reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Hej hej
Ale mielismy dzis zakrecony dzien, pojechalismy nad morze a skonczylismy na zakupach i kupilismy dla Lili "dorosle" lozko, mam nadzieje ze zacznie w nim normalnie sypiac i je polubi..do tego kupilismy ten fotel- jajko z IKEI chyba agast o nim pisala..rewelacja!! Bardzo polecam jak szukacie jakiegos mebelka dla malucha, Lila chyba w nim zamieszka :-) Kreci sie caly czas, robi akuku i sciaga zaslonke na dol, fajnie ze jest taki niski i nie musi sie w koncu wdrapywac. Szkoda ze nie maja innych kolorow bo ta kombinacja czerwono pomaranczowa do niczego nam nie pasuje :rofl2:

Mogłabyś wstawić zdjęcie i podać cenę? bo ja nie bardzo wiem o jaki fotel chodzi, kojarzę z filmów pewnien rodzaj fotela-jajka, ale nie wiem czy o to chodzi :-)
Ja chyba też spróbuję domek z piernika zrobić, bo mnie zainspirowałaś :-D

probowalam ctrl ... ale nic nie dało..ale już jest dobrze:tak: dziekuje bardzo za komplement:-D az się zawstydziłam:-D może jutro se jakąś fote strzelę to wstawię, bo dawno mojego ryjka w objektywie nie było tylko dzieci i dzieci:-D

Kolenderko widzisz kolejna rzecz tylko dla dziewczynek, jak rózowe ubranka...fajne te jajo widziałam zdj Agast, a jakie łózko?takie z barierkami? ja chyba za rok dopiero kupie bo to bedzie kosmos przy moich bliźniakach:D

Heh ja mam swoje zdjecia to ze slubu chyba ostatnie :-D a Niny to praktycznie z każdego tygodnia :tak:

gosiagro - rozumiemy, ze to dla Cibie trudny temat, mocno będę trzymała kciuki za rodzeństwo dla Majeczki :tak:

reklama
:angry: ooo matko, chyba juz nawet pisalac przypomina mi sie...

A tak odbiegajac od tematu, chyba w tym roku zrobie domek z piernika z Lila, szukam przepisow, ale piekne zdjecia w necie sa uuuu:nerd:
Kolenderko służe przepisem:)
Oto moje sprzed 2 lat:
P1020058.jpgP1020059.jpgP1020060.jpgP1020061.jpgP1020063.jpg

koriander- będziemy mieszkac przy galerii copernikus (jakubskie) na prądzyńskiego. W tym krzesełku dorosły też może usiaść???
gosiagro- świętan spędzimy już w naszym mieszkanku ale sie zastanawiam jak to będzie bo tutaj wynajmowalismy 3 pokojowe a nasze w Toruniu jest 2 pokojowe :( ale najwazniejsze ze nasze a nie wynajmowane. Mam nadzieję że za jakiś czas zamienimy na większe. Marzenia :):)
kasiulka- ostani raz byłam w tej przychodni bo sie przerowadzam. Zobaczymy jak to będzie w nowej. Nie ciągnełam tematu bo Ignaś był niespokojny i nie chciałam tego przedłużać

Hej

Gosiargo trzymam kciuki i niestersuj sie to napewno pomoze

Koriander bardzo jestem ciekawa naszej aktoreczki

Asia ale menu...

Dorotka nie dziwie sie ze nie lubisz przeprowadzek ale z ich liczby wnioskuje ze pewnie jestes juz misztrzynia

Milusia dawaj fotke !

