reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Copy of DSC08633.jpg

Przedstawiam swojego bączka!!! z nudów maszynką "przycięłam" mu włoski ;)

agi- to co piszesz o tych lekarzach, to poprostu niesamowite, ciekawe po jakich studiach można tam lekarzem zostać, po filozofii???

kasiek- ja jak Łukasz wymusza coś płaczem to staram się już nie zwracać uwagi, jeśli jest u mnie na kolanach to go odkładam na podłogę i czekam aż się uspokoi lub próbuję odwrócić jego uwagę czymś innym. Myśle, ze to już czas aby zacząć uczyć nasze dzieci co wolno a czego nie wolno. Naucz może małego zeby schodził tyłem, ja Łukasz nauczyłam już dawno schodzić mówiłam na to komandos:) hehe teraz schodzi sam z tym ze oczywiście zawsze jestem obok niego jak jest na tapczanie czy łóżku bo nigdy nie wiadomo czasem mu się cos pomiesza i chce głowa w dół:)

kasiajanicka- świetny ten samochód, kupiłabym Łukaszkowi ale dziadkowi szkoda miejsca:/ żartuje, narazie niech w jeździku pojeździ a później może coś innego wymyślę.

lena- lalka za 180zł :szok:

kasiu- tez bym się zastanowiła nad biznesem jakbym musiała w domku z Łukaszkiem siedzieć a tak to troche mi pracy szkoda, tym bardziej, że zawsze zakładając firmę ryzykuje sie. Może poczytaj o jakiś dotacjach na rozwinięcie własnego interesu?? Ja się na tym nie znam więc nie doradze

uciekam na obiadek

pyszny obiadek mój tata zrobił:))) świeza rybka i pieczone ziemniaki i mizeria z pałeczkami:-D
a teraz żeby sie dobić serniczek mamy i kawka:-D

olafasola Łukasz miał zielony katar który trwał 2 tygodnie, z tym, że pod koniec już wydzielina była przeźroczysta. Mam nadzieję, ze u was katarek szybko minie! Nasivin i sterimar stosowałam

kasiek- aż trudno uwierzyć że Damianek taki Łobuziaczek:)) jest słodziachny:)

Dziewczyny wiem ze jeste odpowiedni wątek ale nikt mi nie odpisał więc jeszcze tu zapytam- czy możecie polecić wózek parasolkę, macie jakąś sprawdzoną i wartą kupienia?

Ostatnia edycja:
Zyrraffka - ja mam Chicco London i niby jest ok, lekutka i fajnie się prowadzi ale mam wrażenie że młody dziwnie w niej siedzi, ale nie mam porównania bo innej nie miałam... jak będę (jeśli w ogóle) miała drugie dziecko, to raczej na 95% kupię Maclarena, widziałam na żywo i wsadziłam młodego... ahhh, bajer!!! ;)

Cześć dziewczynki ! ostatnio nie mam weny do pisania jestem wykończona tą chorobą dzisiaj znowu dawka antybiotyku na 7 dni ciekawe czy to będzie w końcu ostatni

reklama
Witajcie:)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!:)

zyraffka ja polecam Maclarena:) Jest świetny;) Dla chłopców jest taki super niebieski:)) Ja jestem nim zachwycona;)

Do góry