reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dobry wieczór:D

Dzisiaj wszystkie dzieciaczki są solenizantami więc wszystkiego najlepszego dla nich:)

agast - pokoik prześliczny:) A sandałki cudowne... zaczynam żałować że nie kupiłam małej takich odkrytych (ale można to jeszcze nadrobić:pP powiedz gdzie je nabyłaś?:)

lena - Gajka mocno płakała na przekłuwaniu?? Tak się zastanawiam też, ale mama mi cały czas mówi że to jeszcze za wcześnie, ale coś mi się nie wydaje...

reklama
hej:) ja tylko na chwilkę, zawiadomić Was,że jesteśmy nad Morzem:) w pt będę w domu to wlepię pare zdjęć. Mężuś wziął w końcu tacierzyński i jesteśmy w Kołobrzegu:p macie pozdrowieńka od niego, bo siedzi przy mnie i o każdą po kolei wypytuje:pP
Lena - ale z Gai fajny łysolek:p mam nadzieję,że nic jej nie będzie się działo po przekłuciu tak jak Jadźce:)
zdec - na własnym przykładzie mogę Ci powiedzieć,że Jagodę nie bolało, płakała z 10sek, ale to dlatego że przestraszyła się chyba tego pyknięcia pistoletu przy uszku. Moja mama też mówiła że za szybko, ale wielu znajomych mówiło że im prędzej tym lepiej. Na szczeście nic sie nie działo, pare razy złapała się za ucho i dziwiła co tam ma,ale nie ciągła. teraz już ją to nie interesuje, a przekłute miała dwa tyg temu.

Ostatnia edycja:
Wszystkim dzieciaczkom dzisiaj naj najlepszego i samych słonecznych dni :) Wielkie buzi od cioci.

Dzisiejszym jubilatom też życzę wszystkiego naj naj naj:-D

Gajusiu serduszko ty moje wyglądasz prześlicznie :*

Dzień dobry Pierwsza:)

Matko i córko jaką mieliśmy burzę w nocy,... Ja prawie pod stołem siedziałam:) 4 godzinna burza... Masakra... Pierwszy raz w życiu pioruny mnie oślepiały , normalnie jakby mi ktoś przy samych oczach żarówkę 120 zapalił. Szok Kilka razy trzasło koło nas bo od razu i błysk i huk był. Ale dzięki tej zasranej burzy dziaij jest super powietrze:)

Ola- Udanego wypoczynku Super że pobędziecie troszke więcej razem!
Lencja - noooooo gdzieś Ty była Kochana Jak Nelci oczka? I jak Wy się czujecie po tej jelitówce?
Zdec , Lencja- Sandałki pikne:)
Lena- Gaja pięknie wygląda z uszkami ustrojonymi:) A jaki cudny usmiech na pierwszym zdjęciu:)
Kolenderko - Łer Ar JU??? Pewnie wczoraj odpoczywałyście :) A nie przeciesz masz Mamusie w domku. I pewnie łapiecie każda sekunde razem! Buziaki dla Was :)
Zyrafko - Kochana jak Łukaszek????
Izia- a czy Cię chorubsko juz opuściło?
A Eaglunia gdzie Ju Ar?
A Kasiek - Ar Ju Du Ju ? Łer Ar Ju MAj Dir?

Ostatnia edycja:
Jasiowi:-):-):-) Oskarkowi i Kamilowi tysiąc buziaków z okazji wkroczenia w jakże męski wiek:-) sto lat, sto lat!!! Rośnijcie zdrowo z uśmiechem na ustach:-):-)
default.jpeg

W życie wesoło, jak jaskółeczki,
wpłynęły rok temu małe łódeczki.
Na ich pokładzie Jaś , Oskarek i Kamilek stoją,
żagle napinaja, nic się nie boją.
Krzyczą ochoczo: Niech moja mama o swego synka się nie boi,
ja mamo droga sobie poradzę, bo przecież zawsze przy mnie stoisz!
Kochani rodzice, ja się nie "mażę",
nie straszni mi są nawet korsarze
i przez ocean życia przepłynę
z głową do góry - bo jestem Waszym synem :)
A my życzymy:
pomyślnych wiatrów małym łódeczkom na Wielkim Życia Oceanie,
szczęśliwej drogi, gdziekolwiek popłyniesz Malutki Kapitanie

Wszystkiego najlepszego dla dziesiejszych solenizantów Jasia , Kamilka i Oskarka kończących 1 roczek swojego życia!!!!!

agast - pokoik prześliczny:) A sandałki cudowne... zaczynam żałować że nie kupiłam małej takich odkrytych (ale można to jeszcze nadrobić:pP powiedz gdzie je nabyłaś?:)
Kochana, w ccc (choc z zasady nigdy tam butow nie kupuje:))) za cale 39zl, haha Są skórzane, mają sztywny zapiętek i elastyczną podeszwę. Coz więcej do szczescia potrzeba:))

Co do kolczykow to ja nie przebijam Jagodzie po tym jak Hance się paskudzily przez 2 miesiące az trzeba było wyjąć:((

Ostatnia edycja:
Wiesz co pytałam dwóch kosmetyczek i kazda z nich powiedziała to samo, żeby przekłuć jak beda małe albo jak uz swiadome ok 5 roku bo powiem Ci ze gaja ma 11 m-cy a daa czadu musiałam ja na siłe przytrzymać niestety;(
Do tego zbiła lakier za który musiałam zapłacic 25 zł więc kolczyki wyniosły nas 60 ;)
Nic jej nie jest nie ma nawet czerwonego!!!

reklama
Witam witam.
Dziś już mija pierwszy roczeka
na mej głowie pierwszy roczek
więc zapraszam Was do siebie
zabawimy się jak w niebie
Będzie tort a na nim świeczka
uśmiechnięte me usteczka
oprócz tortu mnóstwo soku
i tak bedzie juz co roku`

Wszystkiego co najlepsze dla dzisiejszych roczniaczków Jasieńka, Oskarka i Kamilka
:* :* :*
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Co do przebijania uszków to ja jestem za tym aby robic to jak dziecko jet małe. Moja siostra przebiła szybko córce i nic sie nie działo, a ja Oli przebiłam jak miała2 i pól roku i był cyrk na kółkach, bo jej kolczyk spadł, nie dała sobie założyć z powrotem i miała drugą raz przebijane jedno ucho. A tak sie rzucała ,że ma krzywo.

Ploszę was o głosiki
Pokochaj zmiany od pierwszego kroczku na Facebooku | Facebook

Do góry