reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów roczniaków i miesięczniaków))
Coś widzę że ruch na forum zamilkł, widać że weekend się zaczyna
oj widać widać
Emalia jak Ola???
ZDEC kiedy sie zobaczymy??
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Lena zależy gdzie
No gdzies pośrodku
Milka26
Fanka BB :)
Witajcie szybciotko sie melduje przylecielismy w czwratekj ale do tej pory sie nie moge ogarnac. Wyjazd super szczegoly jutro dzis tylko skladam zyczenia naszym roczniakom bo troszke ich omonelam
Wrocilismy z chodzacym samodzielnie dzieckiem ) stan zebow sie nie zmienil nadal mamy 5 zabkow ostatni przebil sie miesiac temu
Wrocilismy z chodzacym samodzielnie dzieckiem ) stan zebow sie nie zmienil nadal mamy 5 zabkow ostatni przebil sie miesiac temu
Liza
Fanka BB :)
Druga weekendowo
nie spie juz od 5... a chlopaki dolaczyly do mnie 45min później ^,^
nie spie juz od 5... a chlopaki dolaczyly do mnie 45min później ^,^
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Hej wreszcie mam chwilę trochę podczytać co u Was zabieram się za lekturę
reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
gosiagro - niesttey zdjęć nie robilam, bo nabrałam tyle rzeczy, że nawet aparatu bym nie wcisnęła nigdzie moze następnym razem jak pójdziemy Zdjęcie super, Majeczka wygląda na zachwyconą towarzystwem :-)
Jako, ze wczoraj nie byłam na forum to dziesiaj składam spóźnione zyczenia dla wczorajszych miesięczaników i roczniaków, kochane dzieciaki rośniejcie zdrowo, sto lat :-) oczywiście także dla dzisiejszych szkrabów mających swoje swięto wszystkiego co najlepsze i sto lat
My jutro prawimy urodzinki, bo w poniedziałek byloby niemożliwe, mąż na popołudnie do pracy idzie, a poza tym rodzinka z daleka przyjedzie, mam nadzieję, że będzie super dziś zabieram się za robienie babeczzek i sałatki :-) juz się doczekać nie mogę
Jako, ze wczoraj nie byłam na forum to dziesiaj składam spóźnione zyczenia dla wczorajszych miesięczaników i roczniaków, kochane dzieciaki rośniejcie zdrowo, sto lat :-) oczywiście także dla dzisiejszych szkrabów mających swoje swięto wszystkiego co najlepsze i sto lat
My jutro prawimy urodzinki, bo w poniedziałek byloby niemożliwe, mąż na popołudnie do pracy idzie, a poza tym rodzinka z daleka przyjedzie, mam nadzieję, że będzie super dziś zabieram się za robienie babeczzek i sałatki :-) juz się doczekać nie mogę