reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześc Mamuśki:)
Wszystkiego Najlepeszego z okazji Dnia Matki!!!

Eagle dużo zdrówka!!!!!!!
Kreatorka- gratuluję zdanego egzaminu! szkoda bucików, my tez raz zgubiliśmy na spacerku i się wracałam, na szczęście jakiś przechodzeń musiał podnieść i położył na murku, bo w sumie po co komuś jeden bucik
Asencja- kciuki zaciśnięte za pomyślne wyniki badań!!
Klementinka z roczkiem zróbcie tak jak gosiagro radzi, tak by Wam i Jasiowi było jak najlepiej. U nas Natek po roczku był bardzo rozkojarzony, zmęczony i w nocy obudził się z płaczem, dla takiego małego dziecka to duże przeżycie tymbardziej jak nie jest przyzwyczajone do tłumów i hałasu w domu
AniaCH biedny Filipek :( zdrówka dla niego!!!!

a ja przez 2 tyg mam męża w domu, jest na zwolnieniu bo od tygodnia coś mu się stało w kolano i chodzić nie może, okazało się że zapalenie ścięgna, ciekawe czy da mi popisać na BB :)))) mąz wziął się za siebie zaczął biegać i od razu kontuzji się nabawił.. ale podziwiam go bo przeszedł na dietę Dukana i tak rygorystycznie się do niej stosował że przez 3 tyg schudł 12kg :szok: teraz już wiem co to znaczy Dieta Dukan i wszystkie które stosujecie tą diete bardzo podziwiam, ja bym tak nie umiała więc moje wielkie uznanie dla Was!!!!
a dziś w Dzień Dobry TVN był jeden z założycieli naszego portalu (ehh zapomniałam jak się nazywa)

reklama
no wlasnie, zaraz poczytam,jeszcze nieodwiedzany przeze mnie watek o przyjeciach urodzinowych. Filip chyba bedzie mial dwa,a nawet 3.... Postanowilam juz,ze odbedzie sie w niedziele przed urodzinami. Zaprosimy znajomych tych z dziecmi,jak i rowniez bez. Nastepnego dnia,przyjda moje 3kolezanki z dzieciakami,a w sierpniu jak pojedziemy do Pl to zrobimy Filipowi przyjecie z okazji 14miesiecy:)zeby byla rodzinka.

Dzis mielismy znowu okropna noc. Juz nawet myslalamo pogotowiu,bo Filipowi od popoludnia temperatura nie spadala ponizej 37.7. w nocy bylo ponad39. Nie pomogla chlodna kapiel,oklady, ani paracetamol. O polnocy dalam Ibum i robilam zimne oklady na glowke, kolo 2temp. spadla i zasnal w miare spokojnie. Rano znowu temp,ale juz taka do 38. Jest taki slabiutki, teraz spi ;( Katarek jakby ciut mniejszy,ale tylko ciut...
oo wlasnie sie obudzil...
chyba zrobimy podobnie, jak bedziemy w PL to zrobimy party na 14 miesiecy dla rodziny bo smutno bez nich
jezeli chodzi o goraczke to nie martw sie, do 39 nie jest tak zle u dzieci, zbic sie nie da wiecej niz o jeden stopien wiec jak schodzi do 38 to jest ok
tylko nie rob zbyt zimnych okladow na czolko bo moze dostac szoku termicznego albo drgawek
moze ma trzydniowke?
cześc Mamuśki:)

Klementinka z roczkiem zróbcie tak jak gosiagro radzi, tak by Wam i Jasiowi było jak najlepiej. U nas Natek po roczku był bardzo rozkojarzony, zmęczony i w nocy obudził się z płaczem, dla takiego małego dziecka to duże przeżycie tymbardziej jak nie jest przyzwyczajone do tłumów i hałasu w domu

a ja przez 2 tyg mam męża w domu, jest na zwolnieniu bo od tygodnia coś mu się stało w kolano i chodzić nie może, okazało się że zapalenie ścięgna, ciekawe czy da mi popisać na BB :)))) mąz wziął się za siebie zaczął biegać i od razu kontuzji się nabawił.. ale podziwiam go bo przeszedł na dietę Dukana i tak rygorystycznie się do niej stosował że przez 3 tyg schudł 12kg :szok: teraz już wiem co to znaczy Dieta Dukan i wszystkie które stosujecie tą diete bardzo podziwiam, ja bym tak nie umiała więc moje wielkie uznanie dla Was!!!!
a dziś w Dzień Dobry TVN był jeden z założycieli naszego portalu (ehh zapomniałam jak się nazywa)
wlasnie tez tak mysle, spedzic caly dzien w kuchni, potem sie stresowac impreza a na koniec uspokajac Jasia to jakos mi sie nie usmiecha
co innego jakby rodzinka mogla przyjechac
tez mam chlopa w domu, juz od miesiaca, od kolana mu sie zaczelo, na kregoslupie skonczylo
a ja dostaje z nim bzika

Dzień dobry?! Wszystkim solenizantom wszystkiego co naj naj lepsze mamusiom pociechy z dzieciaczków .
Kasiaj gratuluję dnia należał ci się od dawna oby takie były wszystkie

Klementinko- napewno taka opcja byłaby ciekawsza dla Jasia, ja też wolalabym tak spedić roczek Łukaszka jakims wypadem w ciekawe miejsce ale nie ma takiej możliwości:((musze zaprosić rodzinę i koniec kropka. Niedługo dowiesz się zapewne kto siedzi w brzuszku córeczkaq czy synek:-)kiedy masz usg?

aniach- może to trzydniówka skoro taka wysoka temp.?

kasiu- super że dzień taki udany:)))ciesze się że Ty się cieszysz:) Jak picie mleczka idzie???

Z Łukaszkiem prawie cały dzień na dworku spędziliśmy, cieplutko dzisiaj było. Na osiedlu Łukasz znalazł kolegę w swoim wieku razem się bawili na placu zabaw. Jeżdzik wypróbowany już drugi dzien, Łukiemu bardzo się podoba i mi też, zawsze to jakaś odmiana, nie tylko wózek. Myslałam, ze ja będę wychodzić z Łukaszkiem na spacer po mieście z wózkiem a po popołudniowej drzemce dziadek po osiedlu bedzie smigał z Łukaszkiem w jeżdziku (młody dziadek 48 lat na emeryturze) wczoraj się zapytałam czy z nim wyjdzie to powwiedział ze mu się nie chce, dzisiaj już go nie pytałam, za dumna jestm zeby się prosić i też nie wykazał zainteresowania, bardzo mi przykro jest z tego powodu ale cóż, nic nie poradzę.

reklama
Do góry