reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2016:-D' Zdrówka moje kochane bo to najważniejsze, pieniążków bo bez tego nie da się żyć, miłości niech serduszko puka i uśmiechu od ucha do ucha;)
P.S. Spełnienie marzeń:-) :)

Moj post miał się zaczynać hurrra udało się, na teście dwie kreski. Jednak mąż przyjechał z wynikami HCG i tylko 204 gdzie w tym czasie we wcześniejszych ciążach miałam ponad 700. Szkoda a już się cieszyliśmy że udało się rzutem na taśmę, bo to był ostatni cykl starań. Jeśli nie będę krwawić to w poniedziałek zrobię jeszcze raz badanie ale nie liczę na dobre wieści. Dzięki za kciuki.

Anecznik kochana to nie znaczy ze z ciaza jest cos nie tak!
Ja zaxiskam kciuki:*
Pamietaj ze kazda ciaza jest inna , moglas miex dbi plodne pozniej
Pamietaj przyrost jest wazny jesli chcesz zobaczyc czy ok to po 48h zbadaj ponownie

Anecznik - i co udało się? :happy: daj znać, mam nadzieję, ze wieści będą pozytywne :-) :)

Kurna... Nina ostatnio jakiś kryzys przechodzi, nic jej nie pasuje... nie wiem czy to zazdrość o młodszą siostrę czy taki etap po prostu, ale już padam ... chyba za duża różnica wieku między nimi, jakoś nie mogę się do końca ogarnąć, mam wrażenie, ze za mało czasu starszej poświęcam, ale czasem jestem taaakkaa zmęczona :-( :(

reklama
Witajcie :)
Wieki tu nie zaglądałam a tu ruch :) no no :)
Ale dziwnie to forum teraz wygląda
Anecznik jak się czujesz? trzymam kciuki!
kreatorka chyba Ci nie gratulowałam więc GRATKI i ZDRÓWKA :)

Do góry