reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów! 11- miesięcznego Kubusia i rocznej Martynki!!!! Rośnijcie zdrowo i z uśmiechem na buziakach!!!!

Wszystkim tu obecnym Mamusiom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji dnia Matki!!! Jesteście najwspanialszymi Mamami na Świecie !!!!!!! To dla mnie zaszczyt należeć do tak zacnego grona!:)
MAMA
Słowo znane i kochane,
przez przypadki odmieniane:
Mama, Mamy, Mamę, Mama,
no i jeszcze Mamie, Mamo
kto sie co dzień z losem zmaga?
czyja rada nam pomaga?
komu można troski zwierzyć?
kogo swoja miłością zmierzyć?
z kim najchętniej pogadamy
i bezpiecznie czas spędzamy?
o kim dziś mówimy szczerze?
w pracy, w domu, na spacerze,
rano, w nocy, po południu,
w maju, w sierpniu, oraz w grudniu
bądź przy dziecku, Matuleńko,
blisko, bliżej, bliziuteńko-
z Twą miłością łatwiej żyć
i człowiekiem dobrym być.

reklama
witam sie i ja,

na wstępnie najserdeczniejsze życzenia dla naszych dzisiejszych solenizantów!!!
Dla wszystkich mamuś buziaki!!!!!!!!
A dla Agi najlepsze życzenia urodzinowe! Sto lat, sto lat!
Zobacz załącznik 357521

zdec- właśnie to późniejsze zasypianie dziś nie zdało egzaminu:confused:, wczoraj miała późnym popołudniem drzemkę, której zazwyczaj nie ma i zasnęła po kąpieli zamiast o 19:30 jak zwykle to dopiero o 21 a dziś wstała o 5:30:no::no::no: :szok::szok:

konniczynka - to pochwal się filmikiem:-)

Asnecja - no właśnie nic:-D:-D to była normalna pora jej spania, a wcześniej bawiła się jak zwykle, nie wiem co ją tak wymęczyło:-D:-D ale miałam ubaw po pachy:cool2::cool2: powodzenia na glukozie, bleeeee;-);-)

eagle - jak oko???

Ostatnia edycja:
Najserdeczniejsze życzenia dla naszej Kochanej Agi!!!!!!!
To jest bukiecik dla Ciebie malutki,
aby odpędził smutki,
żeby Ci kwitł i w zimie i w lecie
nawet wówczas gdy śnieżne zamiecie. Jeden kwiatek to uśmiech,
drugi to miłe słowo,
trzeci to szczęście dla Ciebie
i jeszcze listki
to moje serdeczne uściski.

Dla solenizantów TYCH MAŁYCH i DUŻYCH sto lat:)

Dla Martynki i Kubusia Całuski od Gai:)

!!!!!!!!!!!!AGI!!!!!!!!!!
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu! Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce! Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń... Lenka z Gajką;)

A dla WSZYSTKICH MAM:

Mamo, mamo, dobra wróżko
coś powiemy ci na uszko:
Wróżysz nam dobre dni,
umiesz w śmiech zamienić łzy,
Ciepłe sny niesiesz nam
do poduszki,
w oczach masz słońca blask
i od burz chronisz
nas.
Nawet w bajkach nikt
nie znajdzie lepszej wróżki!

Dzień doberek:D

Wszyscy dzisiaj jesteśmy solenizantami, więc mamuśki wszystkiego najlepszego:)))))
Dla dzisiejszych miesięczniaków i roczniaków również najpiękniejsze życzenia:)
Agi sto lat sto lat!:)

kasiaj - dziękuję. Może spróbuję tego bebiko, chociaż cały czas mam nadzieję że uda nam się za kilka tygodni przejść po prostu na zwykłe mleko:)))
asnecja - planujemy na wrzesień, zastanawiamy się nad Turcją lub Bułgarią, bo najbliżej, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie:)

DZIEWCZYNY Z WROCŁAWIA:

Czy nie ma któraś z was ochoty na sobotę w ZOO??:) Chcemy się wybrać, a wiadomo w "kupie" raźniej:)

Dzień doberek:D

Wszyscy dzisiaj jesteśmy solenizantami, więc mamuśki wszystkiego najlepszego:)))))
Dla dzisiejszych miesięczniaków i roczniaków również najpiękniejsze życzenia:)
Agi sto lat sto lat!:)

kasiaj - dziękuję. Może spróbuję tego bebiko, chociaż cały czas mam nadzieję że uda nam się za kilka tygodni przejść po prostu na zwykłe mleko:)))
asnecja - planujemy na wrzesień, zastanawiamy się nad Turcją lub Bułgarią, bo najbliżej, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie:)

DZIEWCZYNY Z WROCŁAWIA:

Czy nie ma któraś z was ochoty na sobotę w ZOO??:) Chcemy się wybrać, a wiadomo w "kupie" raźniej:)
Zdec a kto idzie z Toba oprocz Natalki???i na która??

Idzie mój Krystek:)
Gosiu też tak myślałam że najlepiej koło 12, akurat tak ok 11 wyjedziemy to mała będzie spała całą drogę;)

reklama
kochane moje ja również w tym szczególnym dniu przyłącze się do życzeń dla Was wszystkich, bo jesteście najcudowniejszymi, najwspanialszymi, najdzielniejszymi Mamai na całym świecie

Pozrywam kwiaty ze wszystkich łąk
ułożę z nich wielkie serce,
pobudzę je do życia,
niech ciągle bije dla Ciebie Mamo
w podzięce.

Do góry