reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Współczuje ale dla maleństwa trzeba sie poświecić . Ja wczoraj miałam usg prenatalne dzidziuś starszy i leci juz 13 tydzien
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gratuluję dziewczyny U mnie termin na koniec lutego. Dopiero 13 tydzień a ja mam wrażenie że już wyglądam jak na półmetku wcześniejszej ciąży :/ mdłości dają jeszcze popalić ale przy dzieciach nie ma czasu na rozczulanie się nad sobą, a szkoda
Ola_fasola
Moderatorka
Anecznik to mamy prawie to sam termin, ja wg om mam na 08.03 ale wg usg dzidzia jest starsza a ten twój młodszy synek ile teraz ma ?
Ja sie czuje tak jakbym nie była w ciazy rewelacyjnie
Ja sie czuje tak jakbym nie była w ciazy rewelacyjnie
Ola_fasola
Moderatorka
Oj tam dobrze bedzie zreszta u nas też jest ciekawie, Klara przechodzi teraz jakiś bunt do tego jest chora ojj daje popalić dobrze ze za chwile szkoła
No to teraz dla równowagi u was dziewczynka, u mnie chłopiec.
Mialas juz prenatalne ?
Gdzie ty sie w ogóle podziewasz, na Fb cie nie ma my tam mamy czerwcową grupę !
No to teraz dla równowagi u was dziewczynka, u mnie chłopiec.
Mialas juz prenatalne ?
Gdzie ty sie w ogóle podziewasz, na Fb cie nie ma my tam mamy czerwcową grupę !
Ukrywam się prenatalne miałam i wygląda że wszystko ok. Myślałam że doktorka udusze gdy na koniec palną "mi to wygląda na dziewczynkę" a ja chciałam ten ostatni raz mieć niespodziankę Wiem że w tym tygodniu to ptaszek może przyleciec (pierwotny tez miał być córka) ale mój mąż już do lutego nie wytrzyma w niewiedzy skoro lekarz dał nadzieję na księżniczkę
Ola_fasola
Moderatorka
Życzę wam dziewuszki mi teraz lekarz nie chciał powiedzieć jaka płeć chociaż wg usg jest juz 13 tydzien, dowiem sie we wrześniu dopiero strasznie jesteśmy ciekawi bo u nas skończy sie na dwójce niezależnie czy teraz bedzie chłopczyk czy dziewczynka. Dla chłopczyka gorszy problem z imieniem bo dla dziewczynki juz mamy wybrane mój to bardzo liczy na synka bo chętnie by sie pobawił samochodami, widze jak w sklepie ogląda nawet Klarce kupił juz ze dwa Hihi [emoji38]
Odzywaj sie czasem
Odzywaj sie czasem
U nas ekonomiczniej gdyby był chłopak, ale z drugiej strony fajnie byłoby mieć jakąś babę w domu Rozglądam się za wózkiem dla lalek bo mojemu mlodszemu się podobają i ciągle zabiera dziewczynką Mi lekarka prędzej niż przed 20 tygodniem pewnie nie będzie chciała powiedzieć no i dobrze tylko nie wiem jak dziadkowie wytrzymają takie czekanie, marzy im się wnuczka tym bardziej że gdybym w marcu nie poroniła to byłaby dziewucha dodatkowo termin porodu przypada na dzień kiedy dowiedziałam się o poronieniu więc to dla babć kolejny znak że będzie córa Z imionami nie będzie problemu bo już wcześniej wybrałam będzie Kinga lub Łukasz, przynajmniej na dzień dzisiejszy
reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Dziadkowie wytrzymają mnie by bardziej ciekawość zżerała
Kinga ślicznie a ten młodszy synek jak ma na imię ? Starszy to Kamil dobrze pamietam ?
U nas dziewczynka będzie Pola
Ja to już prawie nic po Klarze nie mam, jakies kocyki i podgrzewacz tylko także my i tak musimy wszystko kupić. Sporo rzeczy pożyczyłam siostrze miała mi oddac ale chyba porozdawala po koleżankach, tak myslalam ze to na wieczne oddanie ..
Kinga ślicznie a ten młodszy synek jak ma na imię ? Starszy to Kamil dobrze pamietam ?
U nas dziewczynka będzie Pola
Ja to już prawie nic po Klarze nie mam, jakies kocyki i podgrzewacz tylko także my i tak musimy wszystko kupić. Sporo rzeczy pożyczyłam siostrze miała mi oddac ale chyba porozdawala po koleżankach, tak myslalam ze to na wieczne oddanie ..