reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiu mi na razie nic nie ubywa :zawstydzona/y: A Lila widac po mamie tyje z powietrza :-Dbo je jak ptaszek :-) Ja mam telefon w gotowosci, wiec pisz jakby co! Jestem ciekawa jak Maja zniesie droge bo nas juz za 1,5mc czeka 1000km.. Jedziecie jednym ciagiem z postojami czy z przerwa?

A wczoraj daleko nie zaszlam tylko na zakupy jedzeniowe w sumie ;-)

Koriander no proszę jakie zakupy się dziś szykują
my w tym roku nie poszalejemy z wyjazdami niestety, raz że przymierzamy się na lipiec z remontem totalnym łazienki, a dwa prawie 3 miesiące A. na L4 dały się finansowo odczuć ( dopiero w lipcu weźmie normalną pensyjkę:-D)
a jeszcze w związku z tym że tak długo go nie było to niestety tak szybko urlopu dłuższego nie dostanie - najwcześniej koniec sierpnia - wrzesień ( a wtedy Asia juz idzie do przedszkola)
wstępnie zaplanowaliśmy kilka dni w lipcu na wyjazd do Szczyrku, myśleliśmy jeszcze nad dłuższym pobytem w Muszynie lub okolicach ale to stoi pod ogromnym znakiem zapytania
nie będę wspominała oczywiście że marzył by mi się wyjazd nad morze ale to może za rok, cóż nie można mieć wszystkiego

a ja czekam jak Tomuś wstanie i wychodzimy ( może uda nam się nim zacznie padać)

U nas trzecia nocka bez cyca i Zośka zaczeła przesypiać nocki i to w swoim łóżeczku w dodatku Marysia tez trzecią noc juz nas nie odwiedziła w łóżku śpi całą noc sama czyżby moje męczarnie z dziećmi w łóżku sie skończyły:-) ale jak nam dziwnie i lużno bez nich he he:-D
zyraffka-współczuje pobytu w szpitalu:no:a namiot super ja też myśle co Zośce na urodziny zakupić a może właśnie taki namiot:eek:
klementinka-gratki drugiego facecika

DLA DZISIEJSZYCH ROCZNIACZKÓW NAJLEPSZE ŻYCZONKA:tak:

hej,
Perfecta dzięki za troskę o moją głowe, dzisiaj na szczęście już lepiej ale wczoraj cały dzień się męczyłam :/ ja już rodzicom mówiłam że odziedziczyłam po nich i po dziadkach wszystko co najgorsze, po mamie i babci migrenowe bóle głowy, po dziadku skłonnośc do kaszaków, po ojcu krzywe i chude nogi :) noi cos tam jeszcze by się znalazło

A mój brzdąc dzisiaj od rana miał gorączke 37,9 inie mam pojęcia od czego, bo nie ma ani kaszlu ani kataru i wygląda na zdrowego, podałam nurofen i narazie przeszło, jak znów sie pojawi to będzie trzeba do lekarza, aż się boję bo on strasznie przechodzi każdą wizytę. w zeszłym tygodniu pożegnaliśmy jelitówkę a tu znów coś się dzieje :/ oby to było na ząbki.

Koriander no proszę jakie zakupy się dziś szykują
my w tym roku nie poszalejemy z wyjazdami niestety, raz że przymierzamy się na lipiec z remontem totalnym łazienki, a dwa prawie 3 miesiące A. na L4 dały się finansowo odczuć ( dopiero w lipcu weźmie normalną pensyjkę:-D)
a jeszcze w związku z tym że tak długo go nie było to niestety tak szybko urlopu dłuższego nie dostanie - najwcześniej koniec sierpnia - wrzesień ( a wtedy Asia juz idzie do przedszkola)
wstępnie zaplanowaliśmy kilka dni w lipcu na wyjazd do Szczyrku, myśleliśmy jeszcze nad dłuższym pobytem w Muszynie lub okolicach ale to stoi pod ogromnym znakiem zapytania
nie będę wspominała oczywiście że marzył by mi się wyjazd nad morze ale to może za rok, cóż nie można mieć wszystkiego

a ja czekam jak Tomuś wstanie i wychodzimy ( może uda nam się nim zacznie padać)
Szcyrk fajna sprawa;)
Ja tez czekam az Gaja wstanie;)
U nas trzecia nocka bez cyca i Zośka zaczeła przesypiać nocki i to w swoim łóżeczku w dodatku Marysia tez trzecią noc juz nas nie odwiedziła w łóżku śpi całą noc sama czyżby moje męczarnie z dziećmi w łóżku sie skończyły:-) ale jak nam dziwnie i lużno bez nich he he:-D
zyraffka-współczuje pobytu w szpitalu:no:a namiot super ja też myśle co Zośce na urodziny zakupić a może właśnie taki namiot:eek:
klementinka-gratki drugiego facecika

DLA DZISIEJSZYCH ROCZNIACZKÓW NAJLEPSZE ŻYCZONKA:tak:
Gratulacje bezcyckowych nocy:)
hej,
Perfecta dzięki za troskę o moją głowe, dzisiaj na szczęście już lepiej ale wczoraj cały dzień się męczyłam :/ ja już rodzicom mówiłam że odziedziczyłam po nich i po dziadkach wszystko co najgorsze, po mamie i babci migrenowe bóle głowy, po dziadku skłonnośc do kaszaków, po ojcu krzywe i chude nogi :) noi cos tam jeszcze by się znalazło

A mój brzdąc dzisiaj od rana miał gorączke 37,9 inie mam pojęcia od czego, bo nie ma ani kaszlu ani kataru i wygląda na zdrowego, podałam nurofen i narazie przeszło, jak znów sie pojawi to będzie trzeba do lekarza, aż się boję bo on strasznie przechodzi każdą wizytę. w zeszłym tygodniu pożegnaliśmy jelitówkę a tu znów coś się dzieje :/ oby to było na ząbki.

Może ząbki:)Oby ząbki ja to się panicznie boję gorączki:(

reklama
adorea co u Was?? jak Krzyś???

gosiagro a gdzie dokładnie jedziecie?? bo nie doczytałam :) my 30 lipca wyjeżdżamy do Łeby na tydzień. Ceny są masakryczne :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry