reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej....
zyrraffko, lenko, emalia - gratki z powodu kolejnych ząbków.....
Asnecja - piekne fotki....Zazdroszczę takiego wyjazdu....Śliczny juz masz brzuszek....
gosiagro - Maja boooooooska...Słodki filmik....Wysoka z niej dziewczynka...Pewnie o głowę wyższa od Polci....:-)
AniaCh - super że sie odezwałaś ...Postaraj się pisać częściej....A tu już jesteś w Anglii???? Jak opieka lekarzy nad Filipkiem....Ja polecam kupic calpol....ale taki do kontaktu....Nawilża powietrze....i czuć lawendą...Ułatwia oddychanie....Włączałam Polci na jakieś 1,5-2 godzinki w pokoju przed snem i odrazu lepiej sie jej oddychało...Dostaniesz takie coś w Bootsie...

Naszym miesięczniakom Gai i Filipkowi
oraz roczniakowi Hubercikowi
samych radości i mnóstwa miłości
oraz samych pięknych chwil w życiu
życzymy razem z Polcia:-)

A naszej kochanej Perfecie
spełnienia wszelkich marzeń
Kochana radości z bycia mamą
miłości i spokoju ducha...
Całujemy:-D

reklama
Gratki Dla Jasia Emali za 7 zabka goni Gajkę;)
DLA HUBERCIKA z okazji 1 roku STO lat!!!!
Gosiagro uwielbiam patrzec na dzieci ssace smoka...Majusia przypomina mi Marcelka;)Tylko, że on w czasie spaceru zasypia na stojąco:)

kasiu napewno Wam się uda, ja właśnie zaczęłam od mleka bananowego i pierwszym błedem jaki popełniłam był wieczorny rytuał czyli po kąpieli poszłam z Łukaszkiem tak jak zawsze do jego pokoju i na kanapie dałam mu butlę, był bardzo zawiedziony bo przez cały dzien nie było cyca i po kąpieli zamiast cyca wciskałam mu jakąś butlę. Na drugi dzień po kąpieli w innym pokoju mąż dał butlę i Łukaszek pieknie zjadł:)) a teraz nawet nie interesuje się cycem, tak jakby nie pamiętał do czego on jest:) POWODZENIA!

ja piję sobie winko, jak cudownie :)

mój nie chciał innego niz bananowe pić, teraz mu daję pół na pół z nan3. Na śpiocha mój nigdy nie dał się nakarmić niestety i czasem wstaję w nocy i robię mu mleko bo się nie najada.

Witajcie,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych i wczorajszych solenizantów!:)

U nas jak zwykle czasu brak...:( Ale Majeczkę widziałam, ona jest przezabawna:))) Super;) Gosiu ty to się z nią nie nudzisz;P
CO do spania to może rzeczywiście spróbuj ją później kłaść spać, u nas spanie ok 20:30, a mała teraz wstaje o 8:)) Ale cały dzień biega po trawniku... babcia wykończona wieczorem:p

Gratuluję wszystkim dzieciaczkom kolejnych ząbków!:) Lena mówisz z okazji 11miesię... hyyyyyyyyyy... może u nas by się w końcu jakiś pierwszy ząbek pojawił???

Asnecja zdjęcia super;) Widać że pomimo wszystko wakacje udane;)

Dałam dzisiaj małej Nestle Nan HA po raz pierwszy, łykała jak pelikan, chyba jej posmakowało, po tym syfie pepti;)
I od razu pytanie, czy ktoś wie gdzie to holerstwo można kupić w jakieś tańszej cenie... kupiłam po 30zł małą puszeczkę:(

Perfecta MOC BUZIAKÓW Z OKAZJI KOLEJNYCH 18tych URODZIN:-)
Wszystkiego najlepszego dla Gajuni, Huberta i Filipka!!!!!!!!!!:-)

kasiaj Biedny Filipek, dużo musi znosić, jego mamusia też. Oboje jesteście dzielni i mam nadzieję, że za te 2tygodnie przynajmniej się okaże, że te badania okazały się pomocne:tak:
Powodzenia z odstawianiem od cyca:tak:
Asnecja - Świetne zdjęcia i już ładny brzuszek widać:-)

nadika - Emilka też już jadła naleśniki na zwykłym mleku, z twarożkiem i bananem:-)
emalia, lena, liza, zyrraffka Gratuluję ząbków:tak:
gosiagro
Cudowny filmik:-D
Ja też dziś nakręciłam filmik. Z Emilką w roli głównej, bo zaczęła dziś sama chodzić!!!!!!!!!:-D

Koleżanka ten orkisz kupiła w sklepie ze zdrową żywnością. Zajrzałam na stronę sklepu, w którym robię zakupy przez internet i tam też jest https://www.bogutynmlyn.pl/go/_info/?id=2628&page=

Perfecta - wszystkiego naj naj naj :):)
zyrraffka - nie wiem czemu nie widzisz fotek :(
emalia82, zyrraffka - gratuluje zębola :)
gosiagro - super filmik :) Się z mężem usmialiśmy - co zrobiłaś, że była tak wymęczona??
zdec - dzięki :) to są zdjęcia z pierwszego i ostatniego dnia, kiedy pogoda była udana :) Jakby nie to siedzenie w pokoju przez 3 dni, to by było na prawde fajnie :) Kiedy jedziecie na wakacje?

Jutro jade na badanie glukozy - pamiętacie je? :) Mam nadzieje, ze zadna cukrzyca ciążowa się nie przypałeta.

Agi78 - Aga, jestesmy w Londynie prawie od dwoch miesiecy!:) Opieka zdrowotna-tragedia. Wciaz cos jest im nie tak i wciaz czekamy na pierwsza wizyte u spacjalisty. Lekarka zGP nie wiedziala nawet co to za wada i w ogole nie wiedziala o co nam chodzi...
O takim calpolu nie slyszalam,ale wlasnie sprawdzilam w necie co to takiego. Dzis w bootsie tego nie widzialam na pewno. Kupie przy najblizszej okazji,kupie wszystko co moze pomoc Filipkowi...
Niech juz wyjda te cholerne zeby!!

konniczynka - no to gratki Emilce!! Zuch dziewczynka.

ide spac,bo pewnie znowu czeka mnie powtorka z poprzedniej nocy. Filip padl po 20 z temp.prawie39.spadla po czopku paracetamolu,ale przez katar budzi sie z wielkim placzem co pol godz. Biedaczek moj.

powodzenia w odstawianiu od cyckow.

reklama
Do góry