reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

:-):-)
Witajcie ja coś w nocy spać nie mogłam:)

A teraz jestem rześka jak nigdy:))

My dzisiaj idziemy na ur kuzynki a jeszcze prezentu nie mamy:)

:-):-)

Ehhh co ja mam jej kupić kończy 31 lat:)Stara dupka;)

Gaja rozrabia i już zaczyna wchodzić mi na łożko...schodząc nie patrzy jak to robi;)

LIZA to widzę, że chyba jakaś noc słaba do spania;)

Kreatorka czytaj czytaj bo masz co:)

Eagle zrób też kawkę dla mnie;)

Perfecta co u Was???Co dzisiaj na obiad??

Ciekawe jak Emalia i jej Oleńka...biedactwo...trzymam kciuki!!

Kreatprka a co robisz???Jakie menu na roczek??

Wiecie, że wczoraj Czarna Wiedzma miała ur???

Cobra pisała mi smsa mieszka jej sie super...tylko brak jej neta!!!

Anecznik i Nadika jak Wasze dzieciaczki??

Dla solenizantów:

images

images

images

DLA JASIA PERFECTY:

images
images

images

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy życzy Ciocia Lena z Gają;)

W Dniu Pierwszych Urodzin życzę Ci dużo, dużo zdrówka, radosnej twarzyczki, wspaniałych zabaw i pięknych prezentów!!

OK my zmykamy się ubierać i mykamy na zakupki:)
Muszę Gai kupić sandałki bo wyrosła już z tych bobbi;)
Mąż pojechał do fryzjera a ja idę Gają pod prysznic;)

P.S Milka czekamy na fotki:)

Dziewczyny jakie teraz modne sukienki na impreże??

Ostatnia edycja:
reklama
ja wczoraj miałam strasznie zabiegany dzień rano logopeda z Tomkiem, później sama pędziłam do chirurga, a popołudniu znów z młodym na badanie słuchu, na szczęście tym razem udało się je zrobić poprawnie bo od stycznia to było nasze 3 podejście (bo raz nie chciał usnąć, a raz wybudził się juz na samym początku badania i nici z tego wyszły)
niestety wyniki się potwierdzają i zostaje tak jak jest - ale z drugiej strony nie pogarszają się i to tez jest duży plus - przynajmniej tej wersji się trzymamy

za to dziś mamy zaplanowany dzień lenia - przynajmniej ja - poza jakimś małym standardowym sprzątankiem, obiadem i może praniem nie robię nic więcej:-)

Gosiagro, MagdaM
widać że spotkanko udane a fotki boskie, Majusia zaczepiająca Kacperka urocza, mała kokietka Ci rośnie Gosiu, będzie łamać serducha chłopakom
rewelacyjnie sobie Kacperek radzi z chodzeniem - bardzo gratulujemy - mój póki co próbuje się puszczać i chwilke stoi sam bez trzymania ale przemieszczanie tylko na czterech lub na dwóch ale przy meblach i w łóżeczku
anecznik jak Kamilek się czuje dziś , mam nadzieję że juz nieco lepiej
Perfecta i jak odwiedziny u Marcelka? kciukasy oczywiście były trzymane, mam nadzieje że wszystko co najgorsze nie będzie konieczne
Klementinka super że taki udany dzionek i napewno o wiele milszy i mniej męczący niż jakaś duża imprezka urodzinowa, pięknie wyglądacie:-)
my też raczej w małym gronie my, dziadkowie i może chrzestna Tomka z rodzinką
Emalia a to łobuziak z Jasieńka ale jaki kochany i wie jak mamusię kupić, oj za takie wyznanie to nic tylko schrupać słodziaka i wybaczyć "pomoc" przy zakupach
a jak się Olcia czuje? dopadło ja jakieś choróbsko - mam nadzieje że nie - może udziela jej sie pomalutku stres przed wielkim wydarzeniem i stąd ta gorączka
lena Gajusia idzie jak burza z tymi ząbkami, gratki wielkie
nadika trzymam kciuki za koniec choroby
Aisa i jak imprezka roczkowa się udała? u nas była burza popołudniu ale mam nadzieję że Wam zabawy na tarasie nic nie zakłóciło?
Milka super że jesteście z powrotem i że wyjazd udany, mam nadzieję że wypoczeliście dużo i gratulujemy chodzenia Ercia, a jak chłopaki z wyjazdu pewnie też mega zadowoleni
Lizka i jak dzieciaki, poprawia się im nieco?
kreatorka owocnych przygotowań, a jak egzaminy? wszystkie juz zaliczone?

