reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zdec - nie licząc ostatniego katarku to byłam chyba z pół roku temu... nie martw się!!! ale myślę że powinnaś się umówić na bilans jak Natalka skończy roczek ;) przynajmniej my się wybieramy :)

reklama
druga

Perciu - jak się macie z Jasiem? Lepiej trochę? Ściskam mocno
Zdec- ja byłam 6 tyg temu, teraz ide po 20-ym czerwca na szczepienie

Co do mleczka, to Jasiem pije 1-2 razy dziennie i na noc butla 260ml kaszki mleczno-ryżowej.

Wszystkim życzę miłego dnia. Ja dzisiaj z psiepsiólami Madzią i Lenką ogarniamy moją chałupę przed imprezami. :)

edit: no i pochwalę się jeszcze ,że dzisiaj w nocy zamówiłam Jasiowi prezent na roczek (kolor pomarańczowy)
SPIDER JEEP 2 OSO 2 X SIL 2 X AKU PILOT !!KOLORY!! (1633359172) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Witajcie ja chciałam złożyc spóźnione ale szczere życzenia dla:
IGI- MAJUSI- KASI- JULCI- NINCE - samych pogodnych dni pełnych uśmiechów!!!
Oby każdy dzień był dla Was wielkim odkryciem!!
Dużo zdrówka, spełnienia marzeń!!

heehe ale mam info więcej na zamknętym:)
bo szpieg czuwa!!

Hej
My u lekarza bylismy jak mlody byl chory tydzien temu, a tak to wage nie kontrolowalismy dawno jakies 3mis temu na szczepieniu?
Mamy dostac kolo 13mies szczepionke wiec wtedy bedzie nastepna kontrola:-)

reklama
wITAM. NIE BYŁO MNIE OHOOHOO..CHYBA Z 2 M-CE. ale moje dzieci przechodza rozne OKRESY, moj synek skonczyl 1 roczek, chodzi od 2 m-cy tzn biega juz i wczoraj utrącil kawalek lewej GÓRNEJ JEDYNKI. ehhh porazka warga rozwalona zapuchnieta na pol twarzy...chybe bede zmuszona kupic mu szelki i trzymac go na smyczy, on nie potrafi chodzi on biega...nie wiem:( a córcia etap 3 latka wiec czasami ma swoje...

LIZA PEŁEN SZACUNECZEK DLA CIEBIE PRZY 3 URWISÓW...TY JESZCE PRZETWORY ROBISZ!!!!!

LENA, GRATULUJE PIERWYCH KROCZKÓW, I KOLEJNYCH ZĄBKÓW MY MAMY 12, TZN 11.5 BO WCZPRAJ KAWALEK UTRACONEGO:(((MA TERAZ DUZA FURTKE BO UŁAMAL SIE PIONOWO..MOZE I LEPIEJ. A RESZTE NIE WIEM O CO CHODZI BO NA ZAMKNIETYM. A NIESTETY NIE MAM DOSTĘPU DO WASZYCH ROZMÓW.

AGI, ALE PRZEZYLAS Z ZADŁAWIENIEM, PEWNIE SERCE CI JESZCE PRZEZ TYDZ KOŁATAŁO, DOBRZE ZE TAK SIE SKONCZYLO...I CIESZE SIE ZE JEDZIESZ DO POSLKI NAPEWNO ODPOCZNIESZ TROSZKU W TYM NAWALE PRACY. A JEDZIESZ Z MEZEM??

EMILA- CZYLI CO W NIEDZIELE ROCZEK I KOMUNIA?? FAJNIE ZE DZIEWCZYNY CI POMAGAJA, SUPER ZE MIESZKACIE BLISKO SIEBIE MOZECIE SPEDZAC WSPOLNIE CZAS...A DZIECI MASZ FAJNIUTKIE WIDZIALAM NA FILMIKU NA YOU TUBE:))

PERFECTA, ZAWSZE CHOROBSKO DZIECKA JEST DLA NAS RODZICÓW STRESUJACE, A JAK DOJDZIE GORACZKA TO JA SAMA MAM Z NERWÓW STTRESA..
TORCIKÓW NIE MAM JAK OGLĄDNA A Z CHĘCIA BYM ZOBACZYLA:)

U NAS SYNUŚ 1 MIAQL ROCZEK BYLA IMPREZKA, PREZENTY A TORCIK, LOKOMYTWA. A przed roczkiem synka córcia upadla na kamien rozwalila czolo mowie wam myslala ze umre, dzwonilam na pogotowie...kazali tamowac a krew pluskala ..ehhhhhhh porazka:( kiedy te dzieci odrosna:((

przepraszam jezeli komus nie odpisalam...

Do góry