Julia oby tylko 200 zl

Ja podejde szczepic Eria w prztszlym tygodniu a dzis zaczelismy z olem nowa prace na konkurs " mis farbkami malowany i skarbami ozdabiany" praca samodzielna ale pomysly moga tez byc rodzicow. Olaf na razie namalowal puchatka farbkami zrobimy mu z kolorowych wstazek czapevzke urodzinowa i z wloczki pomponik, przykleimy prawdziwa swieczke na tort no i tort nie mam pomyslu..... pomozcie prosze . Myslalam o brokacie ale pewnie sie rozbarze na cala kartke , myslalam o wacie ale musialbym szukac kolorowej, ostatni pomysl to male kulki z bibuly. Do tego tlo z wydzieranki i pokruszonych lisci. Co Wy byscie zrobily nie mam koncepcji na ten tort

kreatorka-to jajo w pl kosztuje 199zł, my też chcemy je kupić szkoda tylko że takie kolory są niepasujące.
Gosia-do lutego szybko czas zleci, duże mieszkanie będziecie teraz mieli? to w lutym wam oddają w potem jeszcze będziecie musieli wykończyć czy już gotowe? też bym chciała nowe mieszkanie, to już mi się znudziło:-p:rofl2:
milka-moze muszelki albo jakies koraliki czy perełki? może zamiast wydzieranki malutkie kawałeczki materiału albo taki pomarszczony materiał?? mogą być jeszcze np kolorowe złotka ooo albo pokruszona bombka z choinki:happy: może moje pomysły się przydadzą, lubie takie rzeczy, służę pomocą:tak:
Aisa-ale mi narobiłaś smaka na tego gyrosa

Co do szczepień to u nas Enfanrix 140 zł

Klarcia już zdrowieje, mniej kaszle więcej je i mniej śpi:rofl2: tylko lekarstw nie chce brać wrrr. Mąż wyjechał więc mamy 5 dni tylko dla siebie, teraz czekam na teścia ma zabrać psa bo sama nie dam rady z nim wychodzić jak Klarka chora. Kurcze ale mam na coś ochote, na coś słodkiego ale nic nie mam buuuuu :-(ale to dobrze bo na diecie jestem a najbardziej to mam ochote na tego gyrosa......:rofl2:

Nie wiem czy głosowałyście na moją Klarę ale jeśli tak to bardzo dziękuję;-)
Dobrej nocki

Milka - Kochana brokat sie nie rozciapie jak dasz lakier do pzanokci bezbarwny :) I oczywiscie poczekasz aż wyschnie:) Spróbuj Kochana na kartce innej czy Wam się będzie podobało:)

reklama
hej melduje sie :)
ogladalam top modl;))))))))

nie wiem co sie ze mna dzieje, niedawno tak chcialam miec drugie dziecko, a teraz mam jakas awersje do dzieci, Kubusia oczywiscie kocham nad zycie, ale jak pomysle, ze mialabym miec jeszcze takie jedno to mi sie odechciewa,
ostatnio spotkalam mojego ginekologa, poszlismy razem na obiad, bo mialam przerwe miedzy zajeciami i smialismy sie z tego co mu kiedys opowiadalam (jak bylam na poczatku ciazy) ze chcialam miec 3 dzieci i to co 2 lata, powiedzial, ze wtedy czul ze zmienie zdanie ;) hehe ale mielismy z tego ubaw,a on sam ma tylko jedno dziecko i mowi ze nie chce juz wiecej wracac do tych pieluch..........

przeraza mnie to moje myslenie, bo nie chce fundowac Kubusiowi "jedynactwa", jeszcze kilka miesiecy temu chcialam byc w ciazy, a teraz absolutnie nieeee i takie mysli narastaja z dnia na dzien, mi chyba odbiło!!!!!!!!

Kubuś fajnie sobie radzi w złobku, dostalismy jego pierwsze prace plastyczne, pieska z przyklejona watą, ale super, bede to wszytsko kolekcjonowac! duma mnie rozpiera, ze mam takie utalentowane dziecko;)))))))))) a sama sie z siebie smieje jak to pisze;)

perfecta
ale cudne zrobilas domki! jestem zachwyconaaaaaaaaaaa
dorotka ale duzo mieliscie przeprowadzek, ja bym pewnie w trakcie pogubila polowe rzeczy
gosiagro kochana, my o Kubusia sie dosc długo staralismy, a udalo sie dopiero jak przestalismy myslec o tym starac sie i wrzucilismy na luz, na serio, bo to wszytsko siedzi w głowie!!!!!!! psychika jest bardzo wazna, trzymam kciuki!
kreatorka takie jajo ma Kubuś w złobku, fajnie sie dziaciaki w tym bawia
koriander jak mama?

Do góry