reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

oczywiście również najlepsze życzenia dla solenizantów małych i dużych

roczniaków Huberta, Jędrzejka i Martynki oraz miesięczniaków Gajusi, Polci, Filipka i Kubusia
i tych odrobine starszych Perfecta, Agi

u nas bez zmian, oko nadal tak sobie ( wdała się jakaś bakteria i niestety konieczny okazał się antybiotyk) a żeby było ciekawie to wczoraj przyplątała mi sie jeszcze angina ( nieszczęścia naprawdę chodzą parami)
tak więc siedzenie w domku przymusowe i jakoś tak weny na pisanie nie mam

reklama
Najpiękniejsze życzenia dla Kubusia i Martynki!!!

Agi- sto latek i wszystkiego co najwspanialsze:))

asencja powodzenia na badaniu, az mnie ciarki oprzechodza jak je sobie przypomnę :(

aniach- oby Filipek szybko przestał się męczyć bidulek

gosiu- mój Łukaszek zawsze wstawał o 6 albo i wczesniej bez znaczenia czy kładłam go o 19 czy po 21. Teraz się przestawił i śpi do 7:)))

eagle współczuję zdrowiej szybkO!!!

dlaq WSZystkich Mam- samych pieknych chwil z naszymi dzieciaczkami

kurcze 2 tygodnie do roczku a ja nie mam natchnienia na planowanie;/

:-)Hej dziewczyny :-) przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam forumowych :tak: a także dla naszych roczniaków, miesięczniaków i mam urodzinowych :-):-D:cool2:
Egzamin mam zaliczony na 4,5 teraz trzeba się będzie trochę spiąć z nauką, ale kompletnie mi to nie idzie, a najgorsze, że główną przyczyną jest moje lenistwo :baffled:

U nas tez roczek zbliża się wielkimi krokami, a ja nie mam nic jeszcze zaplanowane :baffled: za dużo tego wszytkiego...
Kupiłam przedwczoraj Ninie takie sliczne balerinki w coccodrillo, mąż wziął ją wczoraj na spacer, a ona gdzieś jednego ściągneła i wyrzuciała :-( przeszli dwa razy drogę, ale buta nie odnaleźli, to sie nazywa szczęście zgubić buta na pierwszym spacerze w nowym nabytku ;-) ale Nina potrafi... :-D

My po spacerku Jasiek padł i przysżły chmurki i zimnica się zrobiła wiec musiałam go na górę przytachać i teraz trza kawkę wypić bo cisnienie ssssspaaaadaaaaaaaaaaaa...........:)
Eagluniusiuniusiuniu:):) - Kochana zdrowiej szybciutko!!! Niech oczko szybko się goi a angina idzie PRECZ A KYSZ!!!! Kochana pisąłam już Asencji o naparze z majeranku. Ja od czasu ciąży jak mam kaszel , anginę ból gardła zawsze sobie trzaskam 2 razy dziennie i pięknie pomaga!!!! Zdrów2eczka Kochana :*:*:*:*
Kreatorka- gratuluję zdanego egzaminu!
Zyrafko- Super że Łukaszek daje Ci pospać!
Asencja- brrrr pamiętam ... Jedna z najgorszych rzeczy które piłam... MASAKRA i plu godzinne czekanie na pobranie krwi z tym posmakiem słodkim w BUZI ....wrrrr Kochana trzymam kciuki za badanie!!!!
Koniczynko- Gratulacje dla Emilki!!!!!!!!!!!!!!
Gosiu- heheh to chyba się z Jaśkiem zgadała Majunia bo on wczoraj po małej imprezce z teściami poszedł spac o 21:30 i myslałam że da się wyspać a tutaj 5:20 Pobudka! A teraz jest marudząco- pierdzący troszkę przez to:)

Królestwo za kawę!!1
....................................................

BUM BUM - CIŚNIENIE WŁAŚNIE MI SPADŁO:p

u nas bez zmian, oko nadal tak sobie ( wdała się jakaś bakteria i niestety konieczny okazał się antybiotyk) a żeby było ciekawie to wczoraj przyplątała mi sie jeszcze angina ( nieszczęścia naprawdę chodzą parami)
tak więc siedzenie w domku przymusowe i jakoś tak weny na pisanie nie mam
[/COLOR][/COLOR]
zdrowiej, pewnie ta angina to tez od oka, albo oko od anginy
kurcze 2 tygodnie do roczku a ja nie mam natchnienia na planowanie;/
my mamy dokladnie tydzien a tez jestem daleko w polu jezeli chodzi o przygotowania
nie mam pomyslu, nic mi sie nie chce, nie wiem co zrobic zeby i dorosli i dzieci byli zadowoleni
ehhhh, na dodatek rodziny nie bedzie
najchetniej zrobilabym dla nas tylko torta i jakos fajnie dzien spedzila ale sie zanjomi juz dopominaja
moze ich olejemy i rzeczywiscie pojedziemy na caly dzien nad jezioro a potem pojdziemy cos dobrego zjesc
mysle ze dla Jasia to byloby fajniejsze niz caly dom gosci

Gosiagro sie uchichralam z Majusi, jaka dzielna, trzymala sie naprawde dobrze

wszystkim mamusiom zycze zero chorob, duzo usmiechu, bezbolesnego zabkowania i sukcesow dzieci

a solenizantom i jubilatom sto lat i wszystkiego najlepszego

no wlasnie, zaraz poczytam,jeszcze nieodwiedzany przeze mnie watek o przyjeciach urodzinowych. Filip chyba bedzie mial dwa,a nawet 3.... Postanowilam juz,ze odbedzie sie w niedziele przed urodzinami. Zaprosimy znajomych tych z dziecmi,jak i rowniez bez. Nastepnego dnia,przyjda moje 3kolezanki z dzieciakami,a w sierpniu jak pojedziemy do Pl to zrobimy Filipowi przyjecie z okazji 14miesiecy:)zeby byla rodzinka.

Dzis mielismy znowu okropna noc. Juz nawet myslalamo pogotowiu,bo Filipowi od popoludnia temperatura nie spadala ponizej 37.7. w nocy bylo ponad39. Nie pomogla chlodna kapiel,oklady, ani paracetamol. O polnocy dalam Ibum i robilam zimne oklady na glowke, kolo 2temp. spadla i zasnal w miare spokojnie. Rano znowu temp,ale juz taka do 38. Jest taki slabiutki, teraz spi ;( Katarek jakby ciut mniejszy,ale tylko ciut...
oo wlasnie sie obudzil...

reklama
zdec - super, to jesteśmy umówione:-) ktoś jeszcze się pisze??

eagle - dużo zdrówka! tfu, tfu przepędzamy choróbska

zyrraffka - mam nadzieję, że mojej Majusi też się tak odwidzi:tak:

kreatorka - gratuluje egzaminu, a butków szkoda:-( ja co chwilę na spacerze patrzę czy ma, bo ona lubi je sobie odpinać, tak jak kapelusik uwielbia wyrzucać:dry::dry:

Pefecta - to się dobrali:-D:-D

Klementinka - myślę, że powinniście zrobić tak jak wy chcecie i czujecie a nie jak chcą znajomi, w każdym razie życzę Wam, aby ten dzień był dla Was i Jasia wyjątkowy:tak: jak się czujesz? chyba niedługo idziesz podglądać maluszka?

Do góry