kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Hej hej
Ale mielismy dzis zakrecony dzien, pojechalismy nad morze a skonczylismy na zakupach i kupilismy dla Lili "dorosle" lozko, mam nadzieje ze zacznie w nim normalnie sypiac i je polubi..do tego kupilismy ten fotel- jajko z IKEI chyba agast o nim pisala..rewelacja!! Bardzo polecam jak szukacie jakiegos mebelka dla malucha, Lila chyba w nim zamieszka :-) Kreci sie caly czas, robi akuku i sciaga zaslonke na dol, fajnie ze jest taki niski i nie musi sie w koncu wdrapywac. Szkoda ze nie maja innych kolorow bo ta kombinacja czerwono pomaranczowa do niczego nam nie pasuje
Mogłabyś wstawić zdjęcie i podać cenę? bo ja nie bardzo wiem o jaki fotel chodzi, kojarzę z filmów pewnien rodzaj fotela-jajka, ale nie wiem czy o to chodzi :-)
Ja chyba też spróbuję domek z piernika zrobić, bo mnie zainspirowałaś
probowalam ctrl ... ale nic nie dało..ale już jest dobrze dziekuje bardzo za komplement az się zawstydziłam może jutro se jakąś fote strzelę to wstawię, bo dawno mojego ryjka w objektywie nie było tylko dzieci i dzieci
Kolenderko widzisz kolejna rzecz tylko dla dziewczynek, jak rózowe ubranka...fajne te jajo widziałam zdj Agast, a jakie łózko?takie z barierkami? ja chyba za rok dopiero kupie bo to bedzie kosmos przy moich bliźniakach
Heh ja mam swoje zdjecia to ze slubu chyba ostatnie a Niny to praktycznie z każdego tygodnia
gosiagro - rozumiemy, ze to dla Cibie trudny temat, mocno będę trzymała kciuki za rodzeństwo dla Majeczki