reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Emalia - ja nie używam pudru, czasem linomag, albo w ogóle niczym nie smaruję

izia - Igula śpi odkryta, tylko nóżki nakrywam jak zaśnie ale i tak się odkopie

Aisa - jak Basia?? Co tam wstawanie, ja od listopada nocki zarywam (bo po miesiącu przespanych nocek mój córcik zaczął się budzić) a od stycznia dodatkowo pomykam do roboty i ogólnie jest super:) Ten uśmiech który mnie wita z rana i jak wracam z pracy, a te przytulaski, dla takich chwil warto żyć. Masz cudowną córcię nie zapominaj o tym

Eagle - wiem, wiem obiecywałam częściej:):):) w pracy średnio, bez rewelacji, nadal bezkrólewie, czekamy na dyrektora, a ten zastępujący ma mega wymagania, chciałbym zmienić, ale pytanie - na co??

adorea - zdrówka dla Krzysia

karo - a gdzie teraz pracujesz??

Kasiulka - jakim cudem Ty kochana jesteś na wychowawczym od maja?? :) Tyle urlopu miałaś czy jak? Przyznawać mi się tu szybko :):):)

Klementinka - mega gratki!!!!!! Drugi synuś!!! A jakie imię??

Kasiaj - trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zyrafka - dobrze ze już w domku

Ostatnia edycja:
reklama
Klementinka - a na to super :-D troszkę Ci zazdroszczę drugiej dzidzi :-) chociaz wiem, że u mnie na razie nie ma takiej opcji
zyrafka - nie wiedziałam, że byłaś z Łukaszkiem w szpitalu, bardzo współczuję, oby obyło się więcej bez takich przygód! Niech skarbuś będzie zdrowy :-) jak zrobisz tort pochwal się koniecznie zdjęciem :tak:

Udało mi się dziś trochę do notatek zajrzeć w końcu i nawet jak Nina poszła spać trochę ogarnęłam, podłogi pomyłam, kurze powycierałam, prania porobiłam :-D więc dzisiejszy dzień nie był całkiem bezproduktywny ;-)
Mała dziś była strasznie marudna i nic się z nią nie dało dziś zrobić, zawsze to ładnie współpracuje przy sprzątaniu, a dziś nic nie pomagało :-( chyba kolejne zęby się szykują, bo ma strasznie twarde dziąsła i jakby czuć już przebijające się zęby na dniach, ech czemu taki maluch musi się tak męczyć :confused:

Koriander wyslalm Ci pytanie na priwa a widze ze i tutaj sie temat ruszyl:))

Avena gratuluje postepow ruchowych

Emalia ja pudrowalam wlasnie zeby skonczyc opakowanie a tak to jak sie dupka zaczerwieni to smaruje sudokremem

Perfekta super ze chorobsko mija, no i jak zawsze mozna w kuchni na Ciebie liczyc

Adeora moze to naprawde trzydniowka jak oli dostal na nia antybiotyk to od razu go ulal i to byla jedyna dawka jaka dostal a najbardziej byl wysypany na buzi i brzuszku

Liliti fajnie ze sie odezwalas a kampingu zazdroszcze po ciuchutku

karo bland loczki ? poprosze o fotke:)

Eagle no bedzie problem jak wykombinuje oczy dookola glowy

Klemetinka super wiesci imie wymyslone??

kasiaJ gratki dla chodzika no i trzymamy kciuki za operacje

Zyrafka a co to bylo skad te plamy , szpiatla wspolczuje i scikam

i na koniec mega buziaki dla naszych roczniakow rosnijscie zdrowo i radosnie

zyrraffko - o matulo kochana....Tak rzadko zagládam teraz , że nawet nie wiedziała że Łukaszek miia l obustronne zapalenie ucha....a teraz jeszce ten szpital....Bidulek kochany....Dobrze że już wyszliście i jesteście w domku.....Ucałuj koniecznie łukaszka od \Polci.....
klementinka - spokojnej i bezpiecznej podrózy.....
kreatorko - zuch mamusia z Ciebie....Jaka zorganizowana....
avena - witaj [po słuuugiej przerwie |:-)

Zmykam spać...Jutro mega busy dzień......Nie wiem jak to będzie ...Jutro jestem u siebie i na restauracji jednocześnie.....Niby płacą mi wtedy 1,5 stawki za dzień....ale ....po takim dniu padam na ryjek....A wczoraj miałam śmieszną sytuację z jednym klientem ....ale to już napiszę jutro..... Dobranoc kochane!

witajcie,

mam ostatnio mało czasu bo przed wyjazdem tysiąc rzeczy trzeba kupić, coś się pogoda psuje:shocked2::shocked2: w sumie na jazdę samochodem to fajnie, ale mam nadzieje, że na miejscu się już wypogodzi:tak::tak:

ewelinka - fotka boska:tak: jaka radość z pluskania:-D

Klementinka - OGROMNE GRATULACJE!!!! Jednak dobrze pisałaś, ze mąż ma talent do chłopców;-);-) cieszę się, że wszystko ok, miłego pobytu w PL

