reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ok, bede pamietac:)

Fajnie :) Niestety inne dni raczej odpadają, 11 mamy roczek więc dzień wcześniej sporo przygotowań a potem mamy gości i jeszcze jedną rodzinną imprezkę, później w tygodniu chodzę do pracy i we wtorki właśnie wcześniej kończę, a w czwartek 16 wyjeżdżamy do teściów na 100 urodziny Dziadka W. i wrócimy dopiero 19 lub 20 jak mi się uda wolny dzień w pracy załatwić... Mam więc nadzieję, że w ten wtorek się uda! A jak Kasia i Ita z czasem wtedy???

reklama
Wszystkiego najwspanialszego dla Jasia, ioskarka i Kamilka!!

Wczoraj zadzwoniłam po lekarza i okazało się ze Łuki ma obustronne zapalenie ucha :(((( bidulek, dobrze, ze nie czekałam, bo myślałam, że to trzydniówka. Lekarza przepisał antybiotyk i kropelki do uszu. W nocy budził się co chwile. Teraz śpi, znowu dostał temperatury:(((

zyrafka wspolczuje, daniel mial zapalenie niedawno..., dacie rade, wystarczy podawac antybiotyk i te kropelki, no i zbijaj temperature, u nas najlepiej sprawdzil sie nurofen i po nim Daniel byl normalny, nie marudzacy! A na dwór jak chcesz wychodzic z nim (jak nie ma goraczki) to wkladaj mu do uszu waciki(chodzi o to by uszka mialy cieplo), czapeczka na glowke z zakrytymi uszkami i mozesz:tak: trzymam kciuki by szybko mu przeszlo!

Uwaga wracam na ogólny :-D :-D
Dawno mnie tu nie było ale ograniczony czas. Kamil mi się rozchorował, ale o tym już napisałam na zamkniętym więc się nie będę powtarzać.

Witajcie,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!:)

Agast to muszę się rozejrzeć za nimi, bo są piękne;)

Lencja - super;) U nas też najprawdopodobniej skaza zażegnana, jeszcze jedziemy na Nestle HA, ale jutro już kupię zwykłe mleko, bo kaszka mleczna jest OK, danonki też:) Więc ciekawa jestem jak będzie tolerować zwykłe mm.

Dzień dobry Pierwsza:)

Matko i córko jaką mieliśmy burzę w nocy,... Ja prawie pod stołem siedziałam:) 4 godzinna burza... Masakra... Pierwszy raz w życiu pioruny mnie oślepiały , normalnie jakby mi ktoś przy samych oczach żarówkę 120 zapalił. Szok Kilka razy trzasło koło nas bo od razu i błysk i huk był. Ale dzięki tej zasranej burzy dziaij jest super powietrze:)

A Eaglunia gdzie Ju Ar?

u nas podobnie wczoraj burza straszna przez pół nocy
kochana jestem, jestem ale jakoś czasu mi brak, mężuś wrócił już do pracy i jakos tak musze się zorganizować na nowo żeby działać z dwójka sama ( co nie jest łatwe po ponad 2 i pół miesiącach jego pobytu w domu) ale to kwestia 2-3 dni nim złapiemy nowy rytm dnia, najważniejsze że A. już pracuje:tak:

Gosiagro dziękuję skarbie, ja już zdecydowanie lepiej i nawet udało się że dzieciaki nie złapały ode mnie tej anginy ( tfu, tfu nie zapeszając)
Agast świetny pokoik i buciki słodkie takie maleńkie
zyraffka jak się macie kochani? doczytałam conieco co złapał Łukaszek? dajesz jakoś radę, zdrówka dla niego
Ola-fasola super że tak łatwo idzie odcycanie, a jak po pierwszym spacerku z rowerkiem?
Koriander rewelacyjnie że juz jesteś z powrotem z nami na łączach, jak się mieszka na nowym mieszkanku? Lilcia pewnie zadowolona z dużego ogrodu? tak cichutko może o jakies foteczki poproszę :-)
ps. piękny torcik
lena śliczna mała dama, Gajusia chyba za bardzo nie protestowała?
olavip udanej pogody i przyjemnego wypoczynku na morzem
Emalia jak przygotowania? masz czas żeby choć chwilke odpocząć?
zagłosowane, można tylko raz czy np.codziennie? jak tak to przypominaj chętnie będziemy głosować
Klementinka to ja jeśli można poprosze o kawałeczek tortu z lodówką ( później odeślę ) jeśli oczywiście coś zostało;-)
Lencja ogromnie gratulujemy pożegnania skazy, teraz to poszalejecie kulinarnie
izia_tcz fajnie się zapowiada ta imprezka truskawkowa, szkoda że tak daleko

oczywiście na koniec nie może zabraknąć urodzinowych buziaków dla przystojniaków Jasia, Oskarka i Kamilka

a co u nas jeszcze z nowości pojawiły sie górne dwójki więc Tomek na liczniku ma już 6 ząbków - gratulujemy wszystkim dzieciaczkom u których pojawiły się takze nowe ząbkowe zdobycze

ps. a czy ma ktoś jakieś wieści od Cobry? co u nich słychać, jak sobie radzą z Kubusiem?

Ja tylko na chwileczkę, jak zawsze, czasu mało, na szystko brakuje, Nina cudak jest kochany, dziś byłyśmy na basenie i szalałyśmy jak dzikie, wszyscy się do nas uśmiechali :-D:-) bardzo fajny dzień, mam nadzieję, że u Was też jest w porządku :happy2::-)

Emalia - zagłosowane, ten filmik jest świetny :-D:happy2:
Dla Oskarka, Jasia i Kamila wszystkiego co najlepsze, dużo szczęścia i radości z okazji ukończenia 1 roku życia :happy2::-)

reklama
Dziękujemy pięknie za życzenia:)

I my życzymy Jasiowi i Kamilkowi wszystkiego najlepszego!!!

Mam wrażenie że ten rok minął tak szybko, i zdaję sobie sprawę że następne lecieć będą jeszcze szybciej.
Miłej nocki

Do góry