reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Gratuluję dziewczyny :) U mnie termin na koniec lutego. Dopiero 13 tydzień a ja mam wrażenie że już wyglądam jak na półmetku wcześniejszej ciąży :/ mdłości dają jeszcze popalić ale przy dzieciach nie ma czasu na rozczulanie się nad sobą, a szkoda ;)

Anecznik to mamy prawie to sam termin, ja wg om mam na 08.03 ale wg usg dzidzia jest starsza :) a ten twój młodszy synek ile teraz ma ?
Ja sie czuje tak jakbym nie była w ciazy rewelacyjnie ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Młodszy w październiku będzie miał 2 czyli w marcu będzie dom wariatów :) czasami myślę że byłam niepoczytalna znowu
Się decydując na dziecko :)

Oj tam dobrze bedzie :) zreszta u nas też jest ciekawie, Klara przechodzi teraz jakiś bunt do tego jest chora ojj daje popalić dobrze ze za chwile szkoła :)
No to teraz dla równowagi u was dziewczynka, u mnie chłopiec.
Mialas juz prenatalne ?
Gdzie ty sie w ogóle podziewasz, na Fb cie nie ma my tam mamy czerwcową grupę !

Ukrywam się ;) prenatalne miałam i wygląda że wszystko ok. Myślałam że doktorka udusze gdy na koniec palną "mi to wygląda na dziewczynkę" a ja chciałam ten ostatni raz mieć niespodziankę :) Wiem że w tym tygodniu to ptaszek może przyleciec (pierwotny tez miał być córka) ale mój mąż już do lutego nie wytrzyma w niewiedzy skoro lekarz dał nadzieję na księżniczkę :)

Życzę wam dziewuszki ;) mi teraz lekarz nie chciał powiedzieć jaka płeć chociaż wg usg jest juz 13 tydzien, dowiem sie we wrześniu dopiero :) strasznie jesteśmy ciekawi bo u nas skończy sie na dwójce niezależnie czy teraz bedzie chłopczyk czy dziewczynka. Dla chłopczyka gorszy problem z imieniem bo dla dziewczynki juz mamy wybrane :) mój to bardzo liczy na synka bo chętnie by sie pobawił samochodami, widze jak w sklepie ogląda nawet Klarce kupił juz ze dwa Hihi [emoji38]

Odzywaj sie czasem :)

U nas ekonomiczniej gdyby był chłopak, ale z drugiej strony fajnie byłoby mieć jakąś babę w domu :) Rozglądam się za wózkiem dla lalek bo mojemu mlodszemu się podobają i ciągle zabiera dziewczynką :) Mi lekarka prędzej niż przed 20 tygodniem pewnie nie będzie chciała powiedzieć :) no i dobrze tylko nie wiem jak dziadkowie wytrzymają takie czekanie, marzy im się wnuczka :) tym bardziej że gdybym w marcu nie poroniła to byłaby dziewucha :) dodatkowo termin porodu przypada na dzień kiedy dowiedziałam się o poronieniu więc to dla babć kolejny znak że będzie córa :) Z imionami nie będzie problemu bo już wcześniej wybrałam będzie Kinga lub Łukasz, przynajmniej na dzień dzisiejszy ;)

reklama
Dziadkowie wytrzymają :) mnie by bardziej ciekawość zżerała :)

Kinga ślicznie :) a ten młodszy synek jak ma na imię ? Starszy to Kamil dobrze pamietam ?
U nas dziewczynka będzie Pola :)
Ja to już prawie nic po Klarze nie mam, jakies kocyki i podgrzewacz tylko także my i tak musimy wszystko kupić. Sporo rzeczy pożyczyłam siostrze miała mi oddac ale chyba porozdawala po koleżankach, tak myslalam ze to na wieczne oddanie ..

Do góry