reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, dawno nie zaglądałam a tu taki ruch! Fajnie to widzieć.

Racja, bardzo nam te pociechy urosły... A ile mają do powiedzenia :)

Moja Natalka tez generalnie grzeczna, czasem tylko chwilowy "foch" dopada.

Ja nie mam jeszcze żadnych pomysłów prezentowych. Oprócz Natalki. Wszyscy składają się na duże pudło Lego Friends - to teraz u nas na topie!

reklama
Hejka a ja żyję świętami;) Kocham Boże Narodzenie, pasterka, uszka, barszczyk, rybka i ciasta ..dużo ciast z masami, już moja teściowa mnie prosiła bym jej napiekła ciast, bo teściu mówi, że moje są najlepsze, idealnie skomponowane, jak mus to mus;)Więc znowu upiekę ok 10 ciast żeby podzielić na 2 rodziny;)Chociaż mąż mówi bym upiekła im tylko 2 hi hi hi;):-D

Jestem i ja :-) póki co dalej w 2-packu :-D

Lena -
stroju Maryi nie mam niestety, a też muszę skombinować dla Niny na jasełka. Tyle, ze w rozmiarze 122:-p chyba zamówię na allegro.
O kurczę ile ciast :rofl2: ja zwykle nie piekę więcej nić 3-4, ale w sumie mam niewielką rodzinę, każdy też chwali, ze moje najlepsze :-) w tym roku nie wiem czy dam radę więcej jak 2 ogarnąć hihihi niech się inni wykażą :rofl2:

Kpi - hej :-) forum przeżywa swoją drugą młodość haha :-D ja sie nie przekonałam za bardzo do udzielania się na facebooku, owszem podczytuję, oglądam zdjęcia, ale to nie to co forum pierwotne :happy:
Myślę, że dla naszych dziewczynek fajnym pomysłem na prezent jest też jakieś ładne przebranie np. motylka, królewny. Dziewczynki w tym wieku zwykle lubią się przebierać, a i na karnawał do przedszkola bedzie od razu :-D więc to wiem, ze napewno. I standardowo jakieś gry planszowe :tak: uwielbiamy tak czas rodzinnie spędzać - szczególnie teraz jak po 16 jest już ciemno :-)
Anecznik - odezwij się czy się udało :tak: ja mam kciuki zaciśnięte :tak:

U mnie mała chora. Szczerze to jeszcze o świętach nawet nie pomyślałam. Pierwsze z malutką:-) Czas leci :-\ Muszę się przyznać, że ja nie lubie świąt. No może nie samych bo lubie spędzac czas z rodziną, ale nie lubie tej całej otoczki, sklepy krzyczące, że coraz bliżej święta, telewizja krzycząca, wszyscy o prezentach zakupach. W tym czasie nachodzą mnie smutne myśli o tych, których nie ma lub nie mogą być z nami w święta, i smutne myśli o tym co chciałabym, aby było w święta, a nie ma. Zresztą mimo usilnych starań u nas w święta zawsze nerwowo jakoś, może dlatego że wszyscy chcieliby by było wyjątkowo, a wychodzi jak wychodzi.:-[

Bardzo proszę o głosy na pracę wykonaną przez grupę Zuzy... Codziennie można oddać 4 głosy na różne prace Emotikon smile oczywiście prosze na głos na przedszkole nr 9 ( przedostatnie na tej stronie). dla głosujących też są przewidziane nagrody-tylko trzeba się zalogować. głosować można do 30 listopada.
Bardzo proszę Was o pomoc Emotikon smile jak możecie prześlijcie dalej
Konkurs Ekologiczny dla przedszkoli i dzieci

Niestety, ciotka uparcie co miesiąc wraca. W sumie straciłam już nadzieję, ostatni cykl starań i odpuszczamy. Będzie prezent pod choinkę lub nie. Zresztą widać tak ma być, mamy dwóch wspaniałych zdrowych synów i limit szczęścia wyczerpaliśmy ;-)
Co do świąt to jeszcze o tym nie myślę, jedynie o prezencie dla Kamila :-) Też chcemy się złożyć na jeden większy prezent. Wiem że i tak parę dni po świętach wyląduje w pod biurkiem, wolę więc żeby trafiła tam jedna rzecz niż kilka mniejszych.

