reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
kasiulka tule mocno, myśle o Tobie czesto i z całej siły trzymam kciuki!!!!!!!!!!! pisz jak tylko masz ochotę, pamietaj, ze masz tu zawsze wsparcie i mozesz na nas liczyc!!!!!!!!!! wracaj do zdrowia szybciutko!!!!!!!!!

kasiek niektorzy lekarze (głównie ci starsi) kaza tylko obserwowac, a inni przypisuja antybiotyk, dziecko bierze 2 tyg, niezaleznie czy wystapi rumien nie ma gwarancji, ze mlody nie zachoruje na odkleszczowe zap. mozgu albo borelioze, ktora moze sie ujawnic po 10-15 latach, choroba jest przykra, a leczenie bardzo długotrwałe, moja znajoma juz pol roku bierze antybiotyk i jezdzi na kroplówki, wyobrazasz sobie jakie spustoszenie w organizmie powoduje antybiotyk o szerokim spektrum działania przyjmowany przez wiele miesiecy, wiec zdecydowanie lepiej podac teraz profilaktycznie,

Kasiulka- Trzymaj się Kochana!!!! Dasz radę !!! Włosy odrosną szybciutko! Lepiej że się ich pozbyłaś nizli miałabyś widzieć że same wypadają! Kochana masz zdrowieć!!!! Koniec kropka! Nie myśl o włoskach tylko spędzaj czas z Dziewczynkami ! Niech one dodaja Ci otuchy! My też jej tutaj mamy TONY dla Ciebie! Ja jestem pewna że leczenie szybko poprawi stan Twojego zdrówka!!!! Przytulam najmocniej jak umiem!!!!!!!!!! I pamietaj że jesteśmy z TOBĄ CAŁY CZASSSSS I PIĘKNIE WYGLĄDASZ!!!
Kasiu- ja tez jestem zdania że do pediatry trza iść. Pewnie już byłaś? I jak po wizycie? Ja to nie podjęłabym się wyjęcia tego świństwa bo się "boję" i nie umiem kompletnie tego robić. Kochana trzymam kciuki !!!

Ło matko... Jestem zombie... Zosia od 2 dni troszke więcej daje oddechu , ale muszę się Wam przyznac że strasznieeee mi ciężko... Troche mi nerwy puszczają.. i czasem się to skupia niestety na Jasiu.... Chyba zacznę pić herbatkę przeciwdepresyjną by tak łatwo się nie denerwować. Bo czasem wrzasnę na niego a wyrzuty sumienia narastają... Teraz od dwóch dni mam troche więcej czasu i nie jest ok bo ja nic kompletnie nie robię w czasie wolnym tylko patrzę w monitor.... :(:(:( Nie chce mi się nic... Bałagan w domu , z B. mam co chwila na pieńku. I tak w kółko... Kurde normalnie mi ciężko...

Kasiulka ja tez mysle o tobie, zycze ci zdrowka z calych sil

u nas nieciekawie, chlopaki maja rozyczke, u Jeremka w zlobku jest jeszcze odra wiec porobilismy testy czy to nie to, ogolnie w Berlinie coraz wiecej zachorowan na odre i rozyczke i to u szczepionych dzieci
na dodatek Jeremus ma zapalenie ucha srodkowego, ropa mu wylatuje, eh kiedy z tego wyjda
w öprzyszlym tyg mam urlop i mielismy jechac do PL ale odwolam

Kasiek ja bym poszla po antybiotyk, to co robia choroby odkleszczowe jest o wiele gorsze, mysle czy by dzieciakow nie zaszczepic na te odkleszczowe zapalenie opon ale jak widac szczepionki sa chyba dobre dla koncernow farmaceutycznych zeby kase zbijac

Kasiulka - będzie dobrze zobaczysz, tylko naprawdę nie możesz się podłamać!Bądź silna i Walcz!!

a my?? wrrrrrrrr po tygodniowej kuracji antybiotykiem obydwoje są na zastrzykach-po prostu pięknie! wrrr

Hej. Dzwoniłam do pediatry i kazała nic z tym nie robić... jeśli nie jest czerwone to tylko obserwować... jeśli się coś zacznie objawiać to wtedy po maść antybiotykową... więc obserwuję i czekam!

Perfecta - ja mam jedno dziecko a często się czuję tak jak Ty... nie przejmuj się, to MUSI być normalne :rofl2:

maść antybiotykową jak coś się zacznie dziać??? hmmm pediatrzy już chyba niczym mnie nie zdziwią

olavip- współczuję

perfecta- ja mam ochotę czasem skoczyć z balkonu, naprawdę, już mam dosyć, a Łuki chodzi do żłobka, więc wyobrazam sobie jak Ty musisz być zmęczona!

reklama
Hej. Dzwoniłam do pediatry i kazała nic z tym nie robić... jeśli nie jest czerwone to tylko obserwować... jeśli się coś zacznie objawiać to wtedy po maść antybiotykową... więc obserwuję i czekam!

Perfecta - ja mam jedno dziecko a często się czuję tak jak Ty... nie przejmuj się, to MUSI być normalne :rofl2:

Tylko pamietaj, ze rumien nie musi pojawic sie w miejscu ugryzienia, tylko na calym ciele.

Przeczytaj ten artykuł

Gdy ugryzie kleszcz - borelioza u dzieci, borelioza u dzieci, kleszcz u dziecka

Do góry