reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie:)
Wszystkie Moje Kochane Mamusie - najwspanialszego dla Was! miesięczniakom też najlepszego!
a ja nie miała czasu nawet żeby Was podczytać! Wczoraj szykowałam się,że usiądę przed kompem, ale musiałam zawieść moją mamuśke na pogotowie, bo jej ość w gardle ugrzęzła:(( masakra była:(
a ja dzisiaj dostałam kwiatki:)
eagle - zdrówka
kasiuj-super że miałaś taki udany dzień! Oby więcej takich!

reklama
klementinka nie strasz mnie z tym kręgosłupem :) mam nadzieję że u mojego na kolanie pozostanie
kasiaj super że taki dzień udany, życzę by każdy kolejny też był zaliczany do tych udanych
zyraffka ja na Twoim miejscu też już bym nie spytała dziadka o spacer, nie to nie łaski nie robi!! u mnie jest tak , że teście chętnie by wszędzie Natanka zabierali - problem w tym, że ja nie zawsze jestem chętna go oddawać i rzadko wychodzą z nim na spacer, najczęściej jesteśmy w ogrodzie za domem i oni wtedy się nim zajmują a ja mam wszystko pod kontrolą :) chyba zbyt nieufna wobec nich jestem

Ostatnia edycja:
nadika to mój tata tak mi odpowiedzial, gdyby teść to miałabym to gdzieś a tak mi się przykro zrobiło, bo cały dzień się małym zajmuje i poprostu czasami mam dość, nie powiem tata się pobawi z Łukaszkiem kilka razy dziennie po 3 minuty, normalnie beknąć nawet sobie nie zdążę. Nawet mi wózka nie schowa jak mnie powiem, wczoraj chodził kilka razy do piwnicy i nie pomyslał żeby zanieść wózek, za dużo chyba narzekam.

perfecta jak ciśnienie?

Kochane!
Bardzo dziękuję za życzonka.....Jesteście cudowne....Wam kochane mamusie również zyczę samych szczęśliwych chwil....radości i samych satysfakcji z wychowywania naszych pociech.....
Ja miałam cuuudowne urodziny....Po powrocie z pracy do domku...Czekały na mnie dwa duuuże bukiety kwiatów,,....Jeden od P. a drugi od Polci z okazji dnia mamy...do tego dostałam kubek z napisem kocham swoją mamusię i z naszymi wspólnymi zdjęciami...(moimi i Polci).Miałam łzy w oczach....P. wybrał piękne zdjęcia na ten kubek i do tego była kartka z Polci zdjęciami i życzeniam z w środku.....A wieczorem P. zabrał nas na kolację do restauracji....Poszliśmy do restauracji w której pracuje nasz przyjaciel....Zamówiony przeze mnie deser dostałam razem z zapaloną świeczką i prezentem od niego i jego żony.....I znów się wzruszyłam....To moje najlepsze urodxziny!!!!
Sorry że Was nie podczytam....ale Polcia już spi a my spędzamy dalej romantyczny wieczór.....
kasiuj - nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę że miałaś w końcu udany dzień.....Oby już tylko takie miłe chwile towarzyszyły wam każdego dnia

aniach Może to rzeczywiście 3dniówka?
eagle Wracaj do drówka jak najszybciej
gosiagro Filmik jest nagrany w aparacie mojej mamy, a ja nawet ze swojego aparatu od kilku miesięcy nie mam zrzuconych zdjęć ;-)Poza tym nawet nie wiedziałabym, jak filmik wgrać;-)
kreatorka Przestań się lenić, bo zepsujesz sobie dotychczasową średnią;-):-) Też już się musiałam wracać po buta Emilki. Na szczęście znalazłam zgubę:-)
klementinka Też jakoś nie mam ochoty na imprezę urodzinową i chętnie wybrałabym się gdzieś w plener świętować.
Agi Piękne urodziny :tak: ja swoich raczej nie świętuję
kasiaj Fifi wygląda na bardzo zadowolonego :-)
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów- małych i dużych!!!!!!!!:-) I dla wszystkich mam!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla najlepszych mamusiek na świecie!!!!!!!!!!!!!

Dla dzisiejszych milusińskich , sto latek i dużo zdrówka!!!!!!!

Agusiu kochana ,żyj nam sto lat i oby wszystkie twoje marzenia się spełniły :* !!!!!!!

Aguś Sto lat sto lat w zdrowiu, szczęściu i bogactwie ;-)
Wszystkim zaległym Solenizantom i Jubilatom również najlepszości!!
No i wielkie całusy dla wszystkich mamuś

No i melduję, że żyję. Jeszcze kilka tygodni zadymy w pracy i będę znów tu częściej bywać...

KasiaJ- miło było Cię poznać Kochana! Te kobity na sali od razu wydały mi sie jakieś niemiłe- dziwnie się tam czułam.... Mam nadzieję, że następne nasze spotkania będą już w milszych okolicznościach i wśród "swoich" i nie będziemy się nigdzie spieszyć! A mój zięć absolutnie przecudowny!!!

Pierwsza POrannie;)
Gaja juz buszuje a Marcelek mruczy;)
A ja dzisiaj zaliczam fryzjera i kosmetyczke;)

Boszeee nie zyje Małgorzata Dydek;(BYŁA w czwartym miesiącu ciąży;(
[*]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się porannie!
Okropna wiadomość ! Łzy mi poleciały jak włączyłam tvn24 i zobaczyłąm żółty pasek... To straszne... Styrasznie to niesprawiedliwe:(
[*]
[*]
Zyrafko Kochana jaki jezdzik kupiłaś Łukaszkowi???
Dziewczynki moje Kochane Jakie prezenty kupujecie/kupiłyście na roczek???? Ja mam jakiś mętlik w głowie totalny!!!! Ostatnio jeżeli chodzi o zakupy dla Jasia to dostaję ptasiego rozumu:( POMOCY:) może coś zgapię:) Ja to bym cała wypłatę męża wydała na te prezenty ... bo chciałabym mu wszystko fajne kupić i jeżdzik i domek taki ogrodowy i ślizgawkę i samochód little Tikes (taki jak na zdjęciach KasiJ) :) i wogóle to wszystko bym mu kupiła :p:) Ale moją mądrzejsza połówka mówi STOP:) Jedna rzecz w porywach do dwóch:p:) HELP , HIELFE , ASCUR , POMOŚCI - tłomaczę POMOCY , POMOCY , POMOCY ,POMOCY!:)

Do góry