył w pierwszej klasie Liter nie zna więc teraz nudzić się nie będzie, zresztą mam wrażenie że on po tatusiu bardziej ścisły umysł Wasze "maluchy" też tak pyskują? Mój jak czasem mi coś powie to nie wiem czy śmiać się czy płakać i powagę ciężko zachować gdyby tak kolegą pyskował to byłabym o niego spokojna
Ola_fasola
Moderatorka
Klara juz zna wszystkie literki a co do pyskowania to czasem tez mnie aż zatka jak odpowie [emoji15] w ogóle niedobra jest, jak chłopak :/
reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
mój niby litery zna, ale nie umie ich w wyrazy składać...tylko takie krotkie 3-4 literowe... ehh nauczą go panie ona mają jakieś magiczne metody
pyskowanie? jak F czasem mi cos powie, to strach się bać:
uderzył rowerem w auto i mówię mu, że tak nie można a on:
a jak ty w krawężnik walnęłaś i oponę uszkodziłaś to dobrze było????
no coment
pyskowanie? jak F czasem mi cos powie, to strach się bać:
uderzył rowerem w auto i mówię mu, że tak nie można a on:
a jak ty w krawężnik walnęłaś i oponę uszkodziłaś to dobrze było????
no coment