reklama
Klementinka - jak wam dzionek minął:-):-) torcik piekny, robiłaś ten truskawkowy?
eagle - super, że mąż już wrócił do pracy, na pewno to lepiej dla niego nie myśli się o chorobie, przynajmniej u nas tak było, na pewno szybko się ogarniesz i znajdziesz dawny rytm, buziaki:-)
kreatorka - fajnie, że dzień udany macie jakieś fotki :-)
emalia - zagłosowałam:-)
koriander - jak wam dzionek z mamą minął?:-)
Lencja - cieszę się, że skaza pokonana, piękny przyrost wagi
Liza, Lenka - gratuluje ząbków
zyrrafko, kasiuj, nadiko, anecznik - dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków!
Madziu - dziękujemy za miły spacerek
UWAGA - Majusia się zakochała w Kacperku Madzi, tak się dzisiaj do niego śmiała, ze własnego dziecka nie poznaje
Madziu mam nadzieję, że serce Kacperka nie jest jeszcze zajęte
A oto Majusia z Kacperkiem, najpierw delikatnie go paluszkiem zaczepiała a potem była odważniejsza by na koniec zaczęli się wymieniać patyczkami i kamyczkami, boooskie:-):-)
Madziu musimy szybko powtórzyć spotkanko
Zobacz załącznik 359989Zobacz załącznik 359988Zobacz załącznik 359986Zobacz załącznik 359987
eagle - super, że mąż już wrócił do pracy, na pewno to lepiej dla niego nie myśli się o chorobie, przynajmniej u nas tak było, na pewno szybko się ogarniesz i znajdziesz dawny rytm, buziaki:-)
kreatorka - fajnie, że dzień udany macie jakieś fotki :-)
emalia - zagłosowałam:-)
koriander - jak wam dzionek z mamą minął?:-)
Lencja - cieszę się, że skaza pokonana, piękny przyrost wagi
Liza, Lenka - gratuluje ząbków
zyrrafko, kasiuj, nadiko, anecznik - dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków!
Madziu - dziękujemy za miły spacerek
UWAGA - Majusia się zakochała w Kacperku Madzi, tak się dzisiaj do niego śmiała, ze własnego dziecka nie poznaje
Madziu mam nadzieję, że serce Kacperka nie jest jeszcze zajęte
A oto Majusia z Kacperkiem, najpierw delikatnie go paluszkiem zaczepiała a potem była odważniejsza by na koniec zaczęli się wymieniać patyczkami i kamyczkami, boooskie:-):-)
Madziu musimy szybko powtórzyć spotkanko
Zobacz załącznik 359989Zobacz załącznik 359988Zobacz załącznik 359986Zobacz załącznik 359987
Jesuuuuuuuu jaka duchota...
Eagle- Kochana super że mężus już do pracki wrócił - czyli zdrowieje jak mniemam ? I cieszę się ze angina sobie poszła! Gratulację dla sześciozębnego Tomaszka!:*
Gosiu- Piękne zdjęcia!!!!! Cudowna parka z Majuni i Kacperka! Majusia tak dorośle wygląda już Piękna z niej Księżniczka!
MadziaM- Kochana ale ten Twój Synek przystojniacha!!!!
Lenka- gratulejszonsy ząbkowe dla Gajuni!
Izia- Dobrze że już choróbsko sobie poszło precz! Ja to bym się na takie truskawkobranie wybrała...
Anecznik- Kochana zdróweczka dla Kamilka! Biedaczek na pewno się męczy. Oby szybko lekarstwa zadziałały!
Klementinka- Jak imprezkowo-roczkowy dzieonek minął?
Kreatorka- syrenki Super że się dzieonek udał!
Zyrafko- Kochana trzymacie się i oby Łukaszek szybciuteńko wyzdrowiał!!!!!Buziaki- przytulaki dla Was:*
Emalio- Kochana jak Ty się masz?
Kochane a ja mam prośbę o kciuki dla Marcelka - synka mojej koleżanki , którą poznałam w szpitalu przed porodem. Od dzisiaj sa w szpitalu znów na badaniach i ten pobyt będzie decydujący w podjęciu decyzji czy wytną mu nereczkę. Strasznie mi przykro że ich to musi spotykac bo to na prawdę wspaniali, dobrzy i przekochani ludzie. Biedne maleństwo Modlę sie cały czas za jego zdróweczko i proszę Was także o kciuki i modlitwy by jednak okazało się ż eoperacja nie będzie konieczna. Jutro jadę w odwiedziny do nich bo to ode mnie 4 przystanki pociągiem.
