reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny

jestem strasznie przemeczona, a moj maz nie chce rozmawiac o urlopie, mowi"oj gdzies kiedys pojedziemy" i jak znam zycie to pewnie ukisne w pracy i w domu bedac wciaz zmeczona i nieszczesliwa

dlaczego faceci sa tacy dziwni??????????????

on byl ostatnio nad morzem z kolegami, po co mu wakacje z zona i dzieckiem????? ja tylko w pracy, a jak wracam do domu to nie usiade nawet na chwile tylko sprzatanie pranie, juz nawet nie prasuje, bo nie ma kiedy

koriander sorki ze dopiero teraz odpisuje, ale złowił wtedy 2 dorsze ;) to jedyny plus jego wyjazdu ;) pyszne byly, upieklismy z cytrynka, mniaaam

gosiagro izia_tcz ewelinka Wasze dzieciaki sa boskie!!!!!!!!!!!!!!!! super foty ;)

aisa za dlugo w domu juz jestes, potrzebujesz jakiejs odskoczni, moze wracaj szybko do pracy i powinno byc lepiej, tylko nie popadaj w skrajnosc, bo bedziesz narudzic jak ja, ze za duzo pracuje i cierpie........ ;)

wszystkiego najlepszego dla wczorajszch roczniaków: Majeczki Julci, Michalink, Ninki, Iguni
i dzisiejszych Krzysia i Kacperka

Ostatnia edycja:
reklama
DLA KRZYSIA I KACPERKA STO LAT!!!!

Na roczek - czerwony smoczek.
Na trzy latka - \"Chatka Puchatka\".
Na pięć latek - parostatek.
Na siedem lat - rowerek \"Skrzat\"
A
na osiemnastkę co?
Harley, skóra to jest to!
Ćwieki, chromy, zimna stal.
Dajesz kopa, no i w dal!

Ostatnia edycja:
No wiesz.... nie każdy ma powołanie aby opiekowac sie dzieckiem.
Ja nikogo nie krytykuje a że ja w ten sposób odbieram macierzyństwo to tylko oznacza, że każdy jest inny i kazdy inaczej reaguje na te same rzeczy.
A co na to Twoja córka???? Pomyślałaś o tym? Może trzeba było pomyśleć zanim zdecydowaliscie się na dziecko , bo wiesz... sam tata jej nie wystarczy! Nie dziw się że cięzko się czyta twoje posty bo tutaj jak widać wszystkie mamy uważają się za najszczęśliwsze na świecie że mają swoje dzieci. Kochają je bezgranicznie i nie liczy się dla niech zmęczenie z niewyspania , codzienna monotonia pieluch- gary - kupy- ślinotok itd. tylko to by ich dzieci były zdrowe , szczęśliwe i CZUŁY SIĘ KOCHANE!!!!
Czytając te bdety o których tutaj piszesz człowiekowi się serce kroi bo szkoda tej Małej Ślicznej Basieńki! Tym bardziej jest to przykre że jest to świadomy Twój wybór że tak to czujesz a w zasadzie nie czujesz! Bo gdyby bylo inaczej juz dawno byłabys na terapi a nie pisała te bzdety!
To tyle !
Przepraszam że się tak rozpisałam ale ileż można no!

mialam nic nie pisac ale...
Aisa nie znam cie, tylko to co piszesz daje jakis twoj obraz
niestety jest to obraz egoistki tylko nastawionej na siebie, ciagle piszesz o tym co ty czujesz, jak ci zle i niedobrze bo masz male dziecko
problem sam sie nie rozwiaze, Basia bedzie rosla ale mamy bedzie potrzebowac zawsze

a Kubus jest super, nauczyl sie otwierac bramke w kojcu i sobie wychodzi, a kiedys wypadl razem z bramka, bo ja wyrwal z zawiasow, strong men moj i bystrzak ;)))))

lena swietny wierszyk!!!!!!!!! heheheh ale mnie rozbawil;)

Aisa myślałam że trochę "znormalniałaś"wiesz nie każdy musi być super hiper ale w twoich słowach nie widzę ani żdżbła miłości dotwojego dziecka zamiast cieszyć się że masz wspaniałą córkę narzekasz poczytaj to i przemyśl co czują na przykład ci ludzie a napewno nie mają tak łatwo jak ty droga teosia

Normalnie siedzę i ryczę po przeczytaniu tego bloga o Teosiu, dlaczego dzieci muszą tak cierpieć:-:)-:)-:)-( tyle operacji, nawet sobie nie wyobrażam jaki to ból dla niego i jego rodziców:no::no::no:
Czym jest nocne wstawanie, niewyspanie, rozdrażnienie marudzącym dzieckiem wobec takiej tragedii:no::no:
Bogu trzeba dziękować, że mamy zdrowe dzieci bo to jest najważniejsze!!

Przepraszam że tak póżno !!!
Naaaajserdeczniejsze życzenia dla naszych dzisiejszych ROCZNIAKÓW Kacperka i Krzysia!!!!

Nie chodź różnymi drogami,
Ale zawsze swoją drogą.
Czarę szczęścia wciąż dziel z nami,
A cierpienia oddaj wrogom.
Unikaj fałszu, nie znaj zazdrości.
Nie kochaj tego, kto nie wart miłości.
Nikomu serca nie oddaj w ofierze -
Z wyjątkiem tego, kto kocha Cię szczerze.

To nie Grecja ,to nie Chiny,
to są Wasze urodziny.
Zawsze zdrowi z lekarstw kpijcie
i beztrosko sobie żyjcie.
Chleb na stole, mleko w dzbanku,
dobry humor, konto w banku,
niepsujący się samochód
i rosnący stale dochód.

reklama
Aisa zabraklo mi słów.... :no:
gosiagro, swieta racja co piszesz...

No i ja tez pisze :
Wszystkiego Najlepszego Dla naszych dzisiejszych solenizantów Kacperka i Krzysia!!!!!!
W życie wesoło jak jaskółeczka wpłynęła rok temu mała łódeczka.
Na jej pokładzie Kacperek i Krzysio stoi, żagle napinaja, nic się nie boją.
Krzyczą ochoczo: Niech moja mama o swego synka się nie boi,
ja mamo droga sobie poradzę, bo przecież zawsze przy mnie stoisz!
Kochani rodzice, my się nie "mażemy", nie straszni nam są nawet korsarze
i przez ocean życia przepłyniemy z głową do góry- bo jestem Wasz synek :)
A my życzymy:
pomyślnych wiatrów małej łódeczce na Wielkim Życia Oceanie,
szczęśliwej drogi, gdziekolwiek popłyniesz
Malutki Kapitanie...

pierwszy_rok.jpg

Do góry