Milka - piękny opis urlopu jeszcze tylko fotorelacji brakuje:-p;-)

Kasiek - udanego urlopu!!!!

koriander - nasz kierunek to środkowe wybrzeże, a konkretniej Darłówek:-)

avena - pisz częściej i udanych urodzinek:-) widziałam zdjęcie Igusi na zamkniętym ślicznotka:tak: mamy taka samą chustkę:-)

emalia
- ja nigdy pudru nie używałam, teraz sporadycznie używam Alantanu

Ewa, Karo, Liliti- witajcie i piszcie częściej:-)

Perfecta
- cieszę się, że u Was juz lepiej:tak:

adorea
- i co lekarz powiedział, jak Krzyś?

kasiaj - już trzymam kciuki za poniedziałek, bo już mnie wtedy nie bedzie

zyrraffka - o matko:szok: szkoda, ze nie napisałaś smska:-( pytałam o Ciebie, ale myślałam, że znowu u mamy jesteś, dobrze, ze już w domku jesteście i współczuje przeżyć, buziaki dla Łukaszka

Agi - niech Ci dzień dzisiaj szybko minie:tak: Lusia i kaczusie super:) jak tancereczka ci rośnie:)

Sto lat dla Jagódki Agastowej i Olivip oraz tysiąc buziaków dla chłopców Ewuś!!Rośnijcie zdrowo z uśmiechem na ustach:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dzisiaj o 2 w nocy wcięło mi posta i się poddałam:) I zaczynam od nowa może się uda:)
Ewa1981- Witaj Kochana rzeczywiście strasznie długo Cię nie było! Ale fajnie że znalazłąś chwilkę na wskoczenie na bb:)
Nadika- jak główka? To ta pogoda... Ja przeżyłam chwile grozy przed wczoraj jak o 13 się obudziłam z takim ogromnym bólem głowy że aż sparaliżowało mi całe ciało...włącznie z mową:( Ledwo wydukałam BArtek :( Dobrze że mąż w domku bo strach pomysleć jakbym była z Jasiem sama. Pal licho ja ale jak Jaś by czegos potrzebował...:( Ehhhh nawet jak teraz o tym myślę to ciary mi przechodzą!...Mam nadzieję że ból minął Kochana!
Emalia- Ja nie smaruję pupci jak nie ma takiej potrzeby. Jak Jas się odparzył to bephanten się sprawdził w 100% Sudokremu nie uzywam bo według mnie to za silna maść na tak delikatną pupinkę :)
Kolenderko- Pozdrów ode mnie Ewuś Ucałuj i przytulaka prześlij dla blizniaków łobuziaków. Strasznie jej tutaj brakuje:( Cieszę się że matura już praktycznie zdana:):):)!
Kasiek - Kochana jak tam sobie radzicie na wyjazdówce?:) Wracaj tu szybciusieńko!:) AJ MIS JU:)
Klementinko- GRATULACJE!!!!! Kochana aż się poryczałam jak przeczytałam posta! Wielkie gratulacje!!! A i doczytałam że się nie udało utrzymać płci w tajemnicy przed mężem:) Coś mi się wydaje że on tak naprawdę chciał wiedzieć:)tylko pewnie sam tego nie wiedział że chciał:):p Przytulaki dla Jasia i Ciebie i brzuszkowego braciszka:)
Liliti- Kochana witaj!!!!!!!!!!!11 Bosshshhshhh ile Cię tutaj nie było! Gratulacje dla 6 zębnej Soni głodomorka:) Mamusi kuchnia najlepsiejsza widzę:) Fajnie że sobie wygrzewacie się na słoneczku:) Buziaki i powodzenia na egzaminie!
Lenka- Co tam wymysliłaś? Ja to lubię czytac i patrzec co ty upieczesz:)
Eagle - I jak Tomuś wykombinował w końcu jak wejść na kanapowy Mont Everest?:):):p
Agi- współczuję pogody Kochyana!!! I powodzenia dzisiaj w pracy oby nie bylo jej za dużo!!!! :*
KasiaJ- No nareszcie! że tak powiem:) Kochana oczywiście w poniedziałek kciuki trzymamy razem z JAsiem!
Żyrafko - Kochana !!!! Matysiu Współczuję przejść! Jeszcze pewnie w Kamieniu leżeliście a tam nie za fajnie! Kochana
duuuuuuużżżżżżżżżo i jeszcze więcej zdrówka dla Łukaszka!!!! A jak uszka ? Już ok? Kochana przytulam mocno dobrze że już w domku jesteście. Musisz na zamkniętym zostawić nr telefoniku bo nie ma:) w zasadzie nie musisz a mogłabyś:)
Lencja - Kochana nie brudzi się piekarnik nic a nic bo stawiasz butelke z kurczaczkiem na blaszce piekarnikowej na najniższym "wsówie":) I on sobie spokojniutko traci tłuszczyk:)
Zyrafko- NAMIOT JEST EKSTRA!
Gosiu- A kiedy wyjażdżacie bo chyba pominęlam? Kochana w następnym tygodniu upały po 31 stopni:) Wrócisz jak po pobycie w Hiszpanii:) MAm nadzieję że dostęp do neta będziecie tam mieć?
ufff udało się:):):)

