reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
a ja się męczę z nauką picia Daniela z butli i nic a nic nie zaskoczyło. Daniel nie potrafi zassać żadnego smoczka, a ja chciałabym już odstawić go od piersi bo tyle ze mnie wyciąga że mam już niedowagę i do tego strasznie zmęczona jestem, w nocy potrafi budzić się co godzinę. Załamuje mnie ta sytuacja. W dzień jakoś jeszcze sobie radzimy bo zaczął troszkę kaszki jeść i obiadki z łyżeczki ale i tak musi to cyckiem popić, najgorsze są nocki.

Znów Was dziewczyny zaniedbałam :-( Trzymam jednak ciągle kciuki za Was wszystkie :-) My zaczynamy starania o rodzeństwo dla Kamila :-) w sumie to starania to za dużo powiedziane, po prostu przestajemy uważać :-) zobaczymy :-)

Wczoraj myślałam że mnie pewna matka zje na placu zabaw :-) Kamil dostał z liścia od młodszego chłopca ( w sumie lekko ale wystarczyło by się rozpłakał i uciekł) oczywiście mama "napastnika" zaraz mu tłumaczy że nie wolno itd. Kiedy Kamil do mnie wrócił zaczęłam mu tłumaczyć że jeśli ktoś go uderzy to może zrobić to samo, ma prawo oddać a nie uciekać (coś w tym stylu) :-D :-D Nie wiem co ona myślała że mu powiem "Kamil nic się nie stało i nastaw drugi policzek"

Witam i ja.
Kasiu- bardzo sie cieszę!!! I podpisuje się pod pytaniami Nadiki.
Nadika- współczuje kochana. Ja niestety nie pomogę bo nie miałam z tym problemu .
Anecznik- no to trzymam kciuki. Może uda nam sie razem w tym cyklu. Kiedy masz termin @?

Pozdrawiam Was wszystkie.

Kasiulka - super że już w domku! jak się czujesz?

Laski mam problem... Damian odnocnikowany od 2 miesięcy. Nie mieliśmy żadnych wpadek. Dziś w nocy pampers bomba, cały mokry... wieczorem 2 razy zsikał majtki... czy coś może być nie tak? nie zdarzało się to do tej pory więc jesteśmy zdziwieni co mogło to spowodować... on jest naprawde mądry i wie co zrobił i zachował się ttak jak by tego nie kontrolował... zobaczymy jak będzie jutro

NARESZCIE!! teraz to już musi być tylko lepiej!! a udało się lekarzą stwierdzić od czego ta gorączka? no i najważniejsze - jak się czujesz??
Kasiu a jak dziewczynki radzą sobie z rozłąką z Tobą??

Nie wiedzą. Miałam wysokie CRP, ponad 300, ale dostałam dobry antybiotyk i jakoś zeszła. Dostałam chemię i poszłam do domu. Dzisiaj musiałam wrócić na rezonans, ale już jestem z powrotem w domu. Czuje się bardzo, ale to bardzo osłabiona.

Dziewczynki sobie jakoś radzą, Maja jest mała i nie rozumie, Hania codziennie o mnie pytała, ale zawsze Łukasz czy moja mama jej tłumaczą, że jestem w szpitalu i niedługo wróce :-)

Kasiulka = oby już szło z górki i żadne paskództwo nie przeszkadzało Ci w walce!AA co ja gadam niech te wszystkie paskódy się odpierdzielą od Ciebie i już!
Kasiek - Damian mógł mieć gorszy dzień, zmęczenie,wrażenia,pogoda,jakiś stres - to może się zdarzyć....albo przeziębił dupsko tzn pęcherz

AAAA u nas pfff choróbsko ie odpuszcza, w zeszłym tyg przestali brać zastrzyki ii już są od pon na antybiotyku,jak się wku i pójdę prywatnie gdzieś to może będą wiedzieli co jest do cholipki! poza tym Jagoda toooo hehe Jagoda rojber na maxa. A Bartuśka chodzi bez pieluchy,do południa woła siku a po południu wali w gatki jak leci hehe,ale jest tak gorąco,że nie mam serca go gotować w tych pamprach

Witam wszytskie mamuski dzis wrociliwsmy z urlopu bardzo udany, cala rodzinka szczesliwa tylko Ercio po paru dniach zaczal marudzic ze chce do starego domu i co rano pytal czy przylecial nasz samolot:)

Kasia widze ze dobre woadomisci trzymam kciuki

i to na tyle bo przeczytalam tylko jedna strone ide walczyc ze "wspomnieniami" z wakacji :)

reklama
Witajcie laseczki:)My wyjezdzamy w niedzielę do Gdańska jest tutaj któraś mama z Gdańska....Muszę się pożalić dziś mi stuknęło 30 latek:)Chyba się starzeję;):-D:-D:-D

Do góry