reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Bozzze,ale gorąco i duszno.
choc z drugiej strony mieszkanie nad rzeka ma swoje plusy. zamiast w nudnym basenie chodzimy moczyc sie w rzece :-)

Dziękuję dziewczyny! Właśnie dzwoniłam i taka przyjemność kosztuje 170zł... niestety... masakra... muszę z M. pogadać... kurcze... takie rzeczy powinny robić za darmo... :(

Okazuje się, że już nie tylko w Poznaniu wykonują te badania DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Nowe badanie w kierunku boreliozy

Teraz drogo, ale lepiej wydać teraz te prawie 2 stówy, a nie żałować, że tego nie zrobiliśmy. Aczkolwiek nie wiem jak z trwałością, czy po tylu dniach badanie tego kleszcza ma sens.

1371741108790.jpg fajnie jest mieszkać nad rzeką ;p tym bardziej kiedy wylewa,i wody jest po kolana . zawsze mówili,że w Warcie jest syf. Syf to był 20lat temu, ew teraz jest w Poznaniu:tak:. woda jest czystsza niż w niejednym jeziorze.

Załączniki

• 1371741108790.jpg
    1371741108790.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Oksana - ale Kuba zadowolony!!! fajnie macie :) my po Warcie zawsze spływ kajakowy urządzamy, a obecnie moczymy tyłki w Grabi i basenie :p

Dziewczyny, czy któraś z Was usuwała laserowo włoski??? czy te zabiegi są skuteczne i trwałe?

Oksana - ale Kuba zadowolony!!! fajnie macie :) my po Warcie zawsze spływ kajakowy urządzamy, a obecnie moczymy tyłki w Grabi i basenie :p

Dziewczyny, czy któraś z Was usuwała laserowo włoski??? czy te zabiegi są skuteczne i trwałe?

moja koleżanka miała depilację pelna bikini , niestety nie mam jak się dowiedzieć ile serii , i czym dokładnie... w każdym razie ,żaliła się kilka razy,że chciała zapuścic włoski w tym miejscu, bo wygląda jak niemowlak ;) więc wychodzi na to,że jest trwałe.

Też się kiedyś tym interesowałam i poczytałam po forach. To chyba kwestia indywidualna czy będzie trwałe, trzeba kilku zabiegów no i najlepiej zimą bo po takim zabiegu nie można nóg na słońce wystawiać o ile dobrze pamiętam.

Szczerze rozważam usuwanie laserowe bo męczy mnie ciągłe golenie... najbardziej interesuje mnie bikini głębokie i łydki, ale koszt tych zabiegów jest ogromny... :(

Odebrałam Natana wyniki morfologii i chyba dobre, jedynie MCHC ma 35,6 a przedział normy podali 26-34 i RDW-SD 36,1 a przedział normy 37-54. Znacie się troszkę na wynikach? bo nie wiem czy wybrać się do pediatry z wynikami czy wszystko jest ok.
Badania mu zrobiłam bo prawie nic nie je i bałam się o anemię. HGB ma 13,7 czyli w normie.

Ciekawe jak nasza Kasiulka ?

reklama
Odebrałam Natana wyniki morfologii i chyba dobre, jedynie MCHC ma 35,6 a przedział normy podali 26-34 i RDW-SD 36,1 a przedział normy 37-54. Znacie się troszkę na wynikach? bo nie wiem czy wybrać się do pediatry z wynikami czy wszystko jest ok.
Badania mu zrobiłam bo prawie nic nie je i bałam się o anemię. HGB ma 13,7 czyli w normie.

Ciekawe jak nasza Kasiulka ?

Niestety nie znam się na tym. Ja z wynikami idą do pediatry bez rejestracji i bez maluch, żeby tylko spojrzała.

W Legnicy w końcu normalna pogoda :-) nawet 20 stopni niema jak dla mnie mogłoby tak być cały czas :-)

My przez tydzień byliśmy bez lodówki (w zasadzie wciąż jesteśmy) awaria lodówki przy 34 stopniach to jakieś nieporozumienie. Złośliwość rzeczy martwych :-)

Do góry