reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dla naszego kochanego mega przystojnego Jasienka!!!! Dla zdolnego biegacza Oskarka!!!!! Dla Kamila!!
Dzis konczycie pierwszy roczek, slemy wam najserdeczniejsze zyczenia kochane chlopaki!
Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.

Życzę Ci dobrego jutra,
przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu,
dużo czasu, pewności siebie,
podróży, pieniędzy i humoru.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! Same życzenia od rana. I my się przyłączymy.

Wszystkiego naj naj nalepszego dla Jasia, Oskarka i Kamilka!

U nas dziś kolejna nocka bez cyca juuuupi:) Klara wcale się nie domaga, gorzej jest w dzień sama próbuje sobie wyciągać ahhhh robie jej czasem przyjemność i daje possać żeby ściągnęła mi mleko to wtedy nic się nie liczy...:) Co ja powinnam teraz zrobić z mlekiem? iść dolekarza zeby dał cośna zatrzymanie laktacji? bo już mnie ostatnio troche pobolewało z boku, chyba mały zastój miałam:/
My dziś musimy zrobić zakupy :) no i może tatusiowi w pracy zrobimy niespodziankę:) Zmykam bo słysze że Klara się obudziła. Miłego dnia

aaaaa i zapomniałam i już dawno miałam zapytać:) Warszawianki co z naszym spotkaniem????????????????????????????????????Agast, Perfecta???????

olafasola-no właśnie jakieś spotkanko by się przydało wkońcu:-)
U mnie odwrotnie w dzień już dawno nie daje ale w nocy wyje i musze jej dać wczoraj pierwszy raz ją uśpiłam bez cyca na noc ale w nocy musiałam dać narazie zlikwiduje wieczorne karmienie a póżniej w nocy

lena-super kolczyki ja też na dniach musze się zdecydować bo jak nie teraz to póżniej będzie ciężko

dziekuje, dziekuje, dziekuje kochane za pamiec,
Jas wysyla kazdej pamietajacej ciotce slodkiego buziaka

wyslalibysmy tez kawalek tortu ale ten krem smietanowy najlepiej trzyma sie w lodowce

wczoraj robilismy go do 2 w nocy, tzn ja robilam, maz dopingowal
ale smak..... poezja, taki jak lubie
nie za slodki, delikatny, owocowy, mniam

a z wrozby Jas wybral pieniadz i dlugopis, potem zajal sie ksiazeczka do nabozenstwa
zaraz wybywamy w plener

naszym kochanym prawie blizniakom Kamilkowi i Oskarkowi zyczymy sto lat i wszystkiego najlepszego!!!

jolu co u was? jak zdrówko?
Lencja - noooooo gdzieś Ty była Kochana Jak Nelci oczka? I jak Wy się czujecie po tej jelitówce?

A podziewałam się tu i ówdzie :) zwykle zbyt zmęczona by komp włączyć.
Byłam dziś z Nelcią na kontroli u pediatry, oczka ok, do jutra mamy jeszcze kropelki z antybiotykiem podawać by kuracja była pełna, uszka czyste i zdrowe, osłuchowo jest czysto, gardło ok. Ma kaszelek ale to chyba od śliny, tak to sobie tłumaczę.
Po jelitówce już tylko wspomnienie zostało i wszystko jest ok.
Minęły nam już 2 tygodnie na mm i wszystko jest ok, więc
SKAZA POŻEGNANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rofl::-):-D:laugh2:
no i przez te 2 tyg Nela przybrała 550 gr a przez poprzednie 2 miesiące tylko 150 gr, jestem bardzo ciekawa od czego to jest uzależnione...

Kochana, w ccc (choc z zasady nigdy tam butow nie kupuje:))) za cale 39zl, haha Są skórzane, mają sztywny zapiętek i elastyczną podeszwę. Coz więcej do szczescia potrzeba:))
Zgadzam się w pełni, butki są dobrze wykonane, śliczne iw fajnej cenie :))) My mamy najmniejsze jakie są czyli 19 i są jeszcze trochę za duże, no ale nam póki co tylko do wyglądania służą :p

A co do przekuwania uszek to jestem nieco zaskoczona bo mnie to nawet do głowy jeszcze nie przyszło.... A u Was córeczki już mają biżuterię w uszkach!!!

Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich solenizantów no i ba... trzeba tu napisać jubilatów bo to przecież poważny jubileusz 1 rok :))))

Postaram się Was teraz ciut nadrobić, mam nadzieję, że mi się uda:)

Perfecta dziękuję lepiej ale do końca tygodnia jeszcze na antybiotyku ,a ty co burzy się boisz? Ja ją uwielbiam fajnie to wygląda jak pioruny uderzają a mam koleżankę ona i jej mama tak się boją że jak wali to do łazienki bo bez okna mają albo do szafy włażą hihi
a miałam zapytać dziewczyny z Trójmiasta widzę że jesteście chętne na wycieczkę na kaszuby a nie macie ochoty wybrać się 25 czerwca ?na złotej górze k.kartuz jest fajna impreza truskawkobranie my się wybieramy może macie też ochotę?

reklama
Hej
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów...!!!

U nas choroba dzieciakow chyba przechodzi, w kazdym badz razie modemu sie mocno odrywa... leki podzialaly, tylko Hania zaczyna marudzic ze ucho ją boli, i zaczynam sie martwic... dajejej po kropelce do niego takiego preparatu co mam i mam nadzieje ze szybko ja odpusci.... Bo wiecej problemow nam nie potrzeba....:-(
U nas wczoraj strasznie burze byly.... u brata w stodole piorun walnol, dobrze ze byla pusta...:no: a w nocy nie spalam o tak chuczalo u nas i wogole...:no: nienawidze burz....

Miki ma juz 8 zebow! szybko nadgonil :tak:

Do góry