Emalia - ja nie używam pudru, czasem linomag, albo w ogóle niczym nie smaruję
izia - Igula śpi odkryta, tylko nóżki nakrywam jak zaśnie ale i tak się odkopie
Aisa - jak Basia?? Co tam wstawanie, ja od listopada nocki zarywam (bo po miesiącu przespanych nocek mój córcik zaczął się budzić) a od stycznia dodatkowo pomykam do roboty i ogólnie jest super Ten uśmiech który mnie wita z rana i jak wracam z pracy, a te przytulaski, dla takich chwil warto żyć. Masz cudowną córcię nie zapominaj o tym
Eagle - wiem, wiem obiecywałam częściej w pracy średnio, bez rewelacji, nadal bezkrólewie, czekamy na dyrektora, a ten zastępujący ma mega wymagania, chciałbym zmienić, ale pytanie - na co??
adorea - zdrówka dla Krzysia
karo - a gdzie teraz pracujesz??
Kasiulka - jakim cudem Ty kochana jesteś na wychowawczym od maja?? Tyle urlopu miałaś czy jak? Przyznawać mi się tu szybko
Klementinka - mega gratki!!!!!! Drugi synuś!!! A jakie imię??
Kasiaj - trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zyrafka - dobrze ze już w domku
izia - Igula śpi odkryta, tylko nóżki nakrywam jak zaśnie ale i tak się odkopie
Aisa - jak Basia?? Co tam wstawanie, ja od listopada nocki zarywam (bo po miesiącu przespanych nocek mój córcik zaczął się budzić) a od stycznia dodatkowo pomykam do roboty i ogólnie jest super Ten uśmiech który mnie wita z rana i jak wracam z pracy, a te przytulaski, dla takich chwil warto żyć. Masz cudowną córcię nie zapominaj o tym
Eagle - wiem, wiem obiecywałam częściej w pracy średnio, bez rewelacji, nadal bezkrólewie, czekamy na dyrektora, a ten zastępujący ma mega wymagania, chciałbym zmienić, ale pytanie - na co??
adorea - zdrówka dla Krzysia
karo - a gdzie teraz pracujesz??
Kasiulka - jakim cudem Ty kochana jesteś na wychowawczym od maja?? Tyle urlopu miałaś czy jak? Przyznawać mi się tu szybko
Klementinka - mega gratki!!!!!! Drugi synuś!!! A jakie imię??
Kasiaj - trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zyrafka - dobrze ze już w domku
Ostatnia edycja: