reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny, macie takie cos? Kubeczki Menstruacyjne
czego to ludzie nie wymysla:)
:-D:-D:-D:szok:
mama kubulki jak sie czujesz, jak sobie radzisz z dwojka? Maluszek powoli sie reguluje? Jak karmienie ci idzie? :-)

Perfecta, gosiagro, i inne podwojne mamusie co tam u was?
zyraffka to juz bardzo niedlugo twoj powrot do pracy! Z jednej strony na pewno fajnie dla twojego samopoczucia, z drugiej pewnie ciezko sie rozstac z Sylwia? Na pewno dacie rade! A Sylwii lada moment stuknie roczek, szok! Dopiero co rodzilas:szok:

reklama
koriander- chyba coraz bardziej od niedawna cieszę się że wracam do work, po urodzeniu Łukaszka szybko tęskniłam za pracą, tym razem nie spieszyło mi się :)) mam mieszane uczucia, niestety z jednej wypłaty nie jesteśmy w stanie się utrzymać, już ledwo wiążemy koniec z końcem :(( Już rok z szaloną Sylwunią :))) ciężi rok ale już odczuwam, że jest o niebo lepiej i jestem szczęśliwa że przetrwaliśmy wszyscy :-D nie zamordowałam męża więc jest dobrze:-D, te hormony:-D:-D. A Ty jak się czujesz? Jeszcze z dwa tygodnie i może poznacie jaki Stworek mieszka w brzuszku ona czy on?:-) wybraliscie już imiona?? Jak Lilusia?

Idę jutro do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-) jeju nie pamiętam jak to było:szok: cieszę się bardzo i mam nadzieje że dam wytrwam 2 miesiące i dzidziulek da mi tym razem popracować:-D

Kolenderka pisz jak dzidziulek Twój!Znasz już płeć?

Łukalek :-)

DSC_1470.jpg

milusia- szalona jesteś :-) czym będziesz się zajmować?

Załączniki

• DSC_1470.jpg
    DSC_1470.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 42
zyraffka, milusia dzieki :* U nas wszystko super, brzuszek baaardzo powoli rosnie, na razie cyce caly czas wieksze :-p:-p No i czuje juz kopniaczki, juz zapomnialam jakie to niesamowite uczucie! Lila rosnie jak na drozdzach, slicznie mowi, spiewa i liczy w dwoch jezykach, jestesmy bardzo dumni :tak: A w piatek bedziemy podgladac malucha, postaram sie wypatrywac co tam miedzy nogami :-)

milusia jak pierwszy dzien?? Na pewno dasz rade, jak sie skonczy pierwszy trymestr to i energii bedzie wiecej:tak:

My do tej pory mamy ten krzesydełko uczydełko i Gaja nadal korzysta, a największą furorę zrobił u nas wózek z tych mniejszych dla lalek:)Bo służył i jako pchacz i jako świetna zabawka;)

reklama
Do góry