reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kolenderko- Kochana bardzo Ci dziękuję!!! Nawet nie wiesz ile te słowa dla mnei znaczą...Jaś pierwszy raz przechodzi silny katar. Kiedyś chyba z pół roku temu miał cosik w nosku ale katarem nie mozna tego nazwac było Ja siedzę sama w domku i płaczę bo chciałabym mu zabrać to choróbsko. Oczywiście wodą morską psikam, maścią smaruję pod nosek. Pulmeksem go nasmaruję jak wstanie. Byliśmy na spacerku w aptece kupiłam mu Nasivin i dały mi kobietki Viburcol bez recepty. Jeszcze raz dziękuję :*

reklama
dziewczyny czy wasze dzieci tez tak duzo pija?? Troche sie martwie, Lila pije ponad litr herbat i wody dziennie (nie licze mleka bo go nie pije), sika bardzo duzo czasami co godzine musze zmieniac pampka bo jej dynda miedzy nogami :szok: Wczoraj wypila 1,5 litra:szok: Jak jest u was???
Jasiek pije tak samo! :) i herbatki/soki i wodę Juz nawet stwierdziłam ze pojadę do Makro kupic zgrzewki bobovity bo idą jak woda:)

Nina też pije jak smok, około 2 litrów płynów dziennie :-) za to z 5 posiłków zrobiły się, wcale jej się jeść nie chce ostatnio to troszkę skubnie i już nie chce :-D
Uffff Jasiek tez mi jakoś tak mniej zaczął jeść
A czy Wasze dzieci jedzą mm?? Bo Jasiek kompletnie nie chce ! Do niedawna jadł rano i po kąpieli. teraz to tylko po kąpieli ale z 240ml zjada może 150

Dzień doberek:-):-)

my już po urodzinowym poranku w parku:-) mąż musiał jechać do klienta:-(, ale może jeszcze po południu uda się gdzieś wyskoczyć:-) o tej porze rok temu walczyłam ostro na porodówce:szok::szok: a teraz mam taka małą pszczółkę w domu:-):-):-) co by wam mało było zdjeć Majusi to jeszcze z dzisiejszego poranka:-D:-D
Zobacz załącznik 360789Zobacz załącznik 360790Zobacz załącznik 360791

dziękuje wszystkim kochanym mamusiom za życzenia:tak::tak: Korianderko i Perfecto dla Was ogromiaste buziaki

kreatorko - piękne zdjecia urodzinowe:tak::tak:

emalia
- u nas Maja wybierała z książeczki, kieliszka, długopisu, pieniędzy i grabek:-D:-D:-D wybrała długopis;-) dużo zdrówka dla Olusi no i sił dla Ciebie na nadchodzący tydzień

koriander- Majusi to ja od tortu nie mogłam oderwać tak jej smakował:szok::szok: co do diety, to przeszłam już na 3 fazę, żeby utrwalić te 8 kg, ale udało mi się jeszcze 0,5 kg schudnąć:-D:-D nie wiem jeszcze jak po urodzinkach, dzisiaj drugi tort wcinamy:szok::szok: a w weekend zaczynamy wakacje, wiec sama wiesz:-p:-p:-D:-D

Perfecto - dziewczyny ci już doradziły w sprawie katarku, ja życzę zdrowia Jasieńkowi:tak: Maja pije mm 2 razy dziennie po około 260 ml

Kasiek - a ja coś przeoczyłam, ty do pracy wróciłaś?

Klementinka - strasznie jestem ciekawa kto ci w brzuszku zamieszkał;-) na długo przejeżdżacie?

W dniu waszych pierwszych urodzinek Julciu, Michalinko, Nino, Igusiu życze wam aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do was Świat cały. By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie wam kilka sroczek moc prezentów, duzo zdrowia, no i serca waszych bliskich....

Kochanym naszym pieknym księżniczkom
Majusi, Julci, Michasi, Nineczce i Igusi
samych radości, mnóstwa miłości
spełnienia marzeń i życia pełnego wrażeń
Kochane dziewczynki czerwcowe
jesteście cudowne, piękne i wspaniałe
każda z Was jest wyjątkowa
...... i taka już dorosła...... :-)
Rośnijcie zdrowo i zawsze z usmiechem na buzi
bo gdy Wy sie uśmiechacie
to na niebie świeci słonko
nawet w pochmurny deszczowy dzień!!!!
100 lat 100 lat 100 lat!!!!
Wielkie całusy od ciotki i Polci....(wiecie tej na końcu listy...hiihhih)

A ja dziękuję za życzonka dla mojej córci.....!!!!

gosiagro - piekna "dorosła Majeczka"...I pomyśleć że miał być Wojtuś....hihihihi....Jest wspaniała....
emalia - zdrówka dla Was....Dacie radę....
perfecta - na pewno katarek szybko minie.....Moja Polcia też cos ostatnio marudzi przy jedzeniu....tzn....zjada ale więcej marudzi jedząc.....chociaż zauważyłam że nowe rzeczy je chętnie....wczoraj zjadała jajecznicę z chclebkiem to aż jej sie uszy trzęsły.....

dziewczyny czy wasze dzieci tez tak duzo pija?? Troche sie martwie, Lila pije ponad litr herbat i wody dziennie (nie licze mleka bo go nie pije), sika bardzo duzo czasami co godzine musze zmieniac pampka bo jej dynda miedzy nogami :szok: Wczoraj wypila 1,5 litra:szok: Jak jest u was???
to dobrze jak tyle pije
teraz dzieciaczki potrzebuja okolo litra na dobe

Gosiu zachwycajaca jest ta wasza pszczolka:-D

Koriander jak uda mi sie kupic auto to przyjedziemy

Hej

Napisalam posta i mi wcielo ::wściekła/y:

Tak wiec wszystkiego ajlepszego dla naszych dzisiejszych roczniaków: Majusi, Julci, Michasi, Nineczce i Igusi

Co do picia mleka to Miki pije czesto, bo kolo 3 raazy w dzien (2x150ml, 1x180ml) plus w nocy 150ml. Do tego raz w dzien wypije picia herbatki moze z 20ml... kazek nie chce:no: jedynie chyba ze do picia :dry:

Ide sie polozyc, od 7 robilam przetwory z truskawek... jestem padnieta... z trójka dzieci jest to wyczyn...:no:

reklama
Do góry