reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Przyłączam się do życzeń! Przede wszystkim spełnienia marzeń, dużo zdrowia i szczęścia w Nowym Roku 2016
Moj post miał się zaczynać hurrra udało się, na teście dwie kreski. Jednak mąż przyjechał z wynikami HCG i tylko 204 gdzie w tym czasie we wcześniejszych ciążach miałam ponad 700. Szkoda a już się cieszyliśmy że udało się rzutem na taśmę, bo to był ostatni cykl starań. Jeśli nie będę krwawić to w poniedziałek zrobię jeszcze raz badanie ale nie liczę na dobre wieści. Dzięki za kciuki.
Anecznik kochana to nie znaczy ze z ciaza jest cos nie tak!
Ja zaxiskam kciuki:*
Pamietaj ze kazda ciaza jest inna , moglas miex dbi plodne pozniej
Pamietaj przyrost jest wazny jesli chcesz zobaczyc czy ok to po 48h zbadaj ponownie
Ja zaxiskam kciuki:*
Pamietaj ze kazda ciaza jest inna , moglas miex dbi plodne pozniej
Pamietaj przyrost jest wazny jesli chcesz zobaczyc czy ok to po 48h zbadaj ponownie
Liza
Fanka BB :)
Anecznik trzymamy kciuki za fasolkę
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Anecznik - i co udało się? daj znać, mam nadzieję, ze wieści będą pozytywne
Kurna... Nina ostatnio jakiś kryzys przechodzi, nic jej nie pasuje... nie wiem czy to zazdrość o młodszą siostrę czy taki etap po prostu, ale już padam ... chyba za duża różnica wieku między nimi, jakoś nie mogę się do końca ogarnąć, mam wrażenie, ze za mało czasu starszej poświęcam, ale czasem jestem taaakkaa zmęczona
Kurna... Nina ostatnio jakiś kryzys przechodzi, nic jej nie pasuje... nie wiem czy to zazdrość o młodszą siostrę czy taki etap po prostu, ale już padam ... chyba za duża różnica wieku między nimi, jakoś nie mogę się do końca ogarnąć, mam wrażenie, ze za mało czasu starszej poświęcam, ale czasem jestem taaakkaa zmęczona
reklama