Przepraszam za prywatę ale wiem że bb- power działa , dlatego osmieliłam się poprosic o kciuki!
Eagle- Kochana super że mężus już do pracki wrócił - czyli zdrowieje jak mniemam ? I cieszę się ze angina sobie poszła! Gratulację dla sześciozębnego Tomaszka!:*
Gosiu- Piękne zdjęcia!!!!! Cudowna parka z Majuni i Kacperka! Majusia tak dorośle wygląda już Piękna z niej Księżniczka!
MadziaM- Kochana ale ten Twój Synek przystojniacha!!!!
Lenka- gratulejszonsy ząbkowe dla Gajuni!
Izia- Dobrze że już choróbsko sobie poszło precz! Ja to bym się na takie truskawkobranie wybrała...
Anecznik- Kochana zdróweczka dla Kamilka! Biedaczek na pewno się męczy. Oby szybko lekarstwa zadziałały!
Klementinka- Jak imprezkowo-roczkowy dzieonek minął?
Kreatorka- syrenki Super że się dzieonek udał!
Zyrafko- Kochana trzymacie się i oby Łukaszek szybciuteńko wyzdrowiał!!!!!Buziaki- przytulaki dla Was:*
Emalio- Kochana jak Ty się masz?
Kochane a ja mam prośbę o kciuki dla Marcelka - synka mojej koleżanki , którą poznałam w szpitalu przed porodem. Od dzisiaj sa w szpitalu znów na badaniach i ten pobyt będzie decydujący w podjęciu decyzji czy wytną mu nereczkę. Strasznie mi przykro że ich to musi spotykac bo to na prawdę wspaniali, dobrzy i przekochani ludzie. Biedne maleństwo Modlę sie cały czas za jego zdróweczko i proszę Was także o kciuki i modlitwy by jednak okazało się ż eoperacja nie będzie konieczna. Jutro jadę w odwiedziny do nich bo to ode mnie 4 przystanki pociągiem.
Przepraszam za prywatę ale wiem że bb- power działa , dlatego osmieliłam się poprosic o kciuki!
izia_tcz
Fanka BB :)
Perfecta żebyś wiedziała imprezka super a szczególnie te truskawki pod różną postacią mniam mniam
u nas też wieści od kolego masakra ich synek 2 raz w ciągu dwóch tygodni w szpitalu z podejrzeniem padaczki tyle że nie wiedzą skąd bo wyniki jej dotyczące były ok
u nas też wieści od kolego masakra ich synek 2 raz w ciągu dwóch tygodni w szpitalu z podejrzeniem padaczki tyle że nie wiedzą skąd bo wyniki jej dotyczące były ok
Klementinka
eagle ok, ale z pozostala zawartoscia musisz wziasc
Gosiu zrobilam jednak z czeresniami i brzoskwiniami, bo poki nie znajda przyczyny tego e. coli to nie jemy surowizny
zal truskawek ale z tym tez byl dobry
niesamowite ze juz nasze dzieci maja swoje sympatie;-)
Perfecta jednak postawilismy na swobode i spedzilismy sobie w plenerze caly dzien, Jas byl nawet po tym wykonczony i juz o 19 zasnal
a ja oszczedzilam brzuchalowi dlugiego stania w kuchni przy garach
impreze "za stolem" zrobimy w PL
trzymam kciuki za Marcelka
o, tak sobie spedzalismy urodzinki
Gosiu zrobilam jednak z czeresniami i brzoskwiniami, bo poki nie znajda przyczyny tego e. coli to nie jemy surowizny
Perfecta jednak postawilismy na swobode i spedzilismy sobie w plenerze caly dzien, Jas byl nawet po tym wykonczony i juz o 19 zasnal
Ostatnia edycja:
eagle ok, ale z pozostala zawartoscia musisz wziasc
Zobacz załącznik 360013
Super że się udało pospacerować Piękne zdjęcie!!!! Jaś jaki przystojniak a mamusia usmiechnięta!!!tylko sie chowała za okularami Mój Jasiek ma taką samą koszulkę i piłkę Winnie the pooh O ile to piłka taka miekka jak nasza
Klementinka
tak, pilka miekka a koszulka hm:-)
reklama