reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów roczniaków i miesięczniaków:)))

Coś widzę że ruch na forum zamilkł, widać że weekend się zaczyna;)

reklama
Witajcie szybciotko sie melduje przylecielismy w czwratekj ale do tej pory sie nie moge ogarnac. Wyjazd super szczegoly jutro dzis tylko skladam zyczenia naszym roczniakom bo troszke ich omonelam

Wrocilismy z chodzacym samodzielnie dzieckiem :)) stan zebow sie nie zmienil nadal mamy 5 zabkow ostatni przebil sie miesiac temu

reklama
gosiagro - niesttey zdjęć nie robilam, bo nabrałam tyle rzeczy, że nawet aparatu bym nie wcisnęła nigdzie :-D moze następnym razem jak pójdziemy :tak: Zdjęcie super, Majeczka wygląda na zachwyconą towarzystwem :-):happy2:

Jako, ze wczoraj nie byłam na forum to dziesiaj składam spóźnione zyczenia dla wczorajszych miesięczaników i roczniaków, kochane dzieciaki rośniejcie zdrowo, sto lat :-D:-) oczywiście także dla dzisiejszych szkrabów mających swoje swięto wszystkiego co najlepsze i sto lat :-D:tak:

My jutro prawimy urodzinki, bo w poniedziałek byloby niemożliwe, mąż na popołudnie do pracy idzie, a poza tym rodzinka z daleka przyjedzie, mam nadzieję, że będzie super :-D dziś zabieram się za robienie babeczzek i sałatki :-) juz się doczekać nie mogę :tak:

Do góry