reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja też się witam

ależ tu ruch od rana, co to jakieś święto???? super:-)

lena, Perfecta ależ smakowicie się zapowiadają te kuraki, musze koniecznie spróbować, może w weekend, będzie ku temu okazja:tak::-p
Agi oby ten dzień minął szybciutko i nie był zbyt męczący, w każdym razie do urlopiku juz nie daleko
Klementinka bardzo się ciesze że po badaniu wszystko ok i mały mężczyzna cały i zdrowy, super że Jasiu będzie miał braciszka, pewnie świetnie będą się razem bawić
tak sie zastanawiałam jak utrzymasz to w tajemnicy ale jak doczytałam już wszystko sie wydało, mężuś i tak sie domyślał pewnie, a jak podróż? mam nadzieję że spokojnie dojechaliście na miejsce, jak będziesz miec chwilkę między tysiącem spotkań to się odezwij koniecznie
kasiaj. kochana dobrze że już jesteś z powrotem i ogromne gratki dla Fifiego za tyle nowych umiejętności, ło i tyle ząbków, w poniedziałek oczywiście kciuki będziemy mocno zaciskać, a co do problemów wierzę że sobie z nimi poradzicie, jesteś dzielną i cudowną mamusią i już tyle przeciwności losy pokonałaś że i tym razem wszystko sie ułoży, gdyby coś to pisz
i miłego "wychodnego" dzisiaj, chyba możemy liczyć na jakąś relację po?
zyraffka a Ciebie to powinnyśmy chyba wszystkie porządnie ochrzanić co? dlaczego nie napisałaś choć słówkiem lub nie dałaś znać którejś że idziecie bądź jesteście w szpitalu?
oczywiście wspominałyśmy kilkokrotnie że nic nie piszesz ale ja podobnie jak dziewczyny myślałam że nie masz czasu bo jesteś wkońcu z Łukaszkiem sama, każda z nas czasem nie ma weny na pisanie, z czasem też różnie bywa ale nikt nie spodziewał się czegoś takiego
gdybyśmy wiedziały na pewno wsparłybyśmy chociaż dobrym słowem.... ale teraz już nie ważne - musisz tylko obiecac poprawę i że taka sytuacje sie nie powtórzy;-)
a jak się teraz Łuki czuje? w domku to od razu zdrowiej napewno, a jak z tymi uszkami przeszło też?
mimi a jak ty się czujesz brzuchatko?
Lencja zgodzę się właśnie kilka razy robiłam indyka i wyszedł rewelacyjnie, wszystkim smakowało
Koriander na rybki chętnie bym się przerzuciła ale nie mam dojścia do sprawdzonego sklepu ze świeżymi a te "marketowe" jakoś do mnie nie przemawiają
Avena fotka Igusi ślicznusia i jaka ona już duża
kreatorka no proszę jaka mobilizacja, tyle rzeczy zrobione, a jak z egzaminami, dużo jeszcze Ci zostało?
Gosiagro ja także słyszałam że w następnym tygodniu ma wrócić upalne lato i wysokie temperatury, więc wyjazd musi być udany, ciekawe jak Majusia zareaguje na wielką wodę?
Perfecta a co Ty o 2 w nocy robiłaś zamiast grzecznie spać? Tomek kombinowała ale chyba do końca mu się nie udało bo niedobra mama chcąc zaoszczędzić sobie kłopotów później odciągnęła dziecko od takiej zabawy i zainteresowała piłkami na balkonie, po powrocie chyba zapomniał o wchodzeniu na łóżko, tym sposobie zdobywanie szczytów odroczone w czasie:-p

oczywiście nie możemy zapomnieć o życzeniach dla solenizantów
Jagódek i chłopaków Ewuś oraz 11 miesięczniaka Eryczka

chyba na razie tyle, trzeba się zebrać i na jakiś mały zakupo-spacer się wybrać

reklama
Agi - staram sie być zorgaznizowana :-D
Lena - zazdroszczę, ja mam na odwrót, przed porodem nic mnie nie bolalo na @, a teraz to masakra :eek:

Idę sobie śniadanko zrobic, chociaż jakoś przed tymi egzaminami nie mam na nic ochoty kompletnie... nic nie umiem, a materiału bardzo dobrzo...

Wszystkiego dobrego dla Jagódek, bliźniaków i Eryka :-):-D

Agi - staram sie być zorgaznizowana :-D
Lena - zazdroszczę, ja mam na odwrót, przed porodem nic mnie nie bolalo na @, a teraz to masakra :eek:

Idę sobie śniadanko zrobic, chociaż jakoś przed tymi egzaminami nie mam na nic ochoty kompletnie... nic nie umiem, a materiału bardzo dobrzo...

Wszystkiego dobrego dla Jagódek, bliźniaków i Eryka :-):-D

No mówię Ci fakt, że przed mam taką złośc...wrr...
A jaki masz egz???

