reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mój ostatnio też jakiś strajk głodowy robi a mleko to musi być żeby wypił choć przed chwilą wypił o dziwo ale tylko przeważnie raz dziennie i to nie zawsze kaszki też nie bardzo dobrze że choć serki je
Perfecta współczuję Jaśkowi bidulek się męczy i to jeszcze w takim upale przytulaski dla niego i dla ciebie
co do spania moje kochane dziecko śpi raz czasami 20 min czasami 2 godz nie wiem od czego to zależy

reklama
Witajcie, co za wiczór, nie ma czym oddychać przez moment popadało , ale po chwili nie było śladu juz po deszczu.

Wszystkiego najlepszego dla naszych rocznych dziewczynek: IGI< MAJUSI< KASI< JULCI< NINCE - samych pogodnych dni pełnych uśmiechów

U nas Oskar obudził się dzisiaj cały w krostach na buzi, myślałam ze ma spę bo sąsiadki córka ma od soboty a sie w zeszłym tygodniu razem bawili - poszłam do lekarza a ona na to że to jakieś uczulenie na ukąszenie owada a nie ospa. Oby się nie myliła bo w czwartek bilans i szczepienie.

Gosia, Kreatorka, izia - śliczne zdjęcia
Perfekta - zdrówka dla Jasia!

kurka Ania oby to było to co mówiła lekarka ale to też nie ciekawie że tak zareagował a miałam właśnie zaproponować jakieś spotkanie macie dziewczyny z trójmiasta ochotę?
u nas niestety deszcz przeszedł bokiem a myślałam że choć trochę popada

Jejku dziewczyny, tak rzadko tu jestem, że nie dam rady osobiście złożyć życzeń wszystkim "naszym" Maluszkom, ale życzę Wam Wszystkim Kochani wiele radości, uśmiechu, szczęścia, zdrowia ponad wszystko, pewności siebie, wspaniałych przyjaciół i dużo dużo słońca na niebie i w Waszych serduchach!!!

Jeszcze kilka dni ciężkich i dłuuugich w pracy i zacznie się luzik. Póki co Piotrek ma anginę, Gosia wczoraj została "odcyckowana" i w dodatku zamieszkała z Piotrkiem. Nadal nie chodzi, ale to fajnie ;-)taki raczek nieboraczek to sama słodycz.
Tęsknię czasem za pogaduchami z Wami, ale jest szansa, że od soboty będę jednym okiem regularnie śledzić co u Was:-)

Jeszcze raz wieeelki buziak zwłaszcza dla Majeczki. Pa

Kajdusia zdrowka dla Piotrusia, kochana mam nadzieje ze wkrotce polezysz brzuchem do gory i poodpoczywasz :)

Perfecta jak u was sytuacja?? DObrej nocki!!

Anik a ma oskarek jakies inne objawy poza wysypka? U lili od wczoraj na brzuchu pelno krostek i dzis kilka na twarzy chyba jutro sie z tym przejde do lekarza

Anik to kiedy ci pasuje?
Perfecta nie zasmarkana tylko smarkata lepiej brzmi bynajmiej ja tak wolę o sobie mówić choć trochę młodziej się wtedy czuję hihi

Szybkie pytanko, bo trochę mi to nie daje spokoju.
Do mam które mają zdrowe dzieciaczki, kiedy ostatni raz byliście u lekarza?
Bo my byliśmy gdzieś koło lutego i zastanawiam się czy może tak być?

reklama
Do góry