reklama
Żyrraffko - Bidulek z Łukasza i z Ciebie też, dobrze, że wyszliście... Przecież w sobotę nasze szkraby świętują a Wy tu zamiast tort szykować to się po szpitalach włóczycie (żartuje sobie rzecz jasna..). Cieszę się, ze już jesteście w domku i trzymam kciuki aby wszystko już było ok!.
Klementinka - gratuluję drugiego chłopca ;) Liczę na wtorkowe spotkanie!!!!!
Koriander - (ad FB) na początek sierpnia planujemy urlop W. i wyjazd, na długo zawitacie do T.? Ode mnie też pozdrów Ewuś! Super, że maturka już za nią:)
Perfecta - fajnie brzmi ten kurczak, a czy po nim trzeba myć cały piekarnik, czy aż tak nie brudzi? JAK ZDRÓWKO U WAS????
Kasiaj - buziaki dla małego szoguna Fifiego, trzymamy kciuki i pamiętamy o Was!
Karo - witaj po przerwie i zaglądaj częściej do nas:) pokaż nam kręcone blond loczki Milenki :)
Liliti - cześć:) wieki Cię tu nie było! powodzenia na egzaminie!
Eagle - powodzenia w wynajdowaniu dań, ja teraz za bardzo nie pomogę... bo większość tego co jem to warzywa plus trochę mięsa... Możesz zawsze eksperymentować z różnego rodzaju mięsem.. Ja dzięki mojej diecie zafundowanej mi przez Nelę odkryłam jaki fajny może być indyk: udziec, golonka indycze smakują bardzo fajnie tylko delikatnie obsmażone i dalej upieczone w piekarniku.
Lena - jakie ciacho wybrałaś?

Zmykam pomyśleć nad sobotnim menu i zrobić konkretną listę zakupów na jutro!
Wybrałam póki co 3 bit i krajankę no i jeszcze jedno by sie przydało:)
witajcie,

mam ostatnio mało czasu bo przed wyjazdem tysiąc rzeczy trzeba kupić, coś się pogoda psuje:shocked2::shocked2: w sumie na jazdę samochodem to fajnie, ale mam nadzieje, że na miejscu się już wypogodzi:tak::tak:

ewelinka - fotka boska:tak: jaka radość z pluskania:-D

Klementinka - OGROMNE GRATULACJE!!!! Jednak dobrze pisałaś, ze mąż ma talent do chłopców;-);-) cieszę się, że wszystko ok, miłego pobytu w PL

Milka - piękny opis urlopu jeszcze tylko fotorelacji brakuje:-p;-)

Kasiek - udanego urlopu!!!!

koriander - nasz kierunek to środkowe wybrzeże, a konkretniej Darłówek:-)

avena - pisz częściej i udanych urodzinek:-) widziałam zdjęcie Igusi na zamkniętym ślicznotka:tak: mamy taka samą chustkę:-)

emalia - ja nigdy pudru nie używałam, teraz sporadycznie używam Alantanu

Ewa, Karo, Liliti- witajcie i piszcie częściej:-)

Perfecta - cieszę się, że u Was juz lepiej:tak:

adorea - i co lekarz powiedział, jak Krzyś?

kasiaj - już trzymam kciuki za poniedziałek, bo już mnie wtedy nie bedzie

zyrraffka - o matko:szok: szkoda, ze nie napisałaś smska:-( pytałam o Ciebie, ale myślałam, że znowu u mamy jesteś, dobrze, ze już w domku jesteście i współczuje przeżyć, buziaki dla Łukaszka

Agi - niech Ci dzień dzisiaj szybko minie:tak: Lusia i kaczusie super:) jak tancereczka ci rośnie:)

Sto lat dla Jagódki Agastowej i Olivip oraz tysiąc buziaków dla chłopców Ewuś!!Rośnijcie zdrowo z uśmiechem na ustach:tak::tak:
Właśnie a gdzie Ty wyjeżdzasz i nic się nie chwalisz??
Witam sie.
Wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantów!!!

Ja zaraz zmykam na dwor, a jak mlody zasnie bede dom sprzatac... ehhh...
Do tego okres, och zle polaczenie ale co zrobic:p

No powiem szczerze ze ja teraz nawet nie wiem ze mam okres w ogole po porodzie poziom bólu znikomy!!

Ostatnia edycja:
Do góry