W życie wesoło, jak jaskółeczka,
wpłynęła rok temu mała łódeczka.
Na jej pokładzie Szymonek i Kubus stoi,
żagle napina, nic się nie boi.
Krzycza ochoczo: Niech nasza mama o swych synow się nie boi,
my mamo droga sobie poradzimy, bo przecież zawsze przy nas stoisz!
Kochani rodzice, zaden z nas sie nie "mażę",
nie straszni nam są nawet korsarze
i przez ocean życia przepłynę
z głową do góry - bo jestem Wasz synek :)
A my życzymy:
pomyślnych wiatrów małej łódeczce na Wielkim Życia Oceanie,
szczęśliwej drogi, gdziekolwiek popłyniecie Malutcy Kapitanie

Sto lat z okazji pierwszych urodzinek dla Kubusia i Szymusia!!:tak::tak:

To nie Grecja ,to nie Chiny,
to są Jagodek urodziny.
Zawsze zdrowa z lekarstw kpij
i beztrosko sobie spij.
Chleb na stole, mleko w dzbanku,
dobry humor, konto w banku,
niepsujący się samochód
i rosnący stale dochód.
Tego koriander z Lilusia życzy:-):-)

Ostatnia edycja:
Najserdeczniejsze życzenia dla 11- miesięcznego Eryczka! Rośnij zdrowo i z usmiechem na buziaku!
Oraz dla Wczorajszych i dzisiejszych solenizantów , którzy skończyli Pierwszy roczek swojego życia!!!! Hani , dwóch Jagódek , Blizniaczków Ewus Szymonka i Kubusia oraz Mikołajka!!!!!

Rośnijcie duzi, dzielni, zdrowi.
W 100% procentach odlotowi.
Nie zaglądajcie do kieliszka,
bo Wam będzie grała kiszka.
Teraz coś dla Waszych główek,
by nie było z niej makówek.
śmiejcie się dużo, uczcie się mało.
Na klasówkach ściągajcie śmiało.
Bądźcie pomocni jak komputer.
Szybcy jak japoński skuter.
Sympatyczni jak maskotka
i słodziutcy jak szarlotka.

Szczęścia, zdrowia, pomyślności
Czerpcie z życia same radości!
Niech los Wam zawsze sprzyja,
A co złe niech Was omija.
Dużo słodkości, szczęścia w miłości
Samych luksusów, milion całusów.
Niech odejdą precz gorycze
Z głębi serca Wam tego życzę.

Dzien dobry :-) Jade zaraz kupic nowy rower bo mi cos stary zaczal piszczec chyba przez to ze razem z Lila coraz wiecej wazymy :zawstydzona/y::cool2:

gosiagro a kiedy wyruszacie? Na pewno pogoda dopisze, oj bedzie cie tu brakowalo! A na ile jedziecie ?
eagle ja czasami biore morzone rybki, mocze w mleczku lub jakiejs marynacie i tez sa pyszne. Nie to co swieze ale zawsze jednak rybka :tak: A wy jakie plany na wakacje macie

Klementinko mam nadzieje ze dojedziecie bezpiecznie, jesli ci sie uda napisz chociaz slowko albo moze Lencji uda sie przekazac co i jak :tak:
Perfeciu ciesze sie ze zdrowko wraca!
kreatorka powodzenia na egzaminach, ja to tak mam ze sie ucze dzien lub dwa przed baaardzo intensywnie i zawsze bylo ok :)

Ale u nas pochmurno...wczoraj wsadziłam do pralki wszytskie misie Gai bo juz takie zakurzone...ale swojej małpki przytulanki nie dała;)
Kurde za 2 tyg roczek a my z menu jeszcze w lesie....co myślicie o żurku w chlebie??

gosiagro- nie wiem, gdzie wybywasz, ale udanego wyjazdu :)

Gosiu- A kiedy wyjażdżacie bo chyba pominęlam? Kochana w następnym tygodniu upały po 31 stopni:) Wrócisz jak po pobycie w Hiszpanii:) MAm nadzieję że dostęp do neta będziecie tam mieć?

Właśnie a gdzie Ty wyjeżdzasz i nic się nie chwalisz??

Gosiagro ja także słyszałam że w następnym tygodniu ma wrócić upalne lato i wysokie temperatury, więc wyjazd musi być udany, ciekawe jak Majusia zareaguje na wielką wodę?

gosiagro a kiedy wyruszacie? Na pewno pogoda dopisze, oj bedzie cie tu brakowalo! A na ile jedziecie ?

wyruszamy w sobotę z samego ranka, dłuugaaa droga nas czeka, mam nadzieję, że Majusia dobrze ją zniesie:tak: Perfekciu może uda mi się z komórki do was zaglądać, będę tęsknić:tak: a jak coś to pewnie z Kolenderka na gorącej linii będziemy:-p:-p:-):-)

kreatorka - powodzenia na egzaminach
koriander - czym tym tą Lilusię tak karmisz, że tak ładnie przybiera, no bo przecież Tobie to teraz tylko ubywa:-p:-p:-p:laugh2::laugh2: a gdzie wczoraj na wychodnym byłaś?;-);-)

wyruszamy w sobotę z samego ranka, dłuugaaa droga nas czeka, mam nadzieję, że Majusia dobrze ją zniesie:tak: Perfekciu może uda mi się z komórki do was zaglądać, będę tęsknić:tak: a jak coś to pewnie z Kolenderka na gorącej linii będziemy:-p:-p:-):-)

kreatorka - powodzenia na egzaminach
koriander - czym tym tą Lilusię tak karmisz, że tak ładnie przybiera, no bo przecież Tobie to teraz tylko ubywa:-p:-p:-p:laugh2::laugh2: a gdzie wczoraj na wychodnym byłaś?;-);-)

A gdzie jedziecie??
Do chorwacji\???

reklama
Do góry