Kasiek1983
Fanka BB :)
tej ...ale ja na poważnie ;D Trix, przyrząd do usuwania kleszczy - Portal Dbam o Zdrowie
czego oni jeszcze nie wymyślą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tej ...ale ja na poważnie ;D Trix, przyrząd do usuwania kleszczy - Portal Dbam o Zdrowie
Dziękuję dziewczyny! Właśnie dzwoniłam i taka przyjemność kosztuje 170zł... niestety... masakra... muszę z M. pogadać... kurcze... takie rzeczy powinny robić za darmo...
Oksana - ale Kuba zadowolony!!! fajnie macie my po Warcie zawsze spływ kajakowy urządzamy, a obecnie moczymy tyłki w Grabi i basenie
Dziewczyny, czy któraś z Was usuwała laserowo włoski??? czy te zabiegi są skuteczne i trwałe?
Dziewczyny, czy któraś z Was usuwała laserowo włoski??? czy te zabiegi są skuteczne i trwałe?
Odebrałam Natana wyniki morfologii i chyba dobre, jedynie MCHC ma 35,6 a przedział normy podali 26-34 i RDW-SD 36,1 a przedział normy 37-54. Znacie się troszkę na wynikach? bo nie wiem czy wybrać się do pediatry z wynikami czy wszystko jest ok.
Badania mu zrobiłam bo prawie nic nie je i bałam się o anemię. HGB ma 13,7 czyli w normie.
Ciekawe jak nasza Kasiulka ?