reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny mam pytanie.

Wiem, że póki dzieci same nie zaczną się "puszczać" i stawiać kroków od mebla do mebla (nie chodzi o krok dostawny tylko na wprost) to nie można go prowadzać za rączki i pod paszkami ale jak to jest z pchaczami? Moja Sylwia narazie przemieszcza się przy meblach krokiem dostawnym i nie wiem czy powinnam dawać jej tego pchacza do zabawy.

reklama
Dziewczyny mam pytanie.

Wiem, że póki dzieci same nie zaczną się "puszczać" i stawiać kroków od mebla do mebla (nie chodzi o krok dostawny tylko na wprost) to nie można go prowadzać za rączki i pod paszkami ale jak to jest z pchaczami? Moja Sylwia narazie przemieszcza się przy meblach krokiem dostawnym i nie wiem czy powinnam dawać jej tego pchacza do zabawy.
JA bym dała,jeśli będzie się bała i nie będzie gotowa to sama zdecyduje czy chce czy nie:tak:

u mnie ulewa - standardowo nie ma prądu, laptop jeszcze godzine wytrzyma na baterii.. widze plus tej sytuacji , mieszkam na pietrze , parter już zalany:-) i bedzie w tym roku znowu duzo grzybow:-)

Nie wiem czy Was to zainteresuję,ale w biedronce oprocz dmuchanych ryb, rekinow itp, sa po 3zł pufki na rece dla dzieci, male kółka do plywania, i male pilki dmuchane.

aaa dzisiaj mam 18stke brata ;D

Witajcie czy u Was też taka wstrętna pogoda??Aż nic się nie chce;(
Gaja marudna więc jedyna rozrywka to urodzinowy torcik:)Fakt troszkę leje ale i tak bym poszła na jagody do lasu:-D

jest tu ktoś?;-)

ale wtopa... wszystkiego najlepszego dla Filipka KasiJ.

kolejny rok z rzędu ubzdurałam sobie,że urodził sie tego samego dnia co Kuba.;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry