koriander
Fanka BB :)
Lencja czesc:-):-) Ja wszystko piore przed zalozeniem, wiec to na pewno nie to.. a potowki, hm u nas nie ma upalow, jest okolo 20 stopni wiec Lila sie nie przegrzewa, nie wiem, moze dalam jej cos co uczulilo, jak to sie powtorzy to zaostrze czujnosc na diete. Co do szczepionki na MMR to my nie szczepimy. A ten lekarz o ktorym Klementinko piszesz zostal oficjalnie przeproszony na lamach wydawnictwa medycznego (mam gdzie linki do artykulow na ten temat, akurat sie tym interesuje) gdyz jego badania maja jednak racje bytu, i zostaly wznowione.. Kazda mama musi rozwazyc ta decyzje sama, a to akurat jest drazliwy temat
A co u Kornelki??
zdec nie martw sie na zapas, kazda seria szczepien jest inna, ta ktora wycofano tutaj mogla nawet nie dotrzec do Pl ;-)
zyraffko, no cos ty.. mnie tez dlugo nie bylo, i malo bylo pytajacych, tak to juz jest..kochana pisz co u was, jak z jedzeniem Lukaszka?? U nas mm jest calkowicie skreslone z listy, na szczescie z tego co pamietam Lukasz je chetnie pil prawda?
Pisz pisz
A co u Kornelki??
zdec nie martw sie na zapas, kazda seria szczepien jest inna, ta ktora wycofano tutaj mogla nawet nie dotrzec do Pl ;-)
zyraffko, no cos ty.. mnie tez dlugo nie bylo, i malo bylo pytajacych, tak to juz jest..kochana pisz co u was, jak z jedzeniem Lukaszka?? U nas mm jest calkowicie skreslone z listy, na szczescie z tego co pamietam Lukasz je chetnie pil prawda?
Pisz pisz