no to mam wreszcie chwilkę
dzieciaki poszły spać, męża wysłałam na zakupy to co innego można robić?????
kawka i BB oczywiście
na początek
Krzysiu i Kacperku w dniu Waszego święta moc serdecznych życzeń radości, zdrówka, pociechy z rodziców, mnóstwa uśmiechu każdego dnia
Perfecta a to Was choróbsko dopadło, zdrówka życzymy dużo, my niestety przerabialiśmy to ostatnio ( tzn. ja najbardziej)
Agast dla Twojej starszej pociechy także najlepsze życzenia urodzinowe
Kasiek i Ty piszesz że u Was nic nowego? jak tu Damiś tyle nowych umiejętności nabył, super gratulujemy bardzo
Klementinka czyli jutro wielkie podglądanko, aż sama jestem bardzo ciekawa kto tym razem zamieszkał w brzusiu, czyżby jakieś spotkanko z dziewczynami sie szykowało?
Ewelinka oj u nas podobnie Asia w nocy przewędrowywuje do nas spać a ja z czystego lenistwa odpuszczam, nie wspomnę nawet ile razy obiecywałam sobie żeby ją tego oduczyć, i na tym się kończyło, ha a żeby było ciekawie to jak mój ma nocki to ona od początku gramoli sie do łóżka i śpi ze mną
gratki za odcycanie Zosi
Koriander oj tak u nas podobnie coraz częściej mniej drzemek w ciągu dnia, choć i tak śpi więcej w porównaniu z siostrą - Asia ok roczku spała już tylko raz w południe a Tomkowi najczęściej wypadają 2-3 drzemki
co do picia to różnie ale ok 0,5 l się uzbiera w ciągu dnia - soczki i woda, herbatki niekoniecznie, plus rano i wieczorem butla 250-260 ml mm
Gosiagro jak zwykle urocza ta Wasza pszczółeczka, i jakie ma juz długie włoski
izia_tcz rewelacyjny pomocnik i jaki zapracowany a później chwilka relaksu na basenie, super Michaś
olavip jak pisałam wyżej mój najczęściej ma jedną krótką drzemkę ok 8 rano i później 2 w ciągu dnia trwające ok 1-1,5 godz
ola_fasola czyli kolejna mała elegantka rośnie
kajdusia zdrówka dla Piotrusia i już niedługo wrócisz na dłużej do nas
zdec my także gdzieś w okolicach lutego byliśmy u pediatry ostatni raz, teraz w lipcu na szczepienie dopiero
Emalia z taką pomocą to napewno chatka będzie lśnić i pachnieć pysznymi wypiekami, super prezencik, mojej Asi sie bardzo spodobał i od razu padło pytanie czy kupimy taki?
i na tyle, resztę dopisze później bo małż przyszedł i upolował coś na obiad więc trzeba upichcić;-)
ps. Ewelinka boska Zosieńka i jaka przy tym zadowolona