reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Milka - gdzie byliście?fajnie,że wakacje udane!

Lena - najpiękieszego!!Jesteś rocznik mojego M:)

a mi trochę smutno,bo my raczej nigdzie w tym roku nie pojedziemy:( i pewnie kilka następnych lat tak będzie:-( no ale trudno, co ma być to będzie, a ja jestem optymistką (tzn byłam,a teraz coraz częsciej łapię jakieś załamki:(( i mam nadzieję,że będzie dobrze!

reklama
cześć laski !dawno mnie tutaj nie było ;-)choć przyznam że czasami was podczytuję .
Lena wszystkiego najlepszego młoda:-D
jakby co to ja niedaleko gdańska zamieszkuję:-)
u nas po staremu Michał kawał chłopa broi ile wlezie i wszędzie go pełno jeden pozytyw że w końcu zaczynają dogadywać się z bratem;-)
Kasia przyłączam się do dziewczyn wielkie nadzieje że teraz z górki:tak:

Ostatnia edycja:
piękna pogoda, dzieciaczki śpią a po drzemce wypad na działkę :-) a jutro plażowanie i po co wyjazdy na wczasy jak można bezpłatnie powczasować się :-D tylko przydałby się jakiś katering :-D

Anecznik- no to trzymam kciuki. Może uda nam sie razem w tym cyklu. Kiedy masz termin @?

Teoretycznie 24 :-) w sumie doszliśmy do wniosku że jeśli się nie uda to do września się wstrzymamy :-) idziemy bowiem na wesele i toast fajnie byłoby wypić :-)

Muszę się pożalić dziś mi stuknęło 30 latek:)Chyba się starzeję;):-D:-D:-D

Najlepsze życzenia :-)

Ja dziś po wizycie u dentysty :-) ufff tylko jeden mały ubytek :-)
Dziś jeszcze wizyta u okulisty moja i młodego ciekawe czy pozwoli się zbadać :-)
Poza tym mój od dziś ma urlop i jak dla mnie mógłby wrócić już do pracy :-)

Hejka

Kasia super ze juz w domku jestes!
Milusia a co to za praca? jak pierwszy dzien? :-)
koriander czekamy na wiesci kto w brzuszku siedzi ;-)

Kurcze znow malo zagladalam :p
ale wakacje pelna para, cala trojka w domu..... Ł. tez byl takze korzystalismy z czasu razem :-)

hej hej
Milusia nie ma czasu <pracuś stlaszny>:-D
Pracuję jako kelnerka na ośrodku kolonijnym-jest super,jedyny minus to to że pracuję każdego dnia-nie mam dnia wolnego przez 2 miesiące...Ale daję rade,bardzo cieszy mnie ta praca-jestem z ludźmi:-) mój mąż stwierdził że bardzo mi to służy :-) czuję się (odpukać) FANTASTYCZNIE!jak bym nie była w ciąży...:szok: Ogólnie to ta ciąża jest zupełnie,zupełnie inna niż ta pierwsza jak w tamtej nie mogłam się ruszać tak w tej mam jeszcze więcej siły:-D
Bliźniaki mają się świetnie M. się nimi zazwyczaj zajmuje,a jak nie to moja albo jego mama,także świetnie dajemy sobie radę:tak:Im też moja praca służy,bo chociaż trochę się od nich "odseparuję"bo było tylko mama i mama a teraz już raczej tata :tak::-) ogólnie to już samodzielni faceci;-)

czesc babeczki, melduje sie i ja ;)

kasiek wakacje? to dla mnie abstrakcyjne słowo ;) bo wakacje spędzam w moim dzieciolandzie, ale w sierpniu nad morze ruszamy, mam nadzieje, ze wyjazd dojdzie do skutku i ze przezyjemy wyprawe z dziecmi ;)
koriander rety, juz polowa ciązy!niesamowite........
percia hał ar ju?
kasiulka jak siemasz? pisz wiecej!
milusia super, ze sie tak dobrze czujesz i fajnie, ze korzystasz z tego pełna parą ;)
olavip głowa do góry!
izia tcz fajnie, ze sie odezwalaś!
anecznik trzymam kciuki za ten cykl
zyrafka przyjmij spoznione zyczenia urodzicowe dla Sylwuni!!!!!!!! niech zdrowo rośnie!!!!!! ale ten czas leci......

u nas ok, Antonek ma juz 7 tyg!

Na chwile obecna gin wypatrzyl cipuszke ale potwierdzimy 31 lipca :-)

mamakubulki no szok, czas leci jak szalony, a Antos juz kawal chlopa:tak: Jak go Kubus przyjal, mieliscie jakies problemy z zazdroscia itp?

Kasiek a kiedy wasza kolej? :-p:-p

emalia i jak po ziolkach, kiedy testujesz??

reklama
Do góry