reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Anecznik a ruchów nie czujesz ??? Bedzie dobrze ;) zobaczysz. Klara super imię, polecam na pierwsze ;) my daliśmy Klarze na drugie Iwona po obu babciach ale ona sie z nami ciagle kłoci ze tak brzydko ja nazwaliśmy hihihi takze przy imieniu dla synka ma wiele do powiedzenia bo on nie moze miec ładniejszego a co lepsze chcielismy mu na drugie dać po tacie i Klara mówi absolutnie ha ha ha

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama
W sumie to nie wiem czy to ruchy
Dziecka czy coś w jelitach ale ja mam trochę sadełka więc nic dziwnego. 6 października mam wizytę to znów trochę stresu a potem relaks na 2 tygodnie :) niestety Klara nie podoba się mojemu mężowi :( ale jeszcze sporo czasu. Mogą pojawić się nowe.

Ja juz czuje od 14 tygodnia ruchy, od paru dni delikatne kopniaczki :)
U nas imię wstępnie wybrane Nikodem :) odkąd wiemy o tym ze chłopczyk to cały czas jest to imię [emoji4] zobaczymy czy sie nie odmieni :)

Ja jutro mam wizytę i się dowiem czy dalej jestem w.ciąży czy już nie. Jestem nastawiona na obie możliwości :( tym bardziej że to 19 tydzień a ja wciąż nie czuje ruchów dziecka.

No i jest dobrze, ale podenerwowac się musiałam ;) w sumie lekarka też się zdziwiła że nic nie czuje. Serce ok, ułożenie też w porządku i nie mam aż tyle tłuszczyku by nie czuć :) Mój się śmieje że to pewnie dziewczynka i jest delikatna dla mamy :) no niewydaje mi się prędzej mały gej ;) Doszłam do wniosku że ja nie mam czasu czuć tych ruchów w ciągu dnia w ciągłym ruchu a wieczorem ledwo przyłoże głowę do poduszki i już śpię :) Dziś podczas Usg strasznie mnie kusilo by o płeć zapytać, ale dałam.rade się powstrzymać :) nawet wzrok odwróciłam.kiedy zjechała głowica w te intymne okolice by czasem czegoś nie zobaczyć :)

No i jest dobrze, ale podenerwowac się musiałam ;) w sumie lekarka też się zdziwiła że nic nie czuje. Serce ok, ułożenie też w porządku i nie mam aż tyle tłuszczyku by nie czuć :) Mój się śmieje że to pewnie dziewczynka i jest delikatna dla mamy :) no niewydaje mi się prędzej mały gej ;) Doszłam do wniosku że ja nie mam czasu czuć tych ruchów w ciągu dnia w ciągłym ruchu a wieczorem ledwo przyłoże głowę do poduszki i już śpię :) Dziś podczas Usg strasznie mnie kusilo by o płeć zapytać, ale dałam.rade się powstrzymać :) nawet wzrok odwróciłam.kiedy zjechała głowica w te intymne okolice by czasem czegoś nie zobaczyć :)

Super :) ja myśle ze to dziewczynka :) mój kopie jak szalony, spac mi nie daje od 5 [emoji51]

reklama
Do góry