reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Oksana - ja polecam takiego słonika. ja nie mam, ale ma moja kumpela i Damian uwielbia się w to bawić.
SUPER ZESTAW GRA ELEFUN SLONIK MOTYLKI (3289361387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja chcę młodemu kupić rowerek biegowy, jaki polecacie? myślałam a takim drewnianym, ale nie mam pojęcia które są dobre

wlasnie o tym myslalam , i o angry birds;p

my mamy biegówkę z biedronki - niedawno byly identyczne w lidlu.
dla mnie super , kierownica i siodelko regulowane,ogolnie porzadnie wykonany, jest metalowy,ale bardzo lekki , moze z 5-7kg
http://tugazetka.pl/biedronka/2013.04.29.gazetka/8767,Rowerek,dzieciecy,bez,pedalow

Kaśku- Kochana , my mamy biegowy rowerek Kinder kraft. Jest genialny! Jasiek go uwielbia. Nauczył się na nim śmigać w niecały tydzień. Kupiliśmy w carfourze za 99 zeta.:) Cena dobra a jakościowo nie odstaje od tych za 500:) Polecam z czystym serduszkiem. Emaliowy Jaśko tez ma taki sam i mówiła mi że też Jaś go bardzo lubi:)
Kubulkowa i Antosiowa Mamusiu- Jak tam ??? Jak Kubus zareagował na braciszka? Jak Ty sie masz ? Udało się naturalnie urodzić?

Kochane ja dzisiaj pierwszy dzień jestem sama z "dzieciami" AAAA Mam nadzieję że podołam...

My jesteśmy po urodzinowej imprezie Jasia ! Jaś jak weszłyśmy z tortem i wszyscy zaczęli mu śpiewać sto lat to normalnie się wzruszył!!!! Mam nagrane na filmiku. Dzisiaj wrzucę na fb i może tutaj uda mi się wrzucić.

Cześć dziewczyny pewnie mnie zapomniałyście ,wpadłam złożyć życzenia naszym solenizantom bo zaczął się już okres urodzinkowy więc
Życzę wszystkim maluszkom choć już nie takie z nich maluszki szczęścia i wiecznej radości pociechy z rodziców i wielu nowych zabawek i przyjaciół ciotka Iza z Michałem

perciu i mamo kubulki poprosimy o zdjęcia świeżaczków :))))))

Dziewczyny 2 września wracam do pracy już się koszmarnie stresuję :unsure::unsure::szok::hmm::hmm:

Ostatnia edycja:
Oksana - ja polecam takiego słonika. ja nie mam, ale ma moja kumpela i Damian uwielbia się w to bawić.
SUPER ZESTAW GRA ELEFUN SLONIK MOTYLKI (3289361387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja chcę młodemu kupić rowerek biegowy, jaki polecacie? myślałam a takim drewnianym, ale nie mam pojęcia które są dobre

Też się zastanawiałam kiedyś nad tą zabawką, ale boję się że szybko by wylądowała w kącie. Kamil jest teraz na etapie maszyn budowlanych i helikopterów :-)
Nie zastanawiałaś się nad kupnem już zwykłego roweru z pedałami?? My chcemy Kamila w tym roku na taki przesadzić, podobno najlepiej zrobić to do 4 roku życia bo wtedy dzieci się najmniej boją :-) najgorzej jednak z tym pedałowaniem :-)

My w sobotę byliśmy w zoo, oczywiście zmokliśmy trochę ale nie było odwrotu skoro obiecaliśmy :-) Młody zadowolony i nawet długo wytrzymał na swoich nogach. Mi się ciśnienie dwa razy podniosło, niestety głupota niektórych ludzi nie zna granic.
Mieliśmy też inną sytuację, Kamila wziął za rękę obcy facet i mówi do niego "powiedz rodzicom papa i chodź ze mną", nawet nie zdążyliśmy zareagować tak jak powinniśmy. Byliśmy bowiem w szoku że Kamil bez żadnego oporu złapał za rękę i do nas "pa pa", nawet gdy go facet wziął na ręce by mi podać to też, zero oporu. Zimno mi się zrobiło jak sobie o wszystkich zwyrodnialcach pomyślałam dla których Kamil byłby łatwym celem.

witam i ja:tak:
u nas pechowo:wściekła/y: bylismy na weselu 400km od domu i na miejscu zepsuł się nam samochód....!!!!!!!!!(za dużo chwalony że taki dobry....),padła cała skrzynia biegów...daj Boże żeby cała wypłata starczyła na naprawę...mamy cudowną tam rodzinę i sie wszystkim zajęli już w niedzielę,pożyczyli swoje auto żebyśmy mieli jak wrócić...masakra...

Ja czuje się super(pfu pfu pfu-wczoraj sie pochwaliłam to zaraz mdłości dostałam:-D)

w sobote mamy znów wesele:eek: a na niedzielę robimy urodziny chłopcom(troszkę skromniejsze niż były w planach ze względu na nasze olbrzymie teraz wydatki,ale będą:tak:)
Na urodziny najpierw chcieliśmy kupic im trampolinę,ale kupimy chyba duży basen ,ogrodzimy go i zadaszymy:tak:

reklama
Kasiek my kupilismy Ameli rowerek biegowy..dalismy mnostwo pieniedzy na niego i cos mi sie wydaje ze bedzie kiepsko jej jezdzeniem...;/ niebardzo sie garnie...fakt prezent dostala pare dni temu przed urodzinami tak jakos wyszlo;/

Milusia to faktycznie pecha mieliscie!

anecznik Amelia tez szybko sie nudzi zabawka;/

Ja chcialam corce zrobic w niedziele 9 czerwca bo 10 ma urodziny ale niestety moj braciszek wyprawia urodziny swojego syna miesiac przed ;/ wiec bede musiala za tydzien w wekeend

Do góry