reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

mamo kubulki i antosia GRATULACJE, wracaj szybko do nas i opowiadaj jak bylo
jak Kubus w roli starszego brata?

oksana nic na sile, nauczy sie w swoim czasie, mnie ojciec tez katowal rowerem i wspominam to jako horror dziecinstwa a pozniej sama wsiadlam i zaczelam jezdzic z dziurami w kolanach nauczylam sie jednego dnia
dinozaury to nowa pasja Jasia, wlasnie dostanie na urodziny i przygotuje mu tort w ksztalcie dinozaura

Milusiu gratulacje, rosnijcie zdrowo

reklama
Witam:)

Wiec teamt dziecka nie jest zamkniety:) po rozmowie o ktorej Wam pisalam przyszedl i powiedzial cos w stylu ze bedzie chcial sprobowac:)

Milusia super gratuluje:) spokojnej ciazy zycze:)

Mamo kubulki gratuluje dzidziusia:)

kasiulka
jak sie czujesz? zaczelas leczenie?

MAMA KUBULKI GRATULACJE!!!!! BUZIAKI I ZDRÓWKA DLA CIEBIE I ANTOSIA!!!

Dziewczyny jak mam nauczyć Daniela picia z butelki?? On w ogóle nie potrafi zassać smoczka. Dla niego tylko cyc się liczy. Nigdzie nie mogę wyjść (jedynie 2 godz) i wszystko w biegu. W sierpniu mamy zaproszenie na wesele ale jak Daniel nie załapie butli to pewnie będziemy musieli zostać w domu.

reklama
Nadika+ miałam ten sam problem z Sylwunia, jesssu ile ja łez wylalam, bo nie chciała pić z butli a musiałam ją dokarmiac mm. Różne smoczki próbowałam i nic. Dopiero jak ją przeglodzilam zaczęła pić z butli.

Do góry