Jestem i ja :-) póki co dalej w 2-packu :-D

Lena -
stroju Maryi nie mam niestety, a też muszę skombinować dla Niny na jasełka. Tyle, ze w rozmiarze 122:-p chyba zamówię na allegro.
O kurczę ile ciast :rofl2: ja zwykle nie piekę więcej nić 3-4, ale w sumie mam niewielką rodzinę, każdy też chwali, ze moje najlepsze :-) w tym roku nie wiem czy dam radę więcej jak 2 ogarnąć hihihi niech się inni wykażą :rofl2:

Kpi - hej :-) forum przeżywa swoją drugą młodość haha :-D ja sie nie przekonałam za bardzo do udzielania się na facebooku, owszem podczytuję, oglądam zdjęcia, ale to nie to co forum pierwotne :happy:
Myślę, że dla naszych dziewczynek fajnym pomysłem na prezent jest też jakieś ładne przebranie np. motylka, królewny. Dziewczynki w tym wieku zwykle lubią się przebierać, a i na karnawał do przedszkola bedzie od razu :-D więc to wiem, ze napewno. I standardowo jakieś gry planszowe :tak: uwielbiamy tak czas rodzinnie spędzać - szczególnie teraz jak po 16 jest już ciemno :-)
Anecznik - odezwij się czy się udało :tak: ja mam kciuki zaciśnięte :tak:
Kochana zakupiłam piękny na allegro i niedrogi Strój Maryja Kostium Przebranie Jasełka 134/140 cm (5760963498) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
U mnie mała chora. Szczerze to jeszcze o świętach nawet nie pomyślałam. Pierwsze z malutką:-) Czas leci :-\ Muszę się przyznać, że ja nie lubie świąt. No może nie samych bo lubie spędzac czas z rodziną, ale nie lubie tej całej otoczki, sklepy krzyczące, że coraz bliżej święta, telewizja krzycząca, wszyscy o prezentach zakupach. W tym czasie nachodzą mnie smutne myśli o tych, których nie ma lub nie mogą być z nami w święta, i smutne myśli o tym co chciałabym, aby było w święta, a nie ma. Zresztą mimo usilnych starań u nas w święta zawsze nerwowo jakoś, może dlatego że wszyscy chcieliby by było wyjątkowo, a wychodzi jak wychodzi.:-[
Jest to czas zadumy, ja kocham Święta Bożego Narodzenia;)
Niestety, ciotka uparcie co miesiąc wraca. W sumie straciłam już nadzieję, ostatni cykl starań i odpuszczamy. Będzie prezent pod choinkę lub nie. Zresztą widać tak ma być, mamy dwóch wspaniałych zdrowych synów i limit szczęścia wyczerpaliśmy ;-)
Co do świąt to jeszcze o tym nie myślę, jedynie o prezencie dla Kamila :-) Też chcemy się złożyć na jeden większy prezent. Wiem że i tak parę dni po świętach wyląduje w pod biurkiem, wolę więc żeby trafiła tam jedna rzecz niż kilka mniejszych.
Zobaczysz zdarzy się cud;):-)

Dziewczyny, na wypadek gdybym nie miała już w tym roku okazji już teraz pragnę złożyć Wam najlepsze życzenia świąteczne. Życzę przede wszystkim dużo miłości, zdrowia no i cierpliwości :-) Oraz aby rok 2016 był lepszy od 2015, ale gorszy od 2017 :)

Heeej. o kurde forum odzywa? to zaczne zagladac :)
Anecznik trzymam kciuki moze cud jednak nadejdzie? ;)

U nas po staremu, dzieciaki rosną, córka chodzi do szkoly muzycznej od wrzesnia i totalnie moje dni są w chaosie :p dzien za dniem leci szybko, zawsze cos do zrobienia, a jak nie ma nic to czlowiek siedzi i nie mysli o niczym :p Dzis u Mikołaja jasełka, wierszyk mowi i wogole jak zaczol spiewac koledy :D
No i chyba tyle, narazie zdrowi (nie liczac kataru) a od wrzesnia byl hardcore co miesiac kazde chorowalo..... tragedia....

reklama
A ja mam urlop święta pełną parą;) Sprzątam, piorę gotuję i na weekend jadę na Uczelnie;( Bleeee ale to już koniec!

Do góry