reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Najserdeczniejsze życzenia dla dziejszej solenizantki Natalki z okazji 11 miesięcznicy oraz dla Karolinki kolejnego Roczniaczka! Rosnijcie zdrowo i z uśmiechem na buziakach!

Perfecta - paciorek odmówiony i kciuki zaciśnięte mam nadzieję że bb-power nie zawiedzie.

Magda M
- świetny filmik, mojemu to jeszcze lat świetlnych brakuje do samodzielnego spacerowania :-)

My po ciężkiej nocy, gorszej niż poprzednia. Moi panowie odsypiają a ja wolę się już nie kłaść bo pewnie do południa nie dałabym rady wstać. Nie chcąc ich obudzić siedzę sobie cichutko przed kompem.

Hej kochane. Jestem jestem.
Peciu, Eagle - dziękuję Wam kochane za pamięć o mojej osobie. :* U mnie czasu brak na wszystko. Jasiek jest tak absorbujący ,że wczoraj cały dzień nie miałam czasu zjeść. Spał mi raz jakieś 20 minut, a potem hulaj dusza. Padam na pysk. Chałupa zasyfiała, a już za tydzień roczek. Udało mi się jedynie wczoraj zrobić pierwsze zakupy w biedronce, ale też Jasiek dał popalić. Wiercił się w koszyku, odwracał i w rezultacie obrobił kartonik z paluszkami rybnymi ( musiałam go czymś zając) :)
Lenka- gratki ząbka i powiem Ci ,że Jasiek Gajusie będzie gonił, bo górna 4-ka napuchnięta ;)

Na domiar złego Ola wstała dzisiaj z gorączką, ale dałam jej Paracetamol i poszła do szkoły. Zostały już dwa tygodnie a nie opuściła ani jednego dnia i chce do końca wytrzymac :)

Jasiu przed chwilą w kojcu sobie stał i ćwiczył słowo "mama" aż tu nagle przez czysty przypadek zapewne powiedziała "maamaa moooja". Aż się rzuciłam na niego żeby wycałować takie to słodkie było.

Wszystkiego naj dla kochanych jubilatów. Samych uśmiechów na buzi i słonecznych dni życzy ciotka i Jasiu :*

Laski kochane jeszcze troszku i będziemy miały 5000 stron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hejka,
gratuluje nowych ząbków!!! u nas z ząbkami tak śmiesznie trochę bo Natan ma jak narazie prócz dolnych jedynek i górnych dwójek tylko jedną górną jedynkę i wygląda jak szczyrbolek :)

Perfecta trzymam kciuki za Marcelka!!!! że też takie małe dzieci muszą chorować :((((
klementinka super zdjęcia, a malutki jaki zadowolony :)
emalia to ale Ci łobuz rośnie. Natan przez tą chorobę to ostatnio nawet długo spał w ciągu dnia, ale jak jest ok to bywa że śpi tylko po 30min
Magda M gratulacje dla Synka!!!! ciekawe kiedy mój zacznie sam chodzić, narazie to tylko trzeba go prowadzać.
anecznik współczuje!!!

U nas nocka juz o niebo lepsza, obyło sie bez wymiotów i rozwolnienia :-) tak więc myślę że choroba zarzegnana. Apetyt zaczyna wracać, mleczko wypite, trochę drożdżówę poskubał a teraz robi nyny, jak wstanie to może parówkę zje :)

Cześć Wszystkim.
No i ROK minął...
Basia nam sprawiła prezent na swoje urodziny i budziła sie w nocy co 2 godziny.... fajnie, nie? Na swoje 11 miesiecy spala 7 h w jednym ciagu a teraz sie tak często budzi ze mamy z Mężem zmiany nocne.

Na 18 bedzie impreza. ładna pogoda wiec na tarasie. Najpierw ciasto, tort a potem kolacja i tyle.
Bedzie nas razem 16 osob.

Miłego dnia, ja biore sie jeszcze za reszte porządków i do kuchni...

Ps. Wyglada na to ze wszystkie roczniaki mają problem ze snem... czyżby ząbki???

Lenka- gratki, gratki!!! No to teraz Jasiek musi się ostro wziąć do roboty żeby dogonić Gajusie :)
Aisa- super ,że już lepiej. Mój parówki nie tknie za żadne skarby. Zresztą wogóle nic nie chce jeść nowego. Masakra!!!

Właśnie mąż Ole ze szkoły odebrał , bo ma wysoką gorączkę. Jak mały wstanie to zaś znowu do lekarza. Wrrrr.....A na próbe i tak bidulka musi iść.

reklama
Lenka- gratki, gratki!!! No to teraz Jasiek musi się ostro wziąć do roboty żeby dogonić Gajusie :)
Aisa- super ,że już lepiej. Mój parówki nie tknie za żadne skarby. Zresztą wogóle nic nie chce jeść nowego. Masakra!!!

Właśnie mąż Ole ze szkoły odebrał , bo ma wysoką gorączkę. Jak mały wstanie to zaś znowu do lekarza. Wrrrr.....A na próbe i tak bidulka musi iść.

Biedna Olusia współczuję:(A nic ją nie boli??

Do góry