reklama
milusia21
Fanka BB :)
mamy dziś wizytę i tak strasznie się denerwuje że miejsca nie mogę znaleźć,nie potrafię opanować emocji,a żołądek mam chyba wielkości ziarnka....Trzymajcie kciuki plis,już nawet po nocach mi się śni czy jest jedna kropka czy dwie.....(co kolwiek nie będzie na pewno wychowamy w miłości...-wiem,ale...)
Żyrafka o 15
Żyrafka o 15
emalia82
Fanka BB :)
Milusia trzymam z całych sił i czekam na wieści :* &&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Anecznik u mnie na osiedlu zrobili coś w stylu klubu malucha i w dzień dziecka o 10 jest otwarcie i wejście za free... my pewnie wpadniemy chociaż zobaczyć co tam się dzieje bo na placach zabaw w galeriach pewnie bedzie zatrzęsienie dzieci podobnie jak na basenie i zoo...
My właśnie jedziemy do zoo, za późno sobie uświadomiłam co tam może się dziać. Mieliśmy jechać w niedziele, jednak nocujemy u znajomych we Wrocku i rano mój pewnie będzie na kacu więc spacer po zoo byłby niemożliwy.
Co do Pepco to staram się tam nie kupować, właśnie ze względu na jakość ciuchów. Wolę za te same pieniądze kupić coś używanego w lumpku i mieć pewność co do jakości :-)
milusia - czekam na wieści jak coś to pamiętaj zamiana :-)
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
milusia - trzymam kciuki, mam nadzieje, ze będzie tak jak chcesz!!!!
A ja bede ciocią...nie moge w to uwierzyć, bo moja siostra nigdy dzieci nie chciała za bardzo a tu taka niespodzianka....Co najdziwniejsze chyba nigdy wczesniej nie widziałam jej tak szczesliwej....Bedzie styczniówka jak milusia bo termin ma na 13 stycznia!!!!!
A ja bede ciocią...nie moge w to uwierzyć, bo moja siostra nigdy dzieci nie chciała za bardzo a tu taka niespodzianka....Co najdziwniejsze chyba nigdy wczesniej nie widziałam jej tak szczesliwej....Bedzie styczniówka jak milusia bo termin ma na 13 stycznia!!!!!
zyrraffka
Szczęśliwa mama
znam to uczuciei1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
(później wstawię zdjęcie)
Gratuluję
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
milusia -cieszę się, że się cieszysz !!!!!Napewno spadł z Ciebie cały ten stres!!!
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Przedstawiam Wam mojego lokatora/lokatorkę:-)
Zobacz załącznik 561770
Gratulacje :-)