reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Polcia wypija ok 250 ml wody w ciágu dnia....ale jak byy upalne dni u nas (całe 2 dni) to też piła więcej.....
Klementinka - a czujesz już robaczka.?????Kopnie czasem mamusię????

Moje dziecię śpi juz ponad 2,5 godziny!

Ostatnia edycja:
reklama
cześć laski wpadłam tylko na chwilę pokazać wam mojego brzdąca więcej będę pózniej
kasuby 005 [800x600].jpgkasuby 001 [800x600].jpgkasuby 009 [800x600].jpg

kurde i mi wcięło posta, więc od początku:
Majeczce, Igusi, Nince, Michalince i Julci:
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat!

perfecta - Jagoda też ma katar już tydzień..masakra bo w taką gorącz to ani ubrać cieplej, ani w domu dziecko utrzymać....ale chyba już przechodzi!
co do jedzenia i picia - to hmmm Jagoda przestawiła się praktycznie na mleko i to tylko krowie, bo mm chyba jej już nie smakuje od kiedy w dzień zaczęła dostawać krowie. Zjeść poje trochę... to chyba przez te gorączki. Zresztą właśnie mam pytanko - ile i jak długo wasze dzieci śpią w dzień? Bo Jagoda spała od miesiąca raz, a od 1,5tyg znów dwa razy, ale to też zwalam na temperaturę w ciągu dznia...

Izia - zdjęcia Michaśka genialne!!! Bosshhhh co za wszechstronne dziecko :) I pływa i buduje i skosić trawę potrafi:) Fiu fiu:)
Cudny jest Kochana!!!!!!!!!!!!!!
Ola- To zależy jak wyjdzie ale generalnie to spiocha 2 razy dziennie ale budzi się o 5 - 5:30 Jak wstanie póżniej lub jesteśmy gdzieś poza domkiem to śpi raz dziennie. Ja lubię jak tak mało śpi bo po 19 już mi padaaaaaa jak kafka:)
Gosia- Boshhhhhhhhhhhhh Jakie piękniuchne zdjęcia! Maja to taka modelka że szok:) Mówię Ci TAP MADL Ci Kochana rośnie jak nic! Prześliczniunia jest:)

Jas śpi bidulek - Walczyłam z gorączką:( i spadła do 37,6 natomiast ja mam 39 stopni i spaść nie chce:( Kicham i gardło zaczyna mnie drapac więc i ja się załapię.

Ostatnia edycja:
Witajcie ponownie w ten upalny dzien....u nas temp doszła dziś do 33C masakra ....

Witajcie w gronie zakolczykowanych:) Klara od dziś ma przekłute uszy:)

Uffff Jasiek tez mi jakoś tak mniej zaczął jeść
A czy Wasze dzieci jedzą mm?? Bo Jasiek kompletnie nie chce ! Do niedawna jadł rano i po kąpieli. teraz to tylko po kąpieli ale z 240ml zjada może 150
Nina rano i wieczoram trochę wypije, ale raczej niechętnie, chyba przestanę jej podawać, tylko co w zamian? Zadnej kaszki ani jej podobnych nie tknie nawet :baffled:

co do jedzenia i picia - to hmmm Jagoda przestawiła się praktycznie na mleko i to tylko krowie, bo mm chyba jej już nie smakuje od kiedy w dzień zaczęła dostawać krowie. Zjeść poje trochę... to chyba przez te gorączki. Zresztą właśnie mam pytanko - ile i jak długo wasze dzieci śpią w dzień? Bo Jagoda spała od miesiąca raz, a od 1,5tyg znów dwa razy, ale to też zwalam na temperaturę w ciągu dznia...
Nina często śpi jedna drzemkę godzinę i potem drugą też godzinę chociaż czasami śpi dłużej na pierwszą, a drugą wtedy odpuszcza :tak:

Kurczę musze się za robotę wziąć, a okropnie mi się nie chce... buu

znów prawie 39 stopni...:( Zbiłam troszke tym razem nurofenem. Biedaczek jest słabiutki i marudny bardzo. Jak ja bym chciała mu to zabrać w pipu! Był doktor powiedział że nic na razie nie stwierdzi bo to pierwsza doba. Mam podawać co podaję i czekamy do jutra.

reklama
Do góry