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Oczywiście składamy najlepsze życzenia roczkowe dla Karolinki, Jasia i Basieńki oraz dla 11- miesięczniaczki Natalci

witam sie i ja weekendowo:)

Lena ale się rozpisałaś :) u nas już ok,Natuś zdrowy i rozrabia, w nocy nie dał pospać bo się budził co chwilę, wiercił a o 5 już pobudka. Ładne rzeczy z tą koleżanką, taka stara dupa z niej jak ze mnie :-p w maju kończyłam 31 :szok:, nie wiem co na prezent, ja uwielbiam storczyki i od teściów dostałam i byłam bardzo zadowolona, w sumie to nie wiadomo co kupić takiej staruszce :)
fajnie że u Cobry ok :)
kreatorka udanej imprezki !!!
Liza to miałyśmy pobudkę o tej samej godzinie :)
eagle coś długo tą kawę robisz ;-)

no i ładnie Natan się obudził, zasnął mi o 8 i myślałam że dłużej pośpi po takiej nocce a tu nic, nie da mamie odpocząć

lenka z sukienkami nie pomogę bo sama w tym temacie jestem nieco do tyłu, a chciałaby sobie kupić jakąś letnia i nie mam pomysłu, może w tygodniu się gdzieś wybiorę

kasiaj. dzięki za podpowiedź z benzynką - zawsze miałam problem żeby usunąć resztki kleju po odklejeniu elektrod- zwłaszcza za uszkami a wczoraj wszystko zeszło idealnie

hej hej.
Lenko- Ola ma się trochę lepiej. W nocy wypociła się jak szczur. Miała aż krople na buzi. Gorączka już tak nie dobija i ogólnie lepiej wygląda :*

Jasieńku kochany, w dniu twoich urodzinek życzymy Ci kochanie samych uśmiechów na buzi i samych szczęśliwych dni. Wielkie buziaki od ciotki, Jasia i Oli :* :* :*

Z torcika płomyczek
Mruga do Jasieńka
Dziś Twój Pierwszy Roczek
Uroczystość wielka

Z życzeniami spieszą
Do wnuczka Dziadkowie
Jak bardzo się cieszą
Słowo nie wypowie

W uściskach cieplutkich
Wręczają Ci serce
By nie było smutków
W Twym życiu dziecięcym

Z torcika płomyczek
Robi śmieszne minki
Dziś Twój Pierwszy Roczek
Twoje Urodzinki

Zobacz załącznik 360322

Ostatnia edycja:
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miauuu... Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
bloemen.jpg
Jasienku Słodki i my również życzymy Ci z okazji taaaaakiej rocznicy wszystkiego naaaaaaaaaajnajanajanajaj!!!! Lilusia sle zalotnego buziaczka a ciocia ogromnego przytulaska:-):-):-)

Fajnie że u pozostałych chorujących dzieci też już lepiej :-D :-D Kamil ma się na tyle dobrze że nawet nie widzi mu się uciąć sobie przedpołudniowej drzemki :-( chyba coś mu się poprzestawiało przez tą chorobę.

Jak ja nie lubię lata i takich temperatur, jeszcze 11 niema a ze mnie się już leje :-(

Dla wspanialego Jasiulka, moc najlepszych zyczen, wiele radosci, pogodnych dni, zawsze usmiechnietej minki i samych dobrych ludzi na Twojej drodze zyczy Jas z mama!!!

a dla chorowitkow duzo zdrowka:**

reklama
Do góry