reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Popatrzcie tylko na moje dziecko:-D:-D bidulka padła:cool2::cool2:

[video=youtube;c6TK1Au2jY8]http://www.youtube.com/watch?v=c6TK1Au2jY8[/video]

emalia - gratuluje zębulka:-)
zyrraffko - a Tobie gratuluje podwyżki:-) planujesz powrót do pracy we wrześniu?

reklama
spalismy z Kubusiem do 9!!!!!!!!!! hip hip hura hura hura

kupilismy krzeselko do karmienia od iiwki dla moich rodzicow do domu, bo do tej pory karmili Kubusia w wozeczku i teraz ten wozeczek wyglada kiepsko, bo jest caly pochapany i plamy nie daly sie odprac eh rodzice sa zachwyceni!!!!!!!!

najlepsze zyczenia dla Hubercika z okazji roczku i miesieczniakom Gajuni i Filipkowi!

Perfecta sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!

nadika ja tez juz podawlam nalesniczki, smakowaly bardzooooo
Asnecja oh zdjecia booooskie <zazdoszcze> brzusio śliczny, tez chce!!!!!!!!!!!
gosiagro heheheheh Majeczka jest ekstra;))))))))))))))
emalia gratuluje zabka!!!!!!!!!!!!!!!!
kasiaj rety, dzielny Fifi i tez dzielna mamusia jestes

Emali- Gratulejszonsy zębolkowe!!!!! To się z narzeczoną Jasiu zmówił na ząbki hihihi:) Gratulacje !!! Kochana nie stresuj się , na pewno pięknie sobie dasz radę z wszystkim:) Podrzuć mi prasowanie:) by Ci głowy nie zawracało w wirze przygotowań imprezowych:) A jak Olusia się czuje przed tak ważnym dniem dla niej?:)
Gosiu- Boszzzz jakie Dziecko zmęczone one one one:) Majusia jest cudna!!!! A jaka już długachna się zrobiła:) Ile ma wzrostu??? Cudna śpiąca Królewna!!!!!
Mama Kubulki- Kochana to do dzieła z tym brzusiem!!!! :) Gratuluję wyspania Kochana!!!!

coś nie widzę zdjęć:(((

tak gosiu na 100% wracam we wrześniu do pracy, jak nie dostaniemy się do żłobka to bedziemy szukać niani lub damy do prywatnego żłobka

Łukaszek zaliczył pierwsze siusiu do nocnika:)) i mamy 6 zabka, prawą górną dwójkę:)) musze suwaczek poprawić

Ostatnia edycja:
Widzę, że dzisiaj mamy DZIEŃ ZĄBKA:-D:-D

Gratki dla Łukaszka:-) przypominałaś mi ze tez muszę się w nocniczek zaopatrzyć, bo jeszcze nie mamy

mama_kubulki - do 9:szok::szok::szok: Majusia dziś wstała jak zwykle o 5:30:no::no: a o której Kubuś idzie spać? Mój mąż się śmieje ze gdybym chodziła spać o 19:30 to też bym po 5 wstawała:sorry2::sorry2:

Perfecta - nie mam pojęcia, ale myślę, że gdzieś pod 80 cm

Zyrafko- Gratulejszonsy ząbkowe!!!!
Rzeczywiście dzis dzień wychodzącego zębolka:)
Gosiu- Ja bym powiedziała ze ponad 80 już bo JAsiek ma 79cm i wydaje mnie się troszke niższy:)

Emali- Gratulejszonsy zębolkowe!!!!! To się z narzeczoną Jasiu zmówił na ząbki hihihi:) Gratulacje !!! Kochana nie stresuj się , na pewno pięknie sobie dasz radę z wszystkim:) Podrzuć mi prasowanie:) by Ci głowy nie zawracało w wirze przygotowań imprezowych:) A jak Olusia się czuje przed tak ważnym dniem dla niej?:)
Gosiu- Boszzzz jakie Dziecko zmęczone one one one:) Majusia jest cudna!!!! A jaka już długachna się zrobiła:) Ile ma wzrostu??? Cudna śpiąca Królewna!!!!!
Mama Kubulki- Kochana to do dzieła z tym brzusiem!!!! :) Gratuluję wyspania Kochana!!!!

Perciu kochana, już wysyłam całego busa kurierem z prasowankiem, a na dnie winko dla ciebie;) Co do ząbków to faktycznie jakoś im wychodzą równo, bo pierwszy wyszedł im w ten sam dzień ;)
Ola na razie nie pokazuję po sobie emocji, ale nie może się doczekać kiedy się w kiecke ubierze :)
coś nie widzę zdjęć:(((

tak gosiu na 100% wracam we wrześniu do pracy, jak nie dostaniemy się do żłobka to bedziemy szukać niani lub damy do prywatnego żłobka

Łukaszek zaliczył pierwsze siusiu do nocnika:)) i mamy 6 zabka, prawą górną dwójkę:)) musze suwaczek poprawić

Gratki ząbka i sukcesów w siusianiu życzymy.
Jasiek od paru dni najchętniej sika na trawkę. Wysadzam go jak dziewczynkę :) I mamy zaliczone sikanie na naszym normalnym kibelku :)

Gosiagro- <Majusia mnie powaliła na kolana. Cudowna!!!!!!!!!!Moje dziecko nigdy mi tak nie padło.

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo dawno sie nie odzywalam i na pewno nigdy juz nie nadrobie postow. W ogole nie mam czasu. Ja nie wiem jak wy ogarniacie wszystko, ja chyba jestem jakas nieprzystosowana... ;)
Wszystkim dzisiejszym 11miesieczniakom i jedrzejowi-roczniakowi zycze wszystkiego dobrego, duzo zdrowia i zabawek,oraz bezbolesnego zabkowania!!

Moj filipek wlasnie zabkuje. Teraz spi. ledwo oddycha przez katar, dlawi sie nim. na dodatek dostal temperatury tuz przed spaniem. w ciagu 10minut wzrosla z 37.7 na 38.6...Biedaczek. Macie jakies tajne sposoby,zeby pomoc dzieciaczkom... Daje mu IBUM, do nosa Euphorium i Disnemar...co jeszcze moge zrobic